Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 16, 2014 18:20 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

? 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 17, 2014 18:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Witajcie.
Byłam u mojego taty. Z pannicami, oczywiście. Trochę zarobiona byłam, nawet nie było czasu włączyć komputera.
Czarnidełko stopniowo robi się odważniejsze. Powoli, ale jednak. Bywa, że da się mojemu tacie pogłaskać, a jak zwiewa przed nim, to niedaleko. Mooooże go do siebie przekona... :roll:
Ofelia trochę marudna. Nie wiem dlaczego. Ale je, pije, wydala, śpi i czasami bryka, więc nie jest źle. Powinnam jej profilaktycznie przebadać siuśki, ale najpierw trzeba by je złapać. A to nie takie proste.

Ofelia właśnie śpi w pudełku z puzzlami (niekompletne, powinnam je wyrzucić, ale koty tak lubią w nich spać, że jakoś nie mogę się zdecydować :oops: ). Czarnidełko chyba jest na balkonie. A ja właśnie skonsumowałam placki ziemniaczane na kolację. Mniam!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sie 17, 2014 18:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Za zdrówko na wszelki wypadek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Też mam stare pudełko którego nie wyrzucamy ze względu na koty :wink:

barbarados

Post » Nie sie 17, 2014 18:55 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Dlaczego się nie podzieliłaś? :twisted:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sie 17, 2014 20:05 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

No też mi zrobiła się ochota na placki ziemniaczane!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sie 17, 2014 20:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

MB&Ofelia pisze:Witajcie.
Byłam u mojego taty. Z pannicami, oczywiście. Trochę zarobiona byłam, nawet nie było czasu włączyć komputera.
Czarnidełko stopniowo robi się odważniejsze. Powoli, ale jednak. Bywa, że da się mojemu tacie pogłaskać, a jak zwiewa przed nim, to niedaleko. Mooooże go do siebie przekona... :roll:
Ofelia trochę marudna. Nie wiem dlaczego. Ale je, pije, wydala, śpi i czasami bryka, więc nie jest źle. Powinnam jej profilaktycznie przebadać siuśki, ale najpierw trzeba by je złapać. A to nie takie proste.

Ofelia właśnie śpi w pudełku z puzzlami (niekompletne, powinnam je wyrzucić, ale koty tak lubią w nich spać, że jakoś nie mogę się zdecydować :oops: ). Czarnidełko chyba jest na balkonie. A ja właśnie skonsumowałam placki ziemniaczane na kolację. Mniam!

cześć Ofelku i Mała Carmen . Wujo kubo jest gapa ,straszna gapa . Był przeca nad morzem i nie pamiętał że Wy tak jak kotki Isabell
nadmorskie jesteście .
Pozdrawiam zatem wirtualnie i mizianki przesyłam przez Waszą Dużą .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon sie 18, 2014 9:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Wujku Kubu. Czeba było do nas przytuptać, u nas się mniamuśności amcia i się mizia nas kotki. Same przyjęmności.
Ksiązniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Placki ziemniaczane zrobiłam bo się okazało że nie mam w domu chlebka. A nie chciało mi się latać po sklepach. No to zrobiłam placuszki :D
Dzisiaj na obiad będzie kombinatoryka, czyli makaron z kurkami, wędzonym łososiem i sosem smietanowo - koperkowo - serowym. O ile do łososia nie dobierze się Ofelia :roll: Tzn. dobierze się na pewno, byleby mi trochę zostawiła :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon sie 18, 2014 20:07 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

MB&Ofelia pisze:Wujku Kubu. Czeba było do nas przytuptać, u nas się mniamuśności amcia i się mizia nas kotki. Same przyjęmności.
Ksiązniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Placki ziemniaczane zrobiłam bo się okazało że nie mam w domu chlebka. A nie chciało mi się latać po sklepach. No to zrobiłam placuszki :D
Dzisiaj na obiad będzie kombinatoryka, czyli makaron z kurkami, wędzonym łososiem i sosem smietanowo - koperkowo - serowym. O ile do łososia nie dobierze się Ofelia :roll: Tzn. dobierze się na pewno, byleby mi trochę zostawiła :roll:

Też bym się chętnie dobrała,ale do tych kurek i sosu :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon sie 18, 2014 21:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Ustawiam się w kolejce

barbarados

Post » Wto sie 19, 2014 16:28 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Dużą boli gardziołko. Mówi że mocno. Nawet mię jej troszku żal, bo mię kiedyś też boliło gardziołko i dostałam kuje w dupinkę. Ciekawe, czy Duża też dostanie kuja?
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sie 19, 2014 16:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Niech Duża na nasz wątek zawita, to od razu jej przejdzie :twisted:
Wystarczy kliknąć w podpis :)

Spilett

Post » Wto sie 19, 2014 16:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Duża spróbuje dotrzeć, ale odmawia doczytywania wszystkiego od chwili, gdy was wzięła i zgubiła :twisted:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sie 19, 2014 16:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-demolka

Niech Duża doczyta ostatnie 2 strony, to będzie git.
Już mi klikać na banerek i pisać w Perełkowie!

Spilett

[poprzednia][następna]