Nie pokaże sie ta piękność
Moderator: Estraven

Jej śliczna trójkątna mordeczka i wielkie oczy podbiły moje serce. Dała mi się wymiziać po bródce. Jest wspaniała! 

FElunia pisze:Byłam dziś u Mirki. Maluchy rozkoszne i tak ruchliwe, że nie sposób im zrobić dobrej fotki.
Omal nie wyszłam z ElfiJej śliczna trójkątna mordeczka i wielkie oczy podbiły moje serce. Dała mi się wymiziać po bródce. Jest wspaniała!
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Byliśmy wczoraj po południu z Tofikiem u weta. W kontenerku tak miauczał, że mąż twierdził, ze kotu nic nie jest i wmawiam mu chorobę. To samo wet powiedział jak weszliśmy do gabinetu - to jest ten kot z chorym gardłemNo niestety , gardło jednak zgodnie z moimi przewidywaniami okazało się chore
Ma bardzo czerwone i powiększone migdałki, temperatury nie miał i osłuchowo czysty. Trochę było problemów , żeby go osłuchać, bo co wet chciał go zbadać to on mruczał, nawet po zastrzykach (szt. 3) i po zważeniu (4,15 kg), dopiero jak usłyszał szczekającego psa w poczekalni to się wystraszył i skulił w kontenerku biedaczek, ale pozwoliło to na zbadanie go. Dostał zastrzyki na tydzień i w poniedziałek do kontroli. Wieczorem wrócił mu apetyt , ale nie zjadł tyle co zwykle, trochę też porozrabiał. Dzisiaj znowu tylko trochę skubnął jedzenia i poszedł spać na ciepły parapet.
Ja od mojego słyszę to samo - identiko slowaJednak zawsze wychodzi na moje, niestety.
Toficzkowi na pewno szybko przejdzie![]()
![]()
![]()
![]()
Fajne takie maluszkiA jednak Maciuś i Luna nad prawym oczkiem maja plamkę, która obu zachodzi nad oczko
Prawie takie same są
![]()

Dorota Wojciechowska pisze:Mirka a może Toficzkowi wprowadź dwa razy w roku dawkę imunodolu. Ja tak robię Bigowi bo on pomimo wielkiej postury to taki delikatuś jest.
ja mu i na wiosnę i teraz na jesien, przez 14 dni (min) daję rano do mokrego rozkruszoną tabletkę.
Ze dwa tygodnie temu Big zaczął kichać- zaczęłam podawać imuunodol i przeszło mu.
Najtaniej kupuję immunodol w Krakvecie , albo u naszego schroniskowego zamawiam

Ewa L. pisze:Zdrowiej Tofisiu jak najszybciej bo jaki przykład dajesz maluszkom ? Niewolno tak.

FElunia pisze:Byłam dziś u Mirki. Maluchy rozkoszne i tak ruchliwe, że nie sposób im zrobić dobrej fotki.
Omal nie wyszłam z ElfiJej śliczna trójkątna mordeczka i wielkie oczy podbiły moje serce. Dała mi się wymiziać po bródce. Jest wspaniała!

Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 12 gości