Grosziwo pisze:Halinko wrzucę jeszcze filmiki z Żabonią , tak na dowód, że ten baleron potrafi biegać i to szybko. Tylko długo się wgrywają te filmiki.
Co do jej "zabiedzenia" to ponoć pies upodabnia się do właściciela

To czekam na biegającą Żabulę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grosziwo pisze:Halinko wrzucę jeszcze filmiki z Żabonią , tak na dowód, że ten baleron potrafi biegać i to szybko. Tylko długo się wgrywają te filmiki.
Co do jej "zabiedzenia" to ponoć pies upodabnia się do właściciela
Grosziwo pisze:Maleńka moja Jaszeńkojutro jadę po Iwonkę. Nigdy mi Ciebie nie zastąpi bo będzie Iwonką a nie Jaszczureczką, ale ona tak jak Ty potrzebuje miłości. Bądź moja maleńka dobrym duchem dla Iwonki.
I znów płaczę z tęsknoty za tobą mój kurczaczku, tak mi ciebie brakuje...
Co bym dała byś tu z nami była
zerduszko pisze:Powodzenia jutro![]()
I tulę, nie płakaj już kochana
halinka1403 pisze:Grosziwo pisze:Maleńka moja Jaszeńkojutro jadę po Iwonkę. Nigdy mi Ciebie nie zastąpi bo będzie Iwonką a nie Jaszczureczką, ale ona tak jak Ty potrzebuje miłości. Bądź moja maleńka dobrym duchem dla Iwonki.
I znów płaczę z tęsknoty za tobą mój kurczaczku, tak mi ciebie brakuje...
Co bym dała byś tu z nami była
Będzie dobrym duszkiem,na pewno![]()
Masz rację,że Iwonka nie zastąpi Ci Jaszki,bo każdy kotek jest inny,ale każdy zasługuje na milość , ciepły dom i miseczkę jedzonka,a Ty jej możesz to zapewnić i to w nadmiarze:1luvu: Trzymam kciuki za szczęśliwy wyjazd i za bezkonfliktowe przyjęcie Jej przez resztę zwierzakowej rodzinki![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Iwonki z resztą rodzinkiA zwłaszcza mojej Żabuni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia, Talka i 35 gości