Tak więc trza jeszcze ogarnąć kuwetki i iść lulu.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wypróbuję Twój sposób, choć i tak ją szarpie kafle jak opętanamoże za rzadko sprzątam i przez to musze potem tak walczyć
ale wypróbuję clin
Mnie zalewają w salonie bo nade mną mają łazienkę
Dobranoc
Moli25 pisze:Juz widzę Ewcia jak pomagają Ci koteczki w przestawianiu mebelków![]()
Witajcie w ten ulewny dzien
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Juz widzę Ewcia jak pomagają Ci koteczki w przestawianiu mebelków![]()
Witajcie w ten ulewny dzien
Witaj Martuś !![]()
Znając życie i własne kotki to Zuzia będzie siedziała na drapaczku i obserwowała z góry a Pola będzie kręcić się pod nogami i włazić właśnie tam gdzie będę chciała coś postawić.![]()
A u nas właśnie zaczęło kropić a nawet padać ciut bardziej intensywnie
Ewa L. pisze:Jestem !![]()
Udało nam się kupić prawie wszystkie rzeczy, zamówić kleje, płyty , listwy, kabinę , brodzik, płytki ścienne i podłogowe , dekor, listwy i to co jest potrzebne.
Pan z którym byłam na zakupach to mój wykonawca. Nie stosował na mnie żadnej presji w postaci że mam kupić to czy tamto bo tak ale bardzo pomógł mi bo na klejach, i innych zaprawach to ja się nie zmam.
Pokazałam mu kilka wariantów które wybrałam i które mi się podobały mając już wybrany ostatecznie na który się zdecydowałam i poprosiłam o opinię i zaproponowanie mi co na moim miejscu by wybrał znając moją łazienkę i jej metraż.
Okazało się że zaproponował mi tą wersję na którą byłam zdecydowana.
Poza tym pomógł mi w wyborze kabiny bo wybrałam taką która by mi nie pasowała bo nie wzięłam pod uwagę pralki i umywalki więc musiałabym do niej wchodzić od góry.
Tak więc transport zamówiony na 15 poniedziałek z nimi jestem umówiona na poniedziałek na 7 rano - towar zamówiony, kasa wydana i ahoj przygodo remontowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 23 gości