Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:A kolorków troche się nazbierało . Od bieli do czerni , poprzez zielenie i fiolety
mir.ka pisze:barbarados pisze:A kolorków troche się nazbierało . Od bieli do czerni , poprzez zielenie i fiolety
mogą mieć każdy w innym kolorze![]()
tylko trochę ci źle będzie krótkie malować
barbarados pisze:Mb , dawaj . Ja juz zahartowana w bojachDamy radę .
![]()
Niedziela jak co tydzień . Wizyta u staruszków , obiadek , pogaduchy .
Filip odkrył w sobie samorodny talent . Zaczął śpiewać . Siada na parapecie i sie drze . W nocy . I juz wiem co mu przeszkadza . Zasłonki . Biedny nie widzi , co się w mieszaniu dzieje .![]()
Reszta stada lekko rozrywkowa . Ożywia się na wieczór
barbarados pisze:Mb , dawaj . Ja juz zahartowana w bojachDamy radę .
![]()
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:Mb , dawaj . Ja juz zahartowana w bojachDamy radę .
![]()
Oj, nie wiesz na co się decydujesz... Personel w psio-kocim gabinecie kosmetyczno-fryzjerskim też nie wiedział. I tak ich podziwiam, dali radę ciachnąć chyba 2 albo 3 pazurki. Po czym kobieta kategorycznie oznajmiła: "Ja już tego kota nie dotknę!"
barbarados pisze:No bo się , kurdę , znęcam .Nie chce mi sie wstać i odsłonić tej zasłonki![]()
Gorzej , jak doniosa mężowi , że jakichś panów po nocy przyjmuje . Bo mówię : Filip , chodź juz spac . No , chodź do łóżeczka![]()
Jak Czesio był mały i sie darłam : Czesiek ! Zejdź z tej firanki ! to się sąsiad pytał , co ja tan na męża krzyczałam .
barbarados pisze:Mąż ma Seweryn , ale nie wiem , czy sąsiedzi pamietają
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości