Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 27, 2012 18:19 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Grosziwo pisze:Halinko wrzucę jeszcze filmiki z Żabonią , tak na dowód, że ten baleron potrafi biegać i to szybko. Tylko długo się wgrywają te filmiki.
Co do jej "zabiedzenia" to ponoć pies upodabnia się do właściciela :oops:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Oplułam komputer :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To czekam na biegającą Żabulę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw wrz 27, 2012 19:01 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Czw wrz 27, 2012 20:14 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Ło matko, przeczytałam od A do Z i popłakałam się jak przy najbardziej wzruszającym dramacie.
Moja pierwsza kicia też odeszła za szybko, bo nie miała nawet roku, a była jedynakiem i zarzekałam się, że nie wezmę już żadnego zwierza,no to obecnie mam dwa :kotek: :kotek:
Pozdrowienia dla wesołej gromadki :)

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Czw wrz 27, 2012 22:20 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Oj,Żabciu :1luvu: Jaka Ty jesteś błyskawica :!: :mrgreen: Aż brzusio się trzęsie :mrgreen:
Jestem pod wrażeniem :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pon paź 08, 2012 20:42 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

JAK JA ZA TOBĄ TĘSKNIE KURCZACZKU :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Nie ma dnia bym o tobie Jaszeczko nie myślała i nie tęskniła. Od dnia kiedy odeszłaś każdy wieczorny spacer z Żabcią to wspomnienie dnia, kiedy cię znalazłam. Każdy spacer to tęskne zaglądanie pod balkon, ten spod którego usłyszałam twój płacz...strasznie to głupie ale chciałbym ten płacz usłyszeć znowu ...
To aż niewiarygodne, żeby taki maciupeńtasek jak ty moja Jaszczureczko zabrał ze sobą tyle mojego serca.... :cry:

Grosziwo

Post » Pon paź 08, 2012 21:17 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

żabcia jest kochana i śliczna :1luvu: Prawdziwa błyskawica :1luvu: Kiedy Iwonka bedzie u Ciebie ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto paź 23, 2012 22:14 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Jaszeńko moja kochana wybacz, że nie było mnie tu tak dawno :cry:
Dziś znowu wróciły wspomnienia i ten straszny ból po twojej stracie...
Jak ja strasznie tęsknie za tobą Jaszczureczko :cry: :cry: :cry:

Grosziwo

Post » Czw lis 01, 2012 20:07 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Moja kochana maleńka Jaszeńko ['] tak tęsknię :cry:

Grosziwo

Post » Czw lis 01, 2012 22:36 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Bo dziś jest dzień pamięci . Ich dzień .[*]

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 09, 2012 21:16 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Maleńka moja Jaszeńko :cry: jutro jadę po Iwonkę. Nigdy mi Ciebie nie zastąpi bo będzie Iwonką a nie Jaszczureczką, ale ona tak jak Ty potrzebuje miłości. Bądź moja maleńka dobrym duchem dla Iwonki.

I znów płaczę z tęsknoty za tobą mój kurczaczku, tak mi ciebie brakuje...
Co bym dała byś tu z nami była :cry:

Grosziwo

Post » Pt lis 09, 2012 21:22 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Powodzenia jutro :)

I tulę, nie płakaj już kochana :(

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt lis 09, 2012 21:42 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Grosziwo pisze:Maleńka moja Jaszeńko :cry: jutro jadę po Iwonkę. Nigdy mi Ciebie nie zastąpi bo będzie Iwonką a nie Jaszczureczką, ale ona tak jak Ty potrzebuje miłości. Bądź moja maleńka dobrym duchem dla Iwonki.

Będzie dobrym duszkiem,na pewno :1luvu:
Masz rację,że Iwonka nie zastąpi Ci Jaszki,bo każdy kotek jest inny,ale każdy zasługuje na milość , ciepły dom i miseczkę jedzonka,a Ty jej możesz to zapewnić i to w nadmiarze:1luvu: Trzymam kciuki za szczęśliwy wyjazd i za bezkonfliktowe przyjęcie Jej przez resztę zwierzakowej rodzinki :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Iwonki z resztą rodzinki :D A zwłaszcza mojej Żabuni :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt lis 09, 2012 22:16 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

zerduszko pisze:Powodzenia jutro :)

I tulę, nie płakaj już kochana :(

Ja chyba nigdy nie przestanę płakać za Jaszeńką, tylko o niej pomyślę i już mnie ściska :cry: Może to głupie z mojej strony ale nie potrafię nad tym zapanować.

A jak Twoje maluchy ?

Grosziwo

Post » Pt lis 09, 2012 22:19 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

halinka1403 pisze:
Grosziwo pisze:Maleńka moja Jaszeńko :cry: jutro jadę po Iwonkę. Nigdy mi Ciebie nie zastąpi bo będzie Iwonką a nie Jaszczureczką, ale ona tak jak Ty potrzebuje miłości. Bądź moja maleńka dobrym duchem dla Iwonki.

Będzie dobrym duszkiem,na pewno :1luvu:
Masz rację,że Iwonka nie zastąpi Ci Jaszki,bo każdy kotek jest inny,ale każdy zasługuje na milość , ciepły dom i miseczkę jedzonka,a Ty jej możesz to zapewnić i to w nadmiarze:1luvu: Trzymam kciuki za szczęśliwy wyjazd i za bezkonfliktowe przyjęcie Jej przez resztę zwierzakowej rodzinki :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Iwonki z resztą rodzinki :D A zwłaszcza mojej Żabuni :1luvu:

Halinko dzięki za ciepłe słowa.
Zdjęcia oczywiście będą a za chwilę , specjalnie dla Ciebie będzie Żabulec :)

Grosziwo

Post » Pt lis 09, 2012 22:38 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

przyjaciół, którzy odchodzą nikt nie może zastąpić...
ale można pamiętając o Nich ... kochać też innych ...
i tego Wam życzę :1luvu:

:ok: za jutrzejszą podróż :ok:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

[poprzednia][następna]