mir.ka pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za zdrowie Inusi
Miaudziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
kotki piją ze spodeczków a nie ze szklanki
![]()
jak tam włożą pyszczek, chyba że jest pełna
MB&Ofelia pisze:Ofelia pije wodę ze szklaneczki ustawiopnej na podłodze w łazience. Ale mlekiem z mojego kubka też się kiedyś poczęstowała. bez mojej zgody, ma się rozumieć
![]()
Picie z miseczki jest znacznie mniej atrakcyjne.
MB&Ofelia pisze:A Poleńka z tej szklanki do piwa to CO piła![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
A co to jest takiego w tej buteleczce? Czy to dobre dla nas?
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
kotki piją ze spodeczków a nie ze szklanki
![]()
jak tam włożą pyszczek, chyba że jest pełna
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
Pychotka Inusiu!
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Tu wszyscy piją niby za zdrowie kotków, ale piją jakoweś okropeczności. To ja dziś przytuptałam do cię z piciu dla nas kotków i teraz my se pochłeptamy za nasze zdrówko, a co!
Książniczka Ofelja
Pychotka Inusiu!
A skąd Ty to wiesz, Ciociu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, Sigrid i 14 gości