Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2015 20:28 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Cześć, mała :) Jak się będziesz bojać, to przybiegaj do mnie, pobiję kogo trzeba
Inka wojownicza

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 15, 2015 21:06 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Gosiagosia pisze:Nie martw się Stella Duża Cię kocha i Mikołaja namówi na prezent dla Ciebie.
Obrazek

Tak sądzisz, Ciociu Gosiu? No mam nadzieję, bo inaczej to chyba będę musiała szukać lepszego domku... takiego zasługującego na kota.

MaryLux pisze:Cześć, mała :) Jak się będziesz bojać, to przybiegaj do mnie, pobiję kogo trzeba
Inka wojownicza

Dziękuję bardzo Ineczko! Dobrze wiedzieć, że mam takich bodyguardów jakby co.

To ja wyproszę Stellę od klawiatury żeby ponarzekać. JAK MI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ!!! Chcę na emeryturę :placz:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto gru 15, 2015 21:28 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:
Gosiagosia pisze:Nie martw się Stella Duża Cię kocha i Mikołaja namówi na prezent dla Ciebie.
Obrazek

Tak sądzisz, Ciociu Gosiu? No mam nadzieję, bo inaczej to chyba będę musiała szukać lepszego domku... takiego zasługującego na kota.

MaryLux pisze:Cześć, mała :) Jak się będziesz bojać, to przybiegaj do mnie, pobiję kogo trzeba
Inka wojownicza

Dziękuję bardzo Ineczko! Dobrze wiedzieć, że mam takich bodyguardów jakby co.

To ja wyproszę Stellę od klawiatury żeby ponarzekać. JAK MI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ!!! Chcę na emeryturę :placz:

Oj jak mi też się nie chce :evil:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto gru 15, 2015 22:21 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Stella też rozleniwiona, nawet bawić jej się nie chce aż tak bardzo jak zwykle :twisted:
Obrazek

KatS

Post » Wto gru 15, 2015 22:29 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Stella też rozleniwiona, nawet bawić jej się nie chce aż tak bardzo jak zwykle :twisted:
Obrazek

Ale domki ma ekstra, czekam na paczkę od koleżanki i będzie też taki domek, jestem ciekawa kto do niego wejdzie :mrgreen:
Moje też są teraz rozleniwione i poszły już spać, jest już późno więc może Stella też chce spać.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Wto gru 15, 2015 22:55 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Ja też czekam na jedną paczkę od rodziców i dwie z zooplusa, bo podzielili mi zakupy na 2 :D więc jeden z tych starych domków wywalimy (bo i tak Stella tak obgryzła "okna" że powiększyła je z 2 razy i wszystko się prawie rozpada) a za to będą nowe. U nas w ogóle po podłodze walają się teraz 3 papierowe torby z różnych zakupów, no i te 2 tekturowe pudla :D
A Stella to ma taki tryb życia: spi, budzi się i domaga się zabawy, je cos, spi, budzi się... itd :D teraz akurat spi sobie z "tatusiem" na wersalce, on cos czyta, a ona obok pochrapuje :D

KatS

Post » Śro gru 16, 2015 17:00 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Ja też czekam na jedną paczkę od rodziców i dwie z zooplusa, bo podzielili mi zakupy na 2 :D więc jeden z tych starych domków wywalimy (bo i tak Stella tak obgryzła "okna" że powiększyła je z 2 razy i wszystko się prawie rozpada) a za to będą nowe. U nas w ogóle po podłodze walają się teraz 3 papierowe torby z różnych zakupów, no i te 2 tekturowe pudla :D
A Stella to ma taki tryb życia: spi, budzi się i domaga się zabawy, je cos, spi, budzi się... itd :D teraz akurat spi sobie z "tatusiem" na wersalce, on cos czyta, a ona obok pochrapuje :D

I takie życie lubię :ryk: a pracować mi się nie chce :ryk: Moje pojadły i poszły spać do syna. Zaraz się wyśpią i do michy zaglądać będą a po drodze odwiedzą kuwetkę. Te nasze koty to mają klawe życie Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Post » Śro gru 16, 2015 17:19 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Gosiagosia pisze:I takie życie lubię :ryk: a pracować mi się nie chce :ryk:

Ja też lubię... a u Stelli to mnie strasznie bawi jak czasem podchodzi do mnie, siada na podłodze i tak bardzo ciężko wzdycha :ryk: jakby mi mówiła "ciężkie jest życie kota" :mrgreen: Wtedy jej odpowiadam że ją dobrze rozumiem, nie jest lekko, ale co zrobić, trzeba pchać ten wózek zwany życiem :D i tak w pełnym porozumieniu sobie wzdychamy :ryk:

KatS

Post » Śro gru 16, 2015 19:13 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Też chcę emeryturę. Godziwą.

MaryLux

Post » Śro gru 16, 2015 19:43 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

MaryLux pisze:Godziwą.

To się rozumie samo przez się! :ok:

KatS

Post » Śro gru 16, 2015 19:44 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:
MaryLux pisze:Godziwą.

To się rozumie samo przez się! :ok:

KatS na prezydenta!

MaryLux

Post » Śro gru 16, 2015 19:45 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

MaryLux pisze:KatS na prezydenta!

:ryk: :ryk: :ryk: :smokin:

KatS

Post » Śro gru 16, 2015 19:48 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:

No poważnie mówię

MaryLux

Post » Śro gru 16, 2015 21:27 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

MaryLux pisze:
KatS pisze:

No poważnie mówię

Polski czy Irlandi? 8O
Czesc dziewczynki :201461 jak minęła środa? Jak ja sie ciszę ze jutro juz czwartek!! :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro gru 16, 2015 22:44 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Moli25 pisze:
MaryLux pisze:
KatS pisze:

No poważnie mówię

Polski czy Irlandi? 8O
Czesc dziewczynki :201461 jak minęła środa? Jak ja sie ciszę ze jutro juz czwartek!! :roll:

Obu! Można mieć podwójne obywatelstwo, to czemu by nie prezydenturę? :D
Sroda minęła przy pracy niestety, ale teraz już na dzisiaj skończyłam i jestem leniwa jak kot :D

KatS

[poprzednia][następna]