MonikaMroz pisze::oops:![]()
![]()
Dla mnie to niestety żadna podpowiedź
![]()
W każdym razie bez względu na to czyje to łapki proszę wycałować
wycałuję

kalair pisze:Doberek nadal, i niezmiennie zimowe!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze::oops:![]()
![]()
Dla mnie to niestety żadna podpowiedź
![]()
W każdym razie bez względu na to czyje to łapki proszę wycałować
kalair pisze:Doberek nadal, i niezmiennie zimowe!
MonikaMroz pisze:Czy te drugie łapki (na czerwonym tle) są Carlosa ??
Czy obie pary łapek należą do tego samego pana
kiche_wilczyca pisze:=kalair pisze:Doberek nadal, i niezmiennie zimowe!
W Skierkach praktycznie śniegu nie ma
rapsodia82 pisze:Niemożliwością jest, aby łapki na walizce i na czerwonym tle należały do tego samego osobnika(chyba, że źle zrozumiałam tekst o parach łapek...)
kiche_wilczyca pisze:rapsodia82 pisze:Niemożliwością jest, aby łapki na walizce i na czerwonym tle należały do tego samego osobnika(chyba, że źle zrozumiałam tekst o parach łapek...)
ojć, takiej wersji nie przyjęłam, bo widać dobrze, że na dwóch łapkowych zdjęciach to dwa rózne kotyAle tak, pierwszy to Sylwuś
Drugie.... LordzikBrawo Martuś
Wygrywasz mizianie Bambiego po brzuszku (on to uuuuuuuwieeeeeeelbiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa
)
Myszolandia pisze:Mój Ukochany jak pięknie wyłożony![]()
![]()
![]()
Pewnie czeka na moje pieszczoty![]()
kiche_wilczyca pisze:Martuś, chyba jednak Ty nas nawiedziszNie damy rady do Was przyjechać - Krzyśka grypsko rozłożyło, tydzień w plecy z doprowadzaniem mieszkania do stanu zamieszkania
rapsodia82 pisze:Nie no, on to specjalnie zrobił, żeby do nas nie przyjechaćPrzekaż mu, że czuję się obrażona <foch>
Nawiedzę Was na pewno, ale w tych okolicznościach najpierw ta obraza musi mi przejść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości