Szylkrecia to mała diablica jest

Ja jej stój, a ta w nogi, ja jej macham, a ta skacze. Mam masę zdjęć gdzie BYŁ kot nim aparat zdjęcie zrobił. A przypominam ona 4 tygodni jeszcze nie ma! Ale pierwsza usiłowała nawiać z kartonu. Chodzić jeszcze nie umiała ale już podskakiwała by się krawędzi chwycić. Teraz po kojcu chodzi jak pijana żaba, ale zamiast cieszyć się większą przestrzenią, to drze tego pyska jak ją śmiałam w więzieniu umiescić! No bo tam też jest świat, koty, dzieci! Dobrze, że ma za krótkie łapy by się wspiąć na przesła kojce. Daję jej dwa tygodnie i nawieje...
Bakalia
jest tak okrągła, że aż kwadratowa

Druga panieneczka jest zupełnie inna. To aniołeczek futrzasty. Modelka, misiaczek. Siedź i pozuj! Ależ oczywiście. Machasz to patrzę. Tylko jakoś imienia nie mogę jej dopasować. Może nowy dom zdąży i sam sobie wybierze. Przeca nie nazwę jej Bułeczka, choć pasuje

w czasie gdy robiłam ostatnie zdjęciu OBU siostrom szylkretowa potwora wlazła tu...

dla niezorientowanych, to są moje plecy
Panowie
Lilaki sa mądre chłopaki. Dałam gotowanego indyka, no to się przyssali i zjedli. Raz drugi, potem ochrzcili kuwetę. Zdolniachy!!
Mała dygresja jedzeniowa- lilaczka bułeczka też w końcu zjadła, szylkretowa potwora zapluła się na amen. Kremak też się zapluł, widać gen rudości nawet pod postacią kremu wpływa na tempo akceptacji nowych posiłków (oględne nazwanie powolnego myślenia

)
No lilaki żrą aż miło patrzeć, kremak pluje i się oblizuje. Kremowy
Biszkopcik a może Budyń to taka moja mała miłość. No jedna z pięciu

ale z racji bycia rodzynkiem wśród lilaków jakoś tak rzuca się w oczy

Mruczy! Drapię przy dupce a ten mruczy! Kremusek mamusi

I jakiś taki fajny jest ogólnie, do Bakalii podobny. Tylko potwornie nie umie pozować. Gorzej od wiercipięty Bakalii. Nie wiem czy to też wpływ kremu??

Lilaki chłopaki bliźniaki ciut się różnią. Lewy Lilak to słodziak pędziwiatr. prowodyr wspinaczki na człowieka. Lilak Zwykły to na razie myśliciel i synuś mamusi. Kociej mamusi. Bajgiel i Bezik? Budyń i Biskwit? Się okaże. Pani wybierze, bo jeden już zaklepany.

ZL

LL z najkrótszą sierścią w miocie

LL, Kremak,Bakalia, ZL

I wszystkie są szorstkowłose! Teriery! Jeszcze tak nie miałam w 100%