Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:A jak się gra na kwiatach, Haksiu?
Inka
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:A jak się gra na kwiatach, Haksiu?
Inka
Inuś bardzo prosto, ten kwiat to sansewieria, a ona ma tylko grube, takie mięsiste liście podobne do miecza. Siadasz sobie wygodnie koło doniczki, wybierasz jeden z liści i dale uderzasza niego łapka, ruchy muszą być szybkie, jak jedna łapka się zmęczy to druga rusza do ataku. Tak samo można grać na żaluzjach.
Haker
Hannah12 pisze:Inuś, a na stole czy półkach nic nie leży? Może coś można w nocy zrzucić. Okulary fajnie spadają, zegarki dobrze lecą, telefony też da się zrzucić.
Haker lubiący obserwować lot przedmiotów.
Hannah12 pisze:Dzisiaj nad ranem troszkę rozrabiałem, zrzuciłem dużej z komody w sypialni parę przedmiotów. Nie dałem rady zrzucić kwiata, to sobie na liściach pograłem. A potem w łóżku dużych goniłem swój ogon.
O godzinie 5.30, czyli 15 min przed budzikiem, grzecznie się położyłem i ...usnąłem.
Haker najgrzeczniejszy kot świata
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj nad ranem troszkę rozrabiałem, zrzuciłem dużej z komody w sypialni parę przedmiotów. Nie dałem rady zrzucić kwiata, to sobie na liściach pograłem. A potem w łóżku dużych goniłem swój ogon.
O godzinie 5.30, czyli 15 min przed budzikiem, grzecznie się położyłem i ...usnąłem.
Oj tam...
Niewinnyś!
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj nad ranem troszkę rozrabiałem, zrzuciłem dużej z komody w sypialni parę przedmiotów. Nie dałem rady zrzucić kwiata, to sobie na liściach pograłem. A potem w łóżku dużych goniłem swój ogon.
Oj tam...
Niewinnyś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości