Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2013 22:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

No to sobie ponarzekamy na nasz los :ryk:
Ja będę głośno i dobitnie narzekała, niech moje paskudy z łobuzem usłyszą jak mi z nimi żle :mrgreen: :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob lip 20, 2013 22:58 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Chyba nawet one w to nie uwierzą :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 20, 2013 23:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Może i nie, ale co usłyszą to ich :wink: :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob lip 20, 2013 23:07 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Święte słowa :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 20, 2013 23:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

AnnAArczyK pisze:My też mamy własnego jeżyka :1luvu:
Jest w naszym ogrodzie od 4-5lat....mam nadzieję, że to jest ciągle ten sam :mrgreen:

U nas też są od zawsze, parę lat temu zrobiłam nawet fotki jak mamusia dwójkę małych prowadzała. Misiaczka wtedy jeszcze młodziutka była , chciała polowac i sie zdziwiła :mrgreen:
A trzy lata temu TŻ przejechał naszego jeża. Ruszał autem rano z podwórka , koło podskoczyło, więc wysiadł sprawdzić......Pochował jeżyka pod choinką , obok Kocura....Rok póżniej jeży nie było, juz się martwiłąm , ale w zeszłym roku znów chodziły. A tegoroczny jest bardzo dzielny. Nawet na ganek wszedł / TŻ rano widział jak koło 5 wypuszczał koty /. Skusił go chyba zapach kociej puszki, bo wieczorem nie chciało mi sie do śmietnika leciec i wystawiłam na ganek - zgniecioną na szczęście , tak że nawet jeżyk ryjka nie mógł wdusić

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 20, 2013 23:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

DOBREJ NOCKI ZUZIU!Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 20, 2013 23:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Izuś, jeżyki są cudne!
Ale moje Żuczątko jeszcze nie spotkało naszego jeżyka, ja tez jeszcze go w tym roku nie widziałam, ale rodzinka twierdzi, że on łazikuje wieczorkami :D
Mam nadzieję, że Rambolińskiemu nie strzeli do główki zapolować na niego :twisted:

Ewuś, też już idę spać:) moje futra o tej porze przewracają się już na trzeci bok :mrgreen:
Dobrejnocki :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob lip 20, 2013 23:38 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

DOBRANOC! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 21, 2013 11:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Witam się niedzielnie :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 21, 2013 12:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Witaj Dorciu:)

A my Witamy Wszystkich w piękną, nawet słoneczną niedzielkę :1luvu:

Kochane Cioteczki, dzisiaj Ja - Pan Żuczek - obchodzę pierwsze urodzinki!

Duża mi opowiedziała, że:

W dniu 21.07.2012 w pewnej, bardzo inteligentnej rodzinie jamniczej i bardzo dobrze ułożonej :mrgreen: na świat przyszły trojaczki:)
Dwóch chłopaczków i dziewczynka:)

Mamusia moja, była bardzo dumna:),

Obrazek

Tatuś troszkę mniej, ponieważ był bardzo młodziutki, i nikt nie wierzył, że w tak młodym wieku może zostać ojcem, a jednak...
Ale był bardzo troskliwym dla swoich pociech, marzył o tym, aby jego dwóch synków zostało piłkarzami :wink:

Obrazek

Obrazek

A tenen najmniejszy i największa ciapa to ja, Dexter - Zuczuś mam na drugie :wink:

Gdy już uzyskałem odpowiedni wiek, pewna rodzina porwała mnie, biedaczka, zapakowała do samochodu i wywiozła do innej rodziny, na drugi koniec Polski:)

Miałem, jako prezent, na otarcie łez po zmarłej Musi, ukoić serducha Dużych...

Ale na początku było mi trochę trudno, niby się mną cieszyli, całowali, pozwalali na wszystko, ale czułem, że to jeszcze nie ten moment, ze jeszcze muszę troszkę poczekać...
I czekałem....

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

łobuzując przy tym niemiłosiernie:)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Niszczyłem roślinki:)
Obrazek Obrazek

Nie wiem dlaczego, koty na mój widok, mdlały:)
Obrazek

albo chowały się po kątach:)
Obrazek

lub robiły głupie miny:)
Obrazek

Więc zostałem ich pogromcą :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Ale bywałem też bardzo grzecznym jamnisiem:)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

I rosłem:)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Przyznam się Ciociom, że uwielbiam bałaganić w swoim posłanku i dziergać kocyki :ryk:
Obrazek

Choć minął mi roczek, jestem ciągle wesołym psiakiem:)
Duża mówi, że jestem jeszcze takim małym cielątkiem :wink: ale mówi też, że jestem najładniejszym i najmądrzejszym JAMNISIEM jakiego można spotkać na ziemi :D i ja jej wierzę :ok:

Ale ogólnie to jestem chłopak na 102 :1luvu:
Obrazek

A teraz zapraszam na moje święto :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lip 22, 2013 9:23 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie lip 21, 2013 12:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Zuczusiu kochany , ciotka życzy duzo zdrówka, radości z życia i pociechy z Dużych.

izka53

Post » Nie lip 21, 2013 16:41 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Żuczku wielu szczęśliwych lat z Dużymi,sukcesów w dzierganiu kocyków-kolekcjonuj zrobimy wystawę :wink: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :balony: :birthday: :balony: :birthday: :balony: :birthday:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie lip 21, 2013 16:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Kochany Żuczusiu - ciocia też ci życzy wszystkiego naj naj - żebyś był zawsze zdrowy , wesoły i tak pracowity jak teraz.
A oto prezent dla ciebie:
Obrazek Obrazek Obrazek
od cioci , koteczki Zuzi i koteczki Poli. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 21, 2013 17:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

a w ogóle - to zdjęcia Żuczusia absolutnie obłędne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Post » Nie lip 21, 2013 18:35 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Wszystkiego naj , Żuczusiu :1luvu: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :partygirl: :torte: :torte: :torte: :torte:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]