Witam wszystkich wieczorkiem.
Niestety znów dzisiaj nie miałam czasu zeby usiąść i wszystko na forum poprzeglądać. Od samego rana byłam zalatana.
Poszłam z mamą zeby oprawki wybrać i okulary zrobić bo stare przed 3 dniami mi się rozsypały. A ja bez okularów jak bez ręki. A wybieranie oprawek to jest koszmar. ale udało się co prawda drogie jak pieron ale fajne czarno-turkusowe. I od razu wybrałam drugie plastikowe (brązowo-białe) z tzw. modnych obecnie i będę miała zrobione okulary przeciwsłoneczne z korekcyjnymi szkłami. W środę odbiór

Potem posprzątałam część mieszkanka. Zjadłam obiadek i poleciałam do Galerii do media Expert po telefonik. Zlazłam się na próżno bo już od czwartku wszystkie wykupili z modelu który mnie interesował. Więc z Galerii poszłam do drugiego salonu Media Expert i tam na szczęście był 4 sztuki. Tam bez promocji kosztował tyle samo co w Galerii w promocji

Więc teraz siedzę i sie uczę. Szczerze mówiąc myślałam że będzie to dla mnie trudniejsze ale jestem bardzo zadowolona z wyboru

W drodze powrotnej zahaczyłam jeszcze o Takko i kupiła 2 gładkie podkoszulki na krótki rękaw

Po powrocie posprzątałam dalszą cześć mieszkanka, poczytałam trochę i tak zleciał cały dzień.
Więc dzień uważam za udany a zakupy tym bardziej

Miłego wieczory dla wszystkich. I przepraszam jak wszystkich dzisiaj nie odwiedzę