Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basia_Blue pisze:Wcale nie wiem, czy chcę szylkrecię:P Wiem tylko, że podoba mi się jak wyrosły dwie kotki, które mi MariaD pokazała, do których ona może być podobna. Ale z szylkretka mi zrudzieje calkiem i co?![]()
No też jestem ciekawa które, byle tylko nie rude![]()
A Ciebie sobie Ryś wybrał?
Basia_Blue pisze:TakNiebieska. Zawsze chciałam niebieskiego ale SOLIDA, nie ufam szylkretkom
dalia pisze:Basia_Blue pisze:szylkrety są cudne![]()
a przynajmniej moja Stokrocia jest cudna
kalair pisze:Basia_Blue pisze:TakNiebieska. Zawsze chciałam niebieskiego ale SOLIDA, nie ufam szylkretkom
Masz je kochać, ufać nie musisz..![]()
Basia_Blue pisze:kalair pisze:Basia_Blue pisze:TakNiebieska. Zawsze chciałam niebieskiego ale SOLIDA, nie ufam szylkretkom
Nie slyszalas, ze bez zaufania nie ma miłośco? :p
Basia_Blue pisze:dalia pisze:Basia_Blue pisze:szylkrety są cudne![]()
a przynajmniej moja Stokrocia jest cudna
A czym to sie przejawia?
kalair pisze:Basia_Blue pisze:kalair pisze:Basia_Blue pisze:TakNiebieska. Zawsze chciałam niebieskiego ale SOLIDA, nie ufam szylkretkom
Kochana, KOTÓW to nie dotyczy/1![]()
Basia_Blue pisze:kalair pisze:Basia_Blue pisze:kalair pisze:Basia_Blue pisze:TakNiebieska. Zawsze chciałam niebieskiego ale SOLIDA, nie ufam szylkretkom
Kochana, KOTÓW to nie dotyczy/1![]()
Czyli powinnam jak najszybciej pozbyć się potrzeby kontroli sytuacji bo ukochany koteczek i tak mi ją odbierze?![]()
Anulka, to było przy pierwszej wizycie? Ile wtedy miał Ryś i ile czasu minęło zanim też Cię wybrał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, pibon i 52 gości