Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 17, 2013 20:44 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:A co wtedy będzie? Idziesz na urlop? :ok:

Tak :)

O, to tak jak mój mąż! :ok:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro lip 17, 2013 23:02 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Może razem jadą :P
Dobranocka i oby zębolek już nie bolał
Obrazek
Obrazek

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Czw lip 18, 2013 5:47 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ciociu, niech Cię nie boli.
Fasolka poraniona
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 18, 2013 9:40 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Też bym chciała, żeby nie bolało. Tym bardziej, że wstałam z gulą w gardle, ataki kaszlu mam beznadziejne. Aż mi niedobrze. Gardło pobolewa. Dziwnie jakoś. Mam w głowie słowa lekarki mojego dziecka, że ja też kaszlę krztuścowo. I teraz problem: czekać na wyniki syna i iść do lekarza dopiero, czy lecieć od razu? W sumie brałam antybiotyk na zęba, została mi jedna tabletka. Może się lepiej wybiorę?

Czy koty mogą zarazić się od człowieka krztuścem?

maciejowa

Post » Czw lip 18, 2013 9:45 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Też bym chciała, żeby nie bolało. Tym bardziej, że wstałam z gulą w gardle, ataki kaszlu mam beznadziejne. Aż mi niedobrze. Gardło pobolewa. Dziwnie jakoś. Mam w głowie słowa lekarki mojego dziecka, że ja też kaszlę krztuścowo. I teraz problem: czekać na wyniki syna i iść do lekarza dopiero, czy lecieć od razu? W sumie brałam antybiotyk na zęba, została mi jedna tabletka. Może się lepiej wybiorę?

Czy koty mogą zarazić się od człowieka krztuścem?

Lepiej zdecydowanie idź. Nie wiem czy koty mogą się zarazić ale lepiej tego nie sprawdzać.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 18, 2013 9:46 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ja tez mysle, zebys lepiej poszla do lekarza! od razu to gardlo sprawdzi!

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw lip 18, 2013 9:58 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Do lekarza migusiem!
Obrazek

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Czw lip 18, 2013 9:59 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Umówiłam się na 14.10. Zaraz pójdę do sklepu, po drodze wejdę do weta i zapytam o te koty. Tak na wszelki wypadek. Ewa tu mam takiego weta co się przeniósł z Lermontowa, taki szczupły facet, znasz może?

maciejowa

Post » Czw lip 18, 2013 10:05 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Umówiłam się na 14.10. Zaraz pójdę do sklepu, po drodze wejdę do weta i zapytam o te koty. Tak na wszelki wypadek. Ewa tu mam takiego weta co się przeniósł z Lermontowa, taki szczupły facet, znasz może?

Tak - nazywa się Andrzej Obelinda. To nasz doktorek.Odpowie ci na każde najgłupsze pytanie bardzo wyczerpująco i przy najmniej w diagnozach u moich futrzaków nigdy się nie pomylił. Poza tym nie bierze jak chłop za zboże i nawet z moim dwupakiem mam ulgi.
Jak będziesz u niego to go pozdrów od Ewa z Lermontowa co psa zamieniła na dwie kotki. Powinien wiedzieć o kogo chodzi. :mrgreen: To miły facet.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 18, 2013 10:13 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:Umówiłam się na 14.10. Zaraz pójdę do sklepu, po drodze wejdę do weta i zapytam o te koty. Tak na wszelki wypadek. Ewa tu mam takiego weta co się przeniósł z Lermontowa, taki szczupły facet, znasz może?

Tak - nazywa się Andrzej Obelinda. To nasz doktorek.Odpowie ci na każde najgłupsze pytanie bardzo wyczerpująco i przy najmniej w diagnozach u moich futrzaków nigdy się nie pomylił. Poza tym nie bierze jak chłop za zboże i nawet z moim dwupakiem mam ulgi.
Jak będziesz u niego to go pozdrów od Ewa z Lermontowa co psa zamieniła na dwie kotki. Powinien wiedzieć o kogo chodzi. :mrgreen: To miły facet.

Ok, dzieki :) Mam do niego rzut beretem. My jezdzimy do dr. Pacałowskiej, albo do Magdy Mnich, jak juz nie mam jak do naszej. Ale dobrze wiedziec, ze teraz mam pod nosem fajnego lekarza, tak w razie czego. Bo u Dr Magdy kolejki na kilometry.. :roll: Wejde do niego.

maciejowa

Post » Czw lip 18, 2013 10:16 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:

Ok, dzieki :) Mam do niego rzut beretem. My jezdzimy do dr. Pacałowskiej, albo do Magdy Mnich, jak juz nie mam jak do naszej. Ale dobrze wiedziec, ze teraz mam pod nosem fajnego lekarza, tak w razie czego. Bo u Dr Magdy kolejki na kilometry.. :roll: Wejde do niego.

Sprawia wrażenie nie pozornego ale wie co robi.Lubi swój zawód.Rzuć mu temat a cię zasypie wiadomościami. :ryk: :ryk: :ryk: Jak chcesz znajdę do niego nr.tel.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 18, 2013 10:19 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:

Sprawia wrażenie nie pozornego ale wie co robi.Lubi swój zawód.Rzuć mu temat a cię zasypie wiadomościami. :ryk: :ryk: :ryk: Jak chcesz znajdę do niego nr.tel.

A nie, dziękuję, ja mam naprawdę blisko do niego, widzę z okna lecznicę. Spiszę sobie numer z drzwi ;) jadę później do lekarza do lux medu, to wejdę do dr. Ewy po książeczkę Tosi bo przecież muszę towarzystwo odrobaczyć. A z trzema kotami autobusem do niej nie pojadę. To by dopiero pasażerowie ubaw mieli! :lol:

maciejowa

Post » Czw lip 18, 2013 10:21 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

My ostatnio z mamą wracałyśmy z dwiema - to się dopiero gapili ija księżniczki jechały :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 18, 2013 10:23 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ja bym musiała pojedyñczo. I jeszcze z dwójką dzieci. Cyrk!

maciejowa

Post » Czw lip 18, 2013 10:49 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Cześć Mysiu i rodzinko cała! Wysłalam Ci dzisiaj sms Sylwia, mam nadzieję, że doszedł.

tak,doszedł Kaśś,tylko potem zaraz musiałam wziąć fona na ładowanie i zapomniałam odpisać
Buuu,szkoda :(
Zdrówka pełno :ok: :ok: :ok: :ok: i czekamy na wieści ,ja przeczytam wieczorkiem dopiero,ale i tak czekam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]