Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 09, 2015 0:11 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Dziś na 16 umówiona jestem na zakupy w OBI. Muszę z lekka przemeblować mieszkanko coby zrobić miejsce na rzeczy które już kupimy i przywieziemy bo resztę zamówimy na poniedziałek.
Tak więc trza jeszcze ogarnąć kuwetki i iść lulu. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto cze 09, 2015 0:11 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Dobranoc wszystkim ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 1:27 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Wypróbuję Twój sposób, choć i tak ją szarpie kafle jak opętana :wink: może za rzadko sprzątam i przez to musze potem tak walczyć ;) ale wypróbuję clin :)
Mnie zalewają w salonie bo nade mną mają łazienkę :(
Dobranoc :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto cze 09, 2015 7:46 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Wypróbuję Twój sposób, choć i tak ją szarpie kafle jak opętana :wink: może za rzadko sprzątam i przez to musze potem tak walczyć ;) ale wypróbuję clin :)
Mnie zalewają w salonie bo nade mną mają łazienkę :(
Dobranoc :)

Wypróbuj bo u mnie Clin się sprawdzał i lustra też super myje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 8:11 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Witam wszystkich wtorkowo! :1luvu:
Pogoda nam się zrobiła pod zdechłym azorkiem. Ochłodziło się - dobrze bo w końcu jest czym odetchnąć ale ciągle nie może się wyklarować czy chce padać czy nie. Lepiej by było żeby popadało bo susza jest a poza tym człowieki i zwierzaki od razu lepiej by się poczuły.
Dziewczyny po śniadanku i Polcia po porcyjce marudzenia poszły spać a ja zaraz szykuję się do sklepiku na drobne zakupki i biorę się za przestawianie mebelków. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 8:18 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Juz widzę Ewcia jak pomagają Ci koteczki w przestawianiu mebelków :D

Witajcie w ten ulewny dzien :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto cze 09, 2015 8:28 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Moli25 pisze:Juz widzę Ewcia jak pomagają Ci koteczki w przestawianiu mebelków :D

Witaj Martuś ! :1luvu:
Znając życie i własne kotki to Zuzia będzie siedziała na drapaczku i obserwowała z góry a Pola będzie kręcić się pod nogami i włazić właśnie tam gdzie będę chciała coś postawić. :mrgreen:
A u nas właśnie zaczęło kropić a nawet padać ciut bardziej intensywnie :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 12:18 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Plany się z lekka zmieniły i wyprawa mi się nieco przyspieszyła . O 14,46 mam autobus bo pan będzie ok 15,20 - 15,30 w OBI. :D
Tak więc coraz intensywniej zaczynam się szykować. Cóż to będą za emocjonujące zakupy. :mrgreen:

Oczywiście liczę na to że uda mi się kupić wszystko to co sobie zaplanowałam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 13:09 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:Juz widzę Ewcia jak pomagają Ci koteczki w przestawianiu mebelków :D

Witaj Martuś ! :1luvu:
Znając życie i własne kotki to Zuzia będzie siedziała na drapaczku i obserwowała z góry a Pola będzie kręcić się pod nogami i włazić właśnie tam gdzie będę chciała coś postawić. :mrgreen:
A u nas właśnie zaczęło kropić a nawet padać ciut bardziej intensywnie :mrgreen:

Uwielbiam jak Moli mi sie kręci, koniecznie kota chce pomagać :mrgreen: to jest takie urocze :1luvu:
Kotki w ogóle sa świetne :1luvu:

Trzymam kciuki Ewa za owocne zakupy :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto cze 09, 2015 13:18 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

A to jakiś pan będzie Ci pomagał w zakupach? Czy to nie będą czasem zakupy pod presją 8) :D Owocnych zakupów!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto cze 09, 2015 16:12 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Jestem ! :1luvu:
Udało nam się kupić prawie wszystkie rzeczy, zamówić kleje, płyty , listwy, kabinę , brodzik, płytki ścienne i podłogowe , dekor, listwy i to co jest potrzebne.
Pan z którym byłam na zakupach to mój wykonawca. Nie stosował na mnie żadnej presji w postaci że mam kupić to czy tamto bo tak ale bardzo pomógł mi bo na klejach, i innych zaprawach to ja się nie zmam.
Pokazałam mu kilka wariantów które wybrałam i które mi się podobały mając już wybrany ostatecznie na który się zdecydowałam i poprosiłam o opinię i zaproponowanie mi co na moim miejscu by wybrał znając moją łazienkę i jej metraż.
Okazało się że zaproponował mi tą wersję na którą byłam zdecydowana.
Poza tym pomógł mi w wyborze kabiny bo wybrałam taką która by mi nie pasowała bo nie wzięłam pod uwagę pralki i umywalki więc musiałabym do niej wchodzić od góry.
Tak więc transport zamówiony na 15 poniedziałek z nimi jestem umówiona na poniedziałek na 7 rano - towar zamówiony, kasa wydana i ahoj przygodo remontowa :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 16:15 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Teraz idę na trochę do rodzicków ale będę wieczorkiem. :D
Nadal czekam na zgłoszenia do konkursu :mrgreen:
Do wieczorka :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 09, 2015 16:18 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Jestem ! :1luvu:
Udało nam się kupić prawie wszystkie rzeczy, zamówić kleje, płyty , listwy, kabinę , brodzik, płytki ścienne i podłogowe , dekor, listwy i to co jest potrzebne.
Pan z którym byłam na zakupach to mój wykonawca. Nie stosował na mnie żadnej presji w postaci że mam kupić to czy tamto bo tak ale bardzo pomógł mi bo na klejach, i innych zaprawach to ja się nie zmam.
Pokazałam mu kilka wariantów które wybrałam i które mi się podobały mając już wybrany ostatecznie na który się zdecydowałam i poprosiłam o opinię i zaproponowanie mi co na moim miejscu by wybrał znając moją łazienkę i jej metraż.
Okazało się że zaproponował mi tą wersję na którą byłam zdecydowana.
Poza tym pomógł mi w wyborze kabiny bo wybrałam taką która by mi nie pasowała bo nie wzięłam pod uwagę pralki i umywalki więc musiałabym do niej wchodzić od góry.
Tak więc transport zamówiony na 15 poniedziałek z nimi jestem umówiona na poniedziałek na 7 rano - towar zamówiony, kasa wydana i ahoj przygodo remontowa :ok:

no to fajnie, że ci się tak ze wszystkim udało :D

a ja dzisiaj przechodziłam obok Stokrotki w Sosnowcu :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 09, 2015 18:41 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Nie ze wszystkim bo dekoru nie kupiłam - zapomnieliśmy a rozmawialiśmy chwilę wcześniej. :placz: :placz: :placz:
Dzwoniłam do sklepu i pani miała mnie przełączyć do kierownika bo chciałam domówić i gdy mi przywiozą to zapłacę u kierowcy ale pan kierownik miał chyba przerwę na sranie bo kilkadziesiąt sygnałów później rozłączyło mnie a kierownik nie odebrał. :evil:
Teraz muszę specjalnie jutro jechać po 4 płytki 30x60 cm. :evil:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]