Schłodzone latem - mniam 
Moderator: Estraven
Schłodzone latem - mniam 
fumcia pisze:Pokroiłam arbuz w kostke zamroziłam częsć zalałam pigwówką,część nalewką z lipy z miodem,polecam .
Alienor pisze:Pyszna jest hiszpańska macedonia de frutas - pokrojone owoce zalane sosem z syropu i czerwonego wina o wysokim procencie (tzw. Licor de vino)Schłodzone latem - mniam
Broszka pisze:coś tam upiec![]()
Wiem że większość z Was ma odmienne zdanie ale muszę to napisać: bardzo się cieszę że taka wspaniała pogoda z umiarkowanymi temperaturami nam się zrobiła i co najważniejsze ma się taka utrzymać przez cały tydzień![]()

Revontulet pisze:Owoce - taaak, bardzo tak! Alkohol - tak! Choć bez szaleństw.
Owoce z alkoholem - od biedy może być, ale żadna rewelacja. Po co alkoholem psuć smak owoców? (abstrahując od tego, że arbuz jest warzywem![]()

Broszka pisze:Dawno nie wstawiałam fotek osiołków![]()
Broszka pisze:
Wiem że większość z Was ma odmienne zdanie ale muszę to napisać: bardzo się cieszę że taka wspaniała pogoda z umiarkowanymi temperaturami nam się zrobiła i co najważniejsze ma się taka utrzymać przez cały tydzień![]()
Jest bardzo słonecznie ale wędrują też jakieś obłoczki na niebie i temperatura jak dla mnie jest super![]()
Nareszcie się wyspałam bo w nocy było na dworze tylko 10 stopni i super się spało pod otwartym oknem a kopytne mogą być dłużej na dworze w ciągu dnia więc nie musiałam się zrywać o świcie tylko pospałam sobie do siódmej
, a skoro na jej uszycie poszło 7,5 m wełny i tyleż lnu, to łatwo sobie wyobrazić, ze sporo jej i grzeje nieźle Alienor pisze:Biorąc pod uwagę że od czwartku będę się lansić w dworskich kieckach na Niepołomicach - wyjątkowo się zgodzę na chłodne dni. Moja hupelanda jest zapinana pod szyją, a skoro na jej uszycie poszło 7,5 m wełny i tyleż lnu, to łatwo sobie wyobrazić, ze sporo jej i grzeje nieźle
.
felin pisze:Broszka pisze:Dawno nie wstawiałam fotek osiołków![]()
Już myślalam, że prawdziwych oslów się dorobilaś cichcem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości