Inka wojownicza
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Cześć, małaJak się będziesz bojać, to przybiegaj do mnie, pobiję kogo trzeba
Inka wojownicza
KatS pisze:
Tak sądzisz, Ciociu Gosiu? No mam nadzieję, bo inaczej to chyba będę musiała szukać lepszego domku... takiego zasługującego na kota.MaryLux pisze:Cześć, małaJak się będziesz bojać, to przybiegaj do mnie, pobiję kogo trzeba
Inka wojownicza
Dziękuję bardzo Ineczko! Dobrze wiedzieć, że mam takich bodyguardów jakby co.
To ja wyproszę Stellę od klawiatury żeby ponarzekać. JAK MI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ!!! Chcę na emeryturę
KatS pisze:Ja też czekam na jedną paczkę od rodziców i dwie z zooplusa, bo podzielili mi zakupy na 2więc jeden z tych starych domków wywalimy (bo i tak Stella tak obgryzła "okna" że powiększyła je z 2 razy i wszystko się prawie rozpada) a za to będą nowe. U nas w ogóle po podłodze walają się teraz 3 papierowe torby z różnych zakupów, no i te 2 tekturowe pudla
A Stella to ma taki tryb życia: spi, budzi się i domaga się zabawy, je cos, spi, budzi się... itdteraz akurat spi sobie z "tatusiem" na wersalce, on cos czyta, a ona obok pochrapuje
Gosiagosia pisze:I takie życie lubięa pracować mi się nie chce
![]()
MaryLux pisze:Godziwą.
KatS pisze:MaryLux pisze:Godziwą.
To się rozumie samo przez się!
MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
![]()
![]()
![]()
No poważnie mówię
Moli25 pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
![]()
![]()
![]()
No poważnie mówię
Polski czy Irlandi?![]()
Czesc dziewczynkijak minęła środa? Jak ja sie ciszę ze jutro juz czwartek!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości