Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Mnie jeden małomiasteczkowy geniusz sprawdził ciśnienie w trakcie migreny, wyszedł wielki skok, dobrał lek i już. Po kilkudziesięciu latach męki. Dlatego bardzo polecam migrenowcom pomiary ciśnienia w TRAKCIE bólu a nie tylko pomiędzy, może komuś to pomoże.
kamari pisze:Ja sobie zawsze odliczałam maksymalną ilość dni do końca.
Teraz pogoda zwariowana, a migrena kocha takie wariacje
kalair pisze:kamari pisze:Mnie jeden małomiasteczkowy geniusz sprawdził ciśnienie w trakcie migreny, wyszedł wielki skok, dobrał lek i już. Po kilkudziesięciu latach męki. Dlatego bardzo polecam migrenowcom pomiary ciśnienia w TRAKCIE bólu a nie tylko pomiędzy, może komuś to pomoże.
Kamari, ale ja tak miałam mierzone. Przyjechało pogotowie, zmierzyli, wysokie bardzo, i..nic. Kazali do lekarza.
kalair pisze:kamari pisze:Mnie jeden małomiasteczkowy geniusz sprawdził ciśnienie w trakcie migreny, wyszedł wielki skok, dobrał lek i już. Po kilkudziesięciu latach męki. Dlatego bardzo polecam migrenowcom pomiary ciśnienia w TRAKCIE bólu a nie tylko pomiędzy, może komuś to pomoże.
Kamari, ale ja tak miałam mierzone. Przyjechało pogotowie, zmierzyli, wysokie bardzo, i..nic. Kazali do lekarza.
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:Ja sobie zawsze odliczałam maksymalną ilość dni do końca.
Teraz pogoda zwariowana, a migrena kocha takie wariacje
Jakby co,to mnie w najgorszym wypadku jeszcze jutro zostało....Masz rację,że zwariowana pogoda potrafi tę małpę wywołać....
kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Mnie jeden małomiasteczkowy geniusz sprawdził ciśnienie w trakcie migreny, wyszedł wielki skok, dobrał lek i już. Po kilkudziesięciu latach męki. Dlatego bardzo polecam migrenowcom pomiary ciśnienia w TRAKCIE bólu a nie tylko pomiędzy, może komuś to pomoże.
I nic ci nie dali na zbicie?![]()
kocurzyca41 pisze:Nie w życiu Warszawy,tylko do doktora zapitalaj....,bo może nadciśnienie wystarczy poleczyć...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Nie w życiu Warszawy,tylko do doktora zapitalaj....,bo może nadciśnienie wystarczy poleczyć...
Nie sądzę.. A na ciśnienie piłam sobie kiedyś ziółka. Pomagało.
kalair pisze:Ja się lekarzy boję..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości