Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joannawiśniewska pisze:hello na dziśCo nowego u futrzaczków? moje dziś mocno śpiace są chyba im trza kawy....
klaudiafj pisze:Ja lubię wszelką belytrystykę, thillery i horroryLubię jak książka zabiera mnie w inny świat
Czytam też dużo książek z fotografii. Teraz czytam thiller Fotografik (moje klimaty
) a wcześniej wróciłam do książki sprzed lat horror "Dzwon śmierci" - bardzo dobry, uwielbiałam Smitha kiedyś
a wcześniej Galaxiego o kotach, ale było to średnie
kalair pisze:A ja macam!!!!
Caragh pisze:kalair pisze:A ja macam!!!!
Nie cierpię macaczy!Dlatego nie kupuję niczego luzem, paczkowane musi być.
Ty też kupujesz jakieś obmacane przez obleśnych ludzi
kalair pisze:Ale chwila, nie macam przeciez wariatko, mięsa żywcem, czy pieczywa, ogarnij się!
Caragh pisze:kalair pisze:Ale chwila, nie macam przeciez wariatko, mięsa żywcem, czy pieczywa, ogarnij się!
Ale już owoce i warzywa tak?![]()
Ci co macają łapami pieczywo to już w ogóle obrzydliwi
klaudiafj pisze:Tak, ci co macają pieczywo są obrzydliwi! Od razu nie kupuję jak to widzę, bo mi się dźwiga a zawsze ochrzaniam, nawet w markecie. Społeczeństwo trzeba edukować skoro takie głupie
klaudiafj pisze:Powie Ci taka, że dotyka tylko te które chce wziąć (zonk), druga powie, że nie ma woreczków na rękę (zonk, bo można wziąć siatkę), a raz widziałam jak jedna starucha wszystkie bułki po kolei zgniotła gołą ręką i zniszczyła je, wybrała w ten sposób te najbardziej jej odpowiadające fuuujjjj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 73 gości