Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Dziekujemy![]()
Zeby mezowi smutno nie bylo to ja wczoraj mu w chorobie towarzyszylam. Zawialo mnie w srode i w czwartek z pracy wrocilam juz z temperatura i powiekszonymi bolacymi wezlami na szyi. Skorzystalam wczoraj z okazji ze maz szedl do lekarza i pojechalam z nim. Wowa dostal zwolnienie do konca miesiaca a ja Naproxen 500 na ten stan zapalny. Ciekawe czy pomoze...
Bago od 6 szalala. I juz poszla spac. Dzisiaj nasza panna na suchym bo wczoraj tylko wyrzucalam mokre bo nic nie zjadala. A wczoraj oddala takiego klaka ze sama sie go przestraszyla. Klaczek nie zdazyl sie zfilcowac w kulke i Bagi rzygnela takim ogromnym dlugim klakiem jak sznurowka.![]()
Wiec dzisiaj leniwy i spokojny dzien
Aia pisze:Bardzo ładne zdjęcia czarnego kota![]()
Drapaczek kółeczko się spodobało do leżenia?
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Dziekujemy![]()
Zeby mezowi smutno nie bylo to ja wczoraj mu w chorobie towarzyszylam. Zawialo mnie w srode i w czwartek z pracy wrocilam juz z temperatura i powiekszonymi bolacymi wezlami na szyi. Skorzystalam wczoraj z okazji ze maz szedl do lekarza i pojechalam z nim. Wowa dostal zwolnienie do konca miesiaca a ja Naproxen 500 na ten stan zapalny. Ciekawe czy pomoze...
Bago od 6 szalala. I juz poszla spac. Dzisiaj nasza panna na suchym bo wczoraj tylko wyrzucalam mokre bo nic nie zjadala. A wczoraj oddala takiego klaka ze sama sie go przestraszyla. Klaczek nie zdazyl sie zfilcowac w kulke i Bagi rzygnela takim ogromnym dlugim klakiem jak sznurowka.![]()
Wiec dzisiaj leniwy i spokojny dzien
a Ty też dostałaś zwolnienie?
jak samopoczucie dzisiaj? leki pomagają? i okłady z kota?
MonikaMroz pisze:Ser Kociatko tak to ten drapak. Jest stabilny. Jestem bardzo z niego zadowolona bo jest porzadny. Moja Bagi nie szaleje na nim az tak mocno a nie wiem jak Twoje koty. Ale ja osobiscie hym go polecila. Ma go tez Moli25 tylko chamaczek obciela i Ewa L. To z tych dziewczyn co wiem ze maja z forum
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Ser Kociatko tak to ten drapak. Jest stabilny. Jestem bardzo z niego zadowolona bo jest porzadny. Moja Bagi nie szaleje na nim az tak mocno a nie wiem jak Twoje koty. Ale ja osobiscie hym go polecila. Ma go tez Moli25 tylko chamaczek obciela i Ewa L. To z tych dziewczyn co wiem ze maja z forum
My też mamy
MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Ser Kociatko tak to ten drapak. Jest stabilny. Jestem bardzo z niego zadowolona bo jest porzadny. Moja Bagi nie szaleje na nim az tak mocno a nie wiem jak Twoje koty. Ale ja osobiscie hym go polecila. Ma go tez Moli25 tylko chamaczek obciela i Ewa L. To z tych dziewczyn co wiem ze maja z forum
My też mamy
I jestes Madziu zadowolona?
I kotki tez?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 45 gości