Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 12:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dzieńdoberek :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 02, 2012 12:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:Dzieńdoberek :mrgreen:

Dzień dobry, Karola :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt mar 02, 2012 12:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
Karolek(ona) pisze:Dzieńdoberek :mrgreen:

Dzień dobry, Karola :D .

co tam u trójkącika ?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 02, 2012 13:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ja tylko na chwilę w takzwanym miedzczasie...
Paczta i płaczta, i zazdraszczajta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oswajania c.d., dzień dzisiejszy :ok: .

Znowu przylazła ta jakaś, na szczęście z jedzeniem. Odwróciłem się tyłem, żeby nie było, że czekałem. :mrgreen:

Obrazek

Ale potem zaczęła mi kiciać, znowu otworzyła to pachnące, no i nie wytrzymałem, zlazłem.

Obrazek

To ona mnie zaczęła tak jakos miziać po łebku....i miłe to było bardzo...

Obrazek

Jak skończyłem jeść, to jeszcze sprawdziłem torbę tej dużej, czy już napewno nic tam nie ma...

Obrazek

Ciąg dalszy nastąpi :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt mar 02, 2012 13:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Oj, Gosiu, jakie to wielkie kocisko 8O :1luvu:
I tak jak pisałam, wcale nie dzika dzicz, tylko głodny miziak, czy ten pysio moze kłamać ? chyba nie :ryk:
Czekam z niecierpliwościa na cdn :mrgreen: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt mar 02, 2012 13:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Piękny jest! :D :D
Dobre rano! :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 02, 2012 13:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Ja tylko na chwilę w takzwanym miedzczasie...
Paczta i płaczta, i zazdraszczajta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oswajania c.d., dzień dzisiejszy :ok: .

Obrazek

Kić w moim ulubionym miejscu....
od wczoraj Go tam wyszpiegowuje... dzisiaj co prawda dopiero idę na 15 do pracy ale bankowo podjade obczaić, czy jeszcze tam jest :)

Gosia ZAZDRASZCZAM całą sobą :love:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt mar 02, 2012 13:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

To lecimy z ciągiem dalszym...i spóźniamy sie na autobus :mrgreen: .

Wiadomo, że po jedzeniu muszę się umyć, jak każdy porządny kot...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeszcze podziękuję dużej za jedzonko, umawiamy się na jutro...

Obrazek

....i zmykam na swój murek. Będę na nią czekał...

Obrazek

vip

Post » Pt mar 02, 2012 13:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

AAAAAAAAAAA....................
to ja jadę pod ten murek....
znowu będę kiciać :)

boshe..... Gosia kiedy go łapiemy :1luvu:

spadam w kierunku pracy.... i jadę pod murek..... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt mar 02, 2012 13:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dziewczyny, ja tak tylko na chwilę, żeby te zdjęcia powstawiać....
Będę wieczorem, z nowym pomysłem...jakby co, to niech rozsądniejsze cioteczki mnie w łeb trzepną, albo kopną w zadek :ryk: .
Miłego dnia :D .

Johaśka- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!:

vip

Post » Pt mar 02, 2012 13:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

wykablowała hahahahahhahaaaaa
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt mar 02, 2012 13:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:wykablowała hahahahahhahaaaaa

ja?
a skąd.... przespałam się i wstałam z pomyslem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2012 19:30 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt mar 02, 2012 13:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia, obawiam się, że w tym towarzystwie zdrowego rozsądku, zwłaszcza w temacie rudego pięknisia , nie uświadczysz :mrgreen:
Ale łepetyne ma potężną, prawdziwy kocur :kotek: Jak się domyślam, pełnojajeczny jeszcze?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt mar 02, 2012 13:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Do johaśki-

To może Ty nie śpij, co? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja żem w tej sprawie jako pies ogrodnika :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pt mar 02, 2012 13:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Gosia, obawiam się, że w tym towarzystwie zdrowego rozsądku, zwłaszcza w temacie rudego pięknisia , nie uświadczysz :mrgreen:
Ale łepetyne ma potężną, prawdziwy kocur :kotek: Jak się domyślam, pełnojajeczny jeszcze?

Totez Izusia, ja myślę, że gdyby mi jeszcze jakaś odrobina tego zdrowego rozsądku została, to nie miałabym takiego długiego banerka :ryk: .
A i owszem, jajeczny, nawet bardzo znacząco, osobiście widziałam :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]