czy 28, 29 marca masz przypadkiem wolne?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej Ewunia![]()
U Ciebie za oknem też śnieg?
agusialublin pisze:Czesć Ewuś![]()
czy 28, 29 marca masz przypadkiem wolne?bo może byście mnie z ekipą odwiedzili?
klaudiafj pisze:Hej Ewuś, współczuję migren. Ja miewam bardzo rzadko, ale nadwrażliwość na dźwięki mam codziennieMam słuch jak brzytwa, Bóg mi wynagrodził za to, że oczy jak kret niewidome
Zima wróciła, wczoraj była piękna burza a potem niesamowite światło, u Was też?
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Hej Ewuś, współczuję migren. Ja miewam bardzo rzadko, ale nadwrażliwość na dźwięki mam codziennieMam słuch jak brzytwa, Bóg mi wynagrodził za to, że oczy jak kret niewidome
Światło to wczoraj na mnie bardzo źle działało ale burze słyszałam a najbardziej w głowie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Hej Ewuś, współczuję migren. Ja miewam bardzo rzadko, ale nadwrażliwość na dźwięki mam codziennieMam słuch jak brzytwa, Bóg mi wynagrodził za to, że oczy jak kret niewidome
Światło to wczoraj na mnie bardzo źle działało ale burze słyszałam a najbardziej w głowie.
biedactwo![]()
a dzisiaj lepiej?
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Czesć Ewuś![]()
czy 28, 29 marca masz przypadkiem wolne?bo może byście mnie z ekipą odwiedzili?
Mam właśnie pracujący weekend.
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Hej Ewuś, współczuję migren. Ja miewam bardzo rzadko, ale nadwrażliwość na dźwięki mam codziennieMam słuch jak brzytwa, Bóg mi wynagrodził za to, że oczy jak kret niewidome
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 38 gości