Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis i Gonzo :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 02, 2013 11:39 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Oj tam oj tam ;)
Zarzuć jakieś foty kociastych na poprawę nastroju ;)
A w ogóle to hejoooo :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 02, 2013 11:43 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Spilett pisze:Oj tam oj tam ;)
Zarzuć jakieś foty kociastych na poprawę nastroju ;)
A w ogóle to hejoooo :1luvu:

na razie nic nie mam z fot :( koty zimą niezbyt chętnie się fotografują, za to dużo chętniej zakopują się pod kołdrami..no chyba że jest słonecznie na dworze, wtedy śpią, ale u mnie na parapecie ;)

allons-y...yyyyy, to jest, ALOHA, Spilett :mrgreen:

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Pon gru 02, 2013 11:43 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Allonsy Alonzo! :1luvu:

Spilett

Post » Czw gru 05, 2013 0:28 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

pragnę podzielić się dobrą wiadomością: mama wreszcie zdecydowała się napisać maila do wetki, zobaczymy jutro jaka będzie odpowiedź, ale wstępnie wiadomo że jak mama wróci z konferencji to będzie najprawdopodobniej wet grany :)

ale tak czy tak wydaje mi się że Atusi jest trochę lepiej po lekach. mimo że kicha, to robi to rzadziej, mniej "gluci", lepiej oddycha. a apetyt to ma za dwoje.. :P moje kochane 5 kilo szarego szczęścia :1luvu:

mssunflower

Post » Czw gru 05, 2013 11:20 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Jupi! :1luvu:
Moje prawie 3 kg marmurkowego szczęścia liże Twoje 5 kg szarego i niewiadomoile brązowego szczęścia po uszkach :1luvu:

Spilett

Post » Czw gru 05, 2013 19:55 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Jak tu pusto! Sama pod sobą muszę pisać :D
Chodźcie do nas :)
Wystarczy kliknąć zdjęcie Perełki z podpisu, a przeniesiecie się w magiczny sposób na nowy wątek!
Zapraszamy ;)

Spilett

Post » Pt gru 06, 2013 0:58 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

czekoladowy Gonzio ponad 4 kg :) co nas bardzo cieszy, bo jest to waga prawie taka, jeśli nie taka sama, jak rok temu przed najgorszym etapem choroby :) teraz Ryjkot Gonz wcisnął się pomiędzy mnie siedzącą po turecku a komputer. 8 lat, a zachowuje się jak totalne kocie dziecko :D

już zameldowaliśmy się na 3 częście :mrgreen:

mssunflower

Post » Pt gru 06, 2013 9:32 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

heeeej ;)

widzę, ze u Ciebie też nowe fotki będą, jak się pogoda poprawi :D
fajnie że Atusi lepiej, może biedna w końcu opanuje ten katar i nie będzie się zaglucać ;)

pozdrawiamy ;)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt gru 06, 2013 10:34 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

hej :) dobrze, że z Atusiowym katarkiem lepiej. Wygrzewa się pod kołderką to i katar zniknął :D

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt gru 06, 2013 17:03 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

mssunflower pisze:czekoladowy Gonzio ponad 4 kg :) co nas bardzo cieszy, bo jest to waga prawie taka, jeśli nie taka sama, jak rok temu przed najgorszym etapem choroby :) teraz Ryjkot Gonz wcisnął się pomiędzy mnie siedzącą po turecku a komputer. 8 lat, a zachowuje się jak totalne kocie dziecko :D

już zameldowaliśmy się na 3 częście :mrgreen:

Ryjkot Gonz! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kochane futerko :1luvu:

Spilett

Post » Sob gru 07, 2013 0:04 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

no, katarek niestety nie zniknął do końca :( ale teraz przynajmniej porządnie oczyszcza sobie nosek, już jej się tak nie zapycha :)

Spilett - bo Atunia to Pyś (PyśKot) a Gonzio - Ryjek, czyli RyjKot :) mama zawsze mówi do niego "Daj ryjka" kiedy mu trzeba dać tabletkę :)

a teraz leży koło mnie i mruuuuuuuuuczy. :1luvu:

mssunflower

Post » Sob gru 07, 2013 9:32 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

mssunflower pisze:no, katarek niestety nie zniknął do końca :( ale teraz przynajmniej porządnie oczyszcza sobie nosek, już jej się tak nie zapycha :)

Spilett - bo Atunia to Pyś (PyśKot) a Gonzio - Ryjek, czyli RyjKot :) mama zawsze mówi do niego "Daj ryjka" kiedy mu trzeba dać tabletkę :)

a teraz leży koło mnie i mruuuuuuuuuczy. :1luvu:

ale fajnie, żże już jest lepiej z tym noskiem. :1luvu:

Milena_MK

Post » Pon gru 09, 2013 0:12 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

19.12 Atusia pojedzie do weta, cieszę się bardzo :) bo mam już tak totalną schizę na punkcie jej zdrowia :( bo oprócz kataru ma taką gulkę na brzusiu, która co prawda ma wszystkie znamiona tłuszczaka, no ale tak naprawdę nie wiadomo :< do tego ma taką białą krosteczkę na pysiu, dokładnie na dolnej śluzówce przy czubku zęba. To ostatnie bardzo groźnie nie wygląda, jest miękkie i daje się rozciągać, ale po tym co przechodziła NatjaSNB, to strasznie się o to dygam :strach: :strach: dlatego cieszę się że mama wreszcie ustąpiła, wetka Atusię obejrzy i będzie w stanie powiedzieć coś konkretnego. :)

a rzeczona Siwa jak zwykle ułożyła się tacie na laptopie i naciska guziczki. z niej to jest komputerowiec :mrgreen: :mrgreen:

mssunflower

Post » Pon gru 09, 2013 12:48 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki za Atusię! :ok: :ok: :ok:

Milena_MK

Post » Pon gru 09, 2013 17:30 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Będzie dobrze, po badaniach będziecie mieć pewność :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

[poprzednia][następna]