koty po P.Basi-maja swój dom

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 19, 2014 7:28 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Spokojnych i rodzinnych świąt :)
Niech zajączek dużo zdrowia przyniesie :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob kwi 19, 2014 10:56 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Wszystkiego Najlepszego z okazji Wielkiej Nocy
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 19, 2014 13:15 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

:ryk: z jednego miotu
wesołych Świąt i relaksu pośród najbliższych!
Obrazek

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Pon kwi 21, 2014 11:18 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

jak minęły Święta u choruszków?
jutro powinien dotrzeć przelew ode mnie -100zł z wydarzenia

britta

Post » Pon kwi 21, 2014 18:40 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

britta pisze:jak minęły Święta u choruszków?
jutro powinien dotrzeć przelew ode mnie -100zł z wydarzenia

W imieniu Bożeny bardzo dziękuję. Święta-sprzątająco. Jakiś leje koło kuwety do tego Bożena weszła i zastała wszędzie smarki z krwią.Tak więc zarówno wczoraj jak i dzisiaj mop był w robocie. :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto kwi 22, 2014 17:59 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Raz lepiej,raz gorzej...zimno-ciepło i tak to wygląda.
Ogólnie nie mam co narzekac,koty się trzymaja,sa radosne i "bojowe"w obsłudze.Tylko Serafinka i Denis sa obsługiwalne i mozna z nimi wszystko zrobic.Reszta to 'artysci"w drapaniu,nawiewaniu,syczeniu i "obserwowaniu"co ta pani niesie w rekach.
Zrobiłam zamówienie ostatnio mokrej karmy,miałam kupon rabatowy 10%,wiec się zaopatrzylismy9dla moich i bialaczek0.
Kciaki lubia mokre,jedza i surowe i gotowane i puszki.W puszkowym najlepiej pzremycac witaminy,spirulinę.
Dost z FB-Renaty-za co dziekuję.Wsparła tez moje koty zamiennikiem Ornipuralu,ale jak juz pisze to wszystko.

Nie mam ostatnio glowy do pisania,trochę kłopotów mam,wiec tylko się melduje,że wszystko żyje.No mam lejka jakiegos ,nie moge namierzyc który tak ładnie mi urzadza podlogi,ale takie zycie.
Podejrzewam,że Kropka,bo nie miała mieszkania,wiec mozliwe,że to ona.Chociaz i Densa podejrzewałam,b duży.

Czekaja nas badania niebawem,pamiętajcie o nas,jest nadal aktualny bazarek zrobiony pzrez opiekuna wirtualnego Denisa,zachęcam do zakupów.

Wczoraj mogłam podziwiac Gryzolda w calej krasie,niexle sobie poczynia.Trochę się martwię,bo chodzi do sasiada na posesje,a to nie jest miłosnik kotów,wiec boje sie,zeby kot na goebie mu nie zapolował :roll: Ogólnie jest zadbany,coraz większy,wygląda pieknie.Ma ładna siersc,najedzony jest,wiec jest ok
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto kwi 22, 2014 18:14 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

A Gryzold ciachnięty jest? słyszałam różne smutne historie o relacjach gołębiarze koty, może warto Gryzoldowi zamontować dzwoneczek na szyi na czas ptasich lęgów? i powiedzieć sąsiadowi. Mam taki malutki dzwoneczek, jeśli chcesz to podeślę
ja najbardziej czekam na wieści i Blondi i Krokodylku :) to moje faworytki. Jak Wam się podoba nowe forum?
Po naciśnięciu klawiszów Ctrl oraz + wygląda moim zdaniem dużo bardziej przejrzyście
Ostatnio edytowano Wto kwi 22, 2014 20:31 przez britta, łącznie edytowano 1 raz

britta

Post » Wto kwi 22, 2014 18:26 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Pierwsze na nowej szacie forum ucierpią biedy i forumowe fundusze - ludzie już wyłączają sobie widok podpisów, bo nie jest wyraźnie odgraniczony od tekstu. Jak dla mnie pomysł genialny :roll: więc chyba się wyniosę. Kropkę będę podglądać i wspierać nadal (przynajmniej do października), ale nie będę tu stale, więc i akcji zbiórkowych/zamówień na rzecz białaczków raczej nie wesprę bo nie wiadomo czy na czas zobaczę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto kwi 22, 2014 18:33 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

tutaj można zgłaszać zastrzeżenia viewtopic.php?f=5&t=161764&start=75

britta

Post » Wto kwi 22, 2014 18:39 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Jest już z 4 wątki o tym samym - na koci-łapci, na technicznym, na wkurzonym i na zniesmaczonych. Na wkurzonych dowiedziałam się o opcji wyłączenia widzenia podpisów (chyba że źle zrozumiałam). Ale tak czy siak fatalnie się czyta, więc raczej zmigruję na inne kocie forum, bardziej przyjazne moim oczom

Alienor

Post » Wto kwi 22, 2014 18:45 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

:(

britta

Post » Wto kwi 22, 2014 19:06 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

To, co widzicie, to jest domyślny szablon phpbb - widocznie tamten poszedł się paść. Tyle, że w sieci jest mnóstwo fajnych darmowych szablonów :-( nawet ten na kocim abc (http://www.kocie-abc.pl/forum/ ) był darmowy (podobnie jak szablon bloga). Może za kilka dni się poprawi i tutaj?
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Wto kwi 22, 2014 19:08 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Nie jest źle trzeba się przyzwyczaić. Zawsze tak jest z czymś nowym, ze na początku nas denerwuje. To samo miałam na fb jak zmienili całą szatę. Teraz jest ok.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 22, 2014 19:22 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

CatAngel pisze:Nie jest źle trzeba się przyzwyczaić. Zawsze tak jest z czymś nowym, ze na początku nas denerwuje. To samo miałam na fb jak zmienili całą szatę. Teraz jest ok.

Po czytaniu przez 1,5h bolą mnie oczy mimo, że większą część czasu patrzyłam w klawiaturę, bo nie mogłam tej niebieskiej niebieskości znieść (w sensie odczucia bólowego a nie bo to takie brzydkie, choć to też). Grażynko, to ja się chyba do Ciebie zmigruję :1luvu: .

Alienor

Post » Wto kwi 22, 2014 19:29 Re: Białaczkowe sierotki staja na nogi,powoli,jest lepiej...

Dla mnie jest to wlasnie minus tej zmiany bo mnie tez oczy bola. Czytalam na watkach ze inni tez na to narzekaja. A nie dobrze ze to jest niezdrowe dla oczu.

Do reszty nie mam zastrzezen.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]