Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mag828 pisze:Myszolandia pisze:Hej Sąsiadeczki![]()
![]()
hej maleńka
spodobało mi się jak napisałaś, że Pit patrzy na Mysię i nie mogłaś zdjęcia zrobić
Myszolandia pisze:Ło Madziu,jakbym zdjęcie całej tej półki zrobiła to na pewno ktoś by perfekcyjną na mnie nasłał![]()
Wiesz,wszystko co potrzebne,a żeby nie zapomnieć gdzie się położyło,to gdzie ? za szybęa że jedna połowa jest cały czas otwarta,bo przecież królewnie chce się czasem drzemać na półeczce niżej,to szybciej się tam wrzuca,bo nie trzeba otwierać
mag828 pisze:Myszolandia pisze:Ło Madziu,jakbym zdjęcie całej tej półki zrobiła to na pewno ktoś by perfekcyjną na mnie nasłał![]()
Wiesz,wszystko co potrzebne,a żeby nie zapomnieć gdzie się położyło,to gdzie ? za szybęa że jedna połowa jest cały czas otwarta,bo przecież królewnie chce się czasem drzemać na półeczce niżej,to szybciej się tam wrzuca,bo nie trzeba otwierać
normalna sprawaperfekcyjna niech sie nie wtranca
no a przecie w takich miejscach spi się najwygodniej
Ewa L. pisze:To tak jak z Polą na drapaku. Samej robi się zwis dupny pospolity bo kuperek się nie mieści a z Zuzią na tym samym drapaczku mieści się idealnie.
barbarados pisze:Wszystkiego kociastego z okazji Dnie Czarnego Kota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Lifter, Paula05 i 54 gości