Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ilonka667 pisze:Faktycznie Przerąbane, ale ja nie umiem....jak Suri biega na około sedesu wacha mi tyłek...fuuuuuj,musza zniesc ze wtedy jestem sama (chociaz zaciecie zalcza z drzwiami) całą reszte czasu moga spedzić ze mna.
Ilonka667 pisze:kapcie ok,moje buty biegaja po calym przedpojoku a kapci rano poszukuje co najmniej 10 min.kazdy jest gdzie indziej,ale jak kot chodzi mi po tylku kiedy za przeproszeniem cisne,i boje sie ze tam zaraz wpadnie to juz przestaje mi sie podobac.
Sonie cos w nocy napadło i mnie drapala po plecach ,bolało i co chwile sie budzilam dzisiaj w nocy,i przyznam szczerze ze w koncu tak sie wkurzylam ze wygonilam ja 3 razy z lozka. bo normalnie balam sie z nia spac.
phantasmagori pisze:Justyś, Tobie rosną włosy na plecach?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tak serio rozmawiałam z Domkiem o zachowaniu Soni, w sobotę jesteśmy umówieni na wizytę PoA.
phantasmagori pisze:Sroczki jak były małe i jeszcze nie akceptowane przez koty (zapach schroniska), bardzo potrzebowały wtulenia się w inne futro.
Kiedyś mój Tż położył się na kanapie bez koszulki. Sroczki zobaczyły włosy na klacie, uznały za futro i rzuciły się szukać cycka![]()
![]()
![]()
Mina Tż-ta bezcenna![]()
![]()
A znalazły???phantasmagori pisze: Sroczki zobaczyły włosy na klacie, uznały za futro i rzuciły się szukać cycka![]()
![]()
![]()
Mina Tż-ta bezcenna![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości