Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 29, 2013 23:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

kotkins pisze:Ewissko rozwiń proszę...

Wprawdzie ja nie ewissko, ale trochę rozwinę. Było na FB ostrzeżenie dla właścicieli psów, ale dotyczyło Naramowic lub Piątkowa - nie pamiętam , bo daleko ode mnie i nie przywiązywałam wagi. Na Piątkowie zresztą już w ubiegłym roku było kilka zejść psów na smyczy,które na spacerze pożarły kawałek kiełbaski z talem A jamniś jest odkurzacz....

Natomiast co do kotów, o których pisze ewissko - tam może jest znowu kolejna akcja odszczurzania centrum. Podejrzewam ,że na Teatralce myszy też jest sporo , fajne tereny są. A wystarczy , że taki wolno żyjący kot myszkę zatrutą skonsumuje.....

Kotkinsie , na FB to było we wtorek lub w środę, może MK , w ramach rehabilitacji własnej osoby , potrafi wykopać....Ja nie potrafię :oops: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt sie 30, 2013 7:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Kotkinsie, wiem że Mel dobrze jada, ale może to jakieś felerne opakowanie karmy? Nawet przy najlepszej karmie może się zdarzyć.
Przypomniałam sobie, jak ze 2 lata temu Ofelia miała spore sensacje po shebie. Wet mi wtedy opowiadał historię, jak to swego czasu do lidla bodajże trafiła partia felernej karmy dla psów, ludzie kupili, skarmili, po czym on miał w gabinecie dłuuuugą kolejkę pacjentów. Może Melonowi się coś podobnego przytrafiło?
Względnie mógł ukradkiem zeżreć coś nie-psiego. Albo rzeczywiście zakłaczył się persem :wink:

Kciuki nadal są za zdrówko Jamniora :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sie 30, 2013 10:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Mel zjadł kolacyjkę-skromną, za skromną w/g jego opinii- i do tej pory nie zwrócił.
W związku z czym dostał śniadanko, które pożarł bez zbędnego gryzienia, dobrze ,że rozdrobniłam .

Mel wychodzi wyłącznie do ogrodu, a raczej -do ogrodów.
Bywa bowiem u przyjaciół posiadaczy psów na wspólnych zabawach .
Oprócz tego chadza na spacery na smyczy, z Małżem.
Szansa na zjedzenie czegokolwiek raczej niska.
Spacer odbywa się w tempie szybkiego marszu.

Ale już jak widać lepiej.

Fio zlała za to Lalusia.
Obsyczała go, sprała łapą i odeszła z godnością pospać na fotelu.
Od wczoraj mu się zbierało- wiczorem przyszedł z wysoko podniesionym ogonkiem i zasiedlił nasze łóżko. A na łóżku akurat jest stała miejscówka Fio.
Wskoczyłą więc żeby ją zasiedlić.
Lalek obsyczał Fio, która łypnęła nań nienawistnie i poszła na fotel.
Oboje z Małżem orzekliśmy, że biedak nie wie CO robi...
I mieliśmy rację.
Rano spotkali się w łazience - on wracał z porannej toalety a ona się na nią udawał.
Obsyczał ją , chyba wierzył w skuteczność syczenia bojowego -za bardzo wierzył...
Fio przysiadła, zamrugała i w kompletnej ciszy dała mu konkretne manto obiema łapkami.
Lalek się skurczył zasyczał i zwiał.
No to sprawa "kto rządzi w Kotkinsowie" została wyjaśniona.

Z Leosiem już panowie leżą razem pilnując michy (Leoś pilnuje , Lalek nie wie o co chodzi...), Z Amelią- nie bija się.
Będzie ok...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sie 30, 2013 12:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Kotkins ja Ciebie :1luvu: za te obrazowe opisy!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sie 30, 2013 15:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Doczytałam.
Biedny Mel, lepiej sprawdzajcie ogród przed wypuszczeniem psa.

Fio to twarda sztuka i ustawi kawalera raz, dwa.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob sie 31, 2013 15:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Kociarstwo moje właśnie dogorywa po odwiedzinach Kotkinsa i Cairo :mrgreen:

Jak się Dziewczyny zawzięły i zacisnęły zęby to wyczesały z nich górę / tak do krzyża na Giewoncie / kłaków i dredów.
Umordowały się przy tym okrutnie - znaczy Kotkins i Cairo .
Obie Koty oczywiście nie spełniają standardów Kotkinsa ale zaczęły być podobne do persów :D
Boję się tylko ,że na sam dzwięk słowa Kotkins będą uciekać gdzie pieprz rośnie a teraz pracowicie odsypiają stresa. :mrgreen:
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Sob sie 31, 2013 16:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

ewissko pisze:Obie Koty oczywiście nie spełniają standardów Kotkinsa ale zaczęły być podobne do persów :D
Boję się tylko ,że na sam dzwięk słowa Kotkins będą uciekać gdzie pieprz rośnie

To moze w obecności kotów używaj imienia, tego na M :ryk: :ryk: :ryk:

I jakaś fotka wyczesanych piękności by się zdała, nie wierzę , że kotkins swojej harówy i jej efektów nie uwieczniła :mrgreen: . Ale strój spawacza nie był tym razem potrzebny :?: :?:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob sie 31, 2013 16:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

izka53 pisze: Ale strój spawacza nie był tym razem potrzebny :?: :?:

Kocie tipsy dają radę. :wink: Do tego są złoto- różowe, tak więc Blusia wygląda bardzo przyjemnie.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Sob sie 31, 2013 17:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Ta brzydula z Łodzi to bardziej Fionowata niż Personowata........

Idzie oszaleć z tymi kotami.

Kotkins - kot od Fairey ujemny, z chorymi oczami, cyrkiem w pysku........i podejrzeniem torbielowatości nerek kurna.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 31, 2013 18:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Przy tipsach nie ma opcji "formacja pancerna'
Blusidło nikogo nie uszkodziło nawet szlafrok śp.Tatusia nie był potrzebny.

Grożnie tylko się darła aż Gryzdynka kochana chciała jej przyjść z pomocą , ale jak przyszła kolej na Gryzdynkę to Blusia miała to koło ogona i nie zainteresowała się swoją bądź co bądź siostrzyczką i o żadnej odsieczy nie było mowy.

Jak Blusidło odeśpi stresa postaram się zrobić zdjęcie puchatki .

Cairo za znalezienie tych tipsów powinna dostać forumowego Nobla.

Myślę , w wielu domach gdzie są koty niewychodzące zdałyby one egzamin np. przy małych dzieciach gdzie nawet najspokojniejszy kot może drapnąć , podrapanych meblach.
Nie wspominając już o takich kosmitach jak Blusia która prezentuje permanentny stan wk.......a

Blusia ma tipsy tylko na przednich puchatkach , tylnymi może się sama drapać ile wlezie mnie to nie przeszkadza :mrgreen:

Obrazek

ewissko

Post » Sob sie 31, 2013 18:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Moje drapią MNIE też tylnymi, np. przy złażeniu z kolan. A możesz przy okazji sfocić te tipsy?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sie 31, 2013 19:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

sfocę jutro niech Blusidło teraz się odstresowuje , bo tipsy nie tipsy ale ma jeszcze zęby :mrgreen:

Obrazek

ewissko

Post » Sob sie 31, 2013 19:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Kotkins wybacz mój wielokrotny OT

Świat się kończy pomyliłam wątki :oops:

Obrazek

ewissko

Post » Sob sie 31, 2013 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

ewissko pisze:Kotkins wybacz mój wielokrotny OT

A kto zakłada te tipsy Blusi? Kosmetyczka :?: :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sie 31, 2013 20:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

alab108 pisze:
ewissko pisze:Kotkins wybacz mój wielokrotny OT

A kto zakłada te tipsy Blusi? Kosmetyczka :?: :mrgreen:

Właśnie. Mnie to tez nurtuje od początku.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]