Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 18:57 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Ty jesteś na fotce, mojej nie ma bo usunęłam.Nie zaakceptuję Cię bo Masz dziwne pomysły i nigdy nie wiem co wymyślisz.Uważasz się za miss miau? :lol: Widziałam inne Twoje foty i ja też na jednej ładniej wychodzę,a na innej masakra :mrgreen:Widziałam Twój profil na FB duuużo wcześniej niż byś myślała.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 19:05 Re: Mój świat według Bejbi

Na jakimś wątku najszczęśliwsza się określiłaś że jesteś najładniejsza na miau :wink: a na jakim?Ty wiesz :twisted:Kogo to obchodzi jak tu same baby prawie :ryk: :ryk: idź do młodszych by się faworyzować.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie sty 01, 2012 19:08 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Na jakimś wątku najszczęśliwsza się określiłaś że jesteś najładniejsza na miau :wink: a na jakim?Ty wiesz :twisted:Kogo to obchodzi jak tu same baby prawie :ryk: :ryk: idź do młodszych by się faworyzować.

Można faworyzować samego siebie?

Ja jestem w ogóle NAJ

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 19:16 Re: Mój świat według Bejbi

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:Na jakimś wątku najszczęśliwsza się określiłaś że jesteś najładniejsza na miau :wink: a na jakim?Ty wiesz :twisted:Kogo to obchodzi jak tu same baby prawie :ryk: :ryk: idź do młodszych by się faworyzować.

Ja jestem w ogóle NAJ

:mrgreen: tak ale co naj :?: nieszczęśliwsza itp?Nie cierpię braku skromności :evil: Znam takie osoby że jestem w szoku bo potrafią być bardzo skromne,a nie muszą.Załóż Bloga i się prezentuj nago :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: i opisuj jaka jesteś NAJ.Na pewno wyznawcy się znajdą :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 19:22 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:

Ja jestem w ogóle NAJ

:mrgreen: tak ale co naj :?: nieszczęśliwsza itp?Nie cierpię braku skromności :evil: Znam takie osoby że jestem w szoku bo potrafią być bardzo skromne,a nie muszą.Załóż Bloga i się prezentuj nago :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: i opisuj jaka jesteś NAJ.Na pewno wyznawcy się znajdą :mrgreen:

Rzadko się trafia ktoś zupełnie pozbawiony poczucia humoru i dystansu do siebie jak TY.

Wobec tego tym częściej i chętniej będę tutaj zaglądać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

A wyznawców nie potrzebuję bo na życie seksualne i uczuciowe nie narzekam :lol:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 19:36 Re: Mój świat według Bejbi

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:

Ja jestem w ogóle NAJ

Rzadko się trafia ktoś zupełnie pozbawiony poczucia humoru i dystansu do siebie jak TY.

Wobec tego tym częściej i chętniej będę tutaj zaglądać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

A wyznawców nie potrzebuję bo na życie seksualne i uczuciowe nie narzekam :lol:

Masz bardzo dziwne i niezrozumiałe poczucie humoru.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 19:58 Re: Mój świat według Bejbi

Ja?
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 20:32 Re: Mój świat według Bejbi

vailet :!: zdjęcia Bejbisi prześliczne :1luvu:
ona naprawdę wygląda na sporą dziewczynkę i ma taki zdrowy wygląd, ładną sierść :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie sty 01, 2012 21:21 Re: Mój świat według Bejbi

Ona jest prześliczna :1luvu: Żaden z moich kotów nie jest taki ładniutki :oops:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Nie sty 01, 2012 21:45 Re: Mój świat według Bejbi

dinzoo pisze:vailet :!: zdjęcia Bejbisi prześliczne :1luvu:
ona naprawdę wygląda na sporą dziewczynkę i ma taki zdrowy wygląd, ładną sierść :mrgreen:

Niby tak, ładnie wygląda.Buba też i bym nigdy nie powiedziała że tyle chorowała i jeszcze ją czasem dopada :) Lubi czesanko :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 21:46 Re: Mój świat według Bejbi

vailet napisz do moda o wydzielenie z wątku kordiana twoich mądrości i naszej wymiany zdań.
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 21:50 Re: Mój świat według Bejbi

Niby po co? Kogo to obchodzi?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Nie sty 01, 2012 21:51 Re: Mój świat według Bejbi

Lilianna J-wie pisze:Ona jest prześliczna :1luvu: Żaden z moich kotów nie jest taki ładniutki :oops:

No co Ty Lilianna :roll: jest inna tylko,ale Twoje kotecki są piękne :P persiki szczególnie.
Wkurzyła mnie najszczęśliwsza.Mam sobie własne forum założyć to tak się jej tylko pozbędę :mrgreen: na wątku o tym syberianie się wciełam w dyskusje z tym jak to jest że rodowód nie daje gwarancjii zdrowia tylko rasy.Nie wiem czy tam byłaś bo to nówka wąt.Facet chciał się sibem z Allegro pochwalić i no...
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 22:01 Re: Mój świat według Bejbi

Czekaj zaraz namierzę i sobie poczytam.. :ryk:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Nie sty 01, 2012 22:03 Re: Mój świat według Bejbi

Lilianna J-wie pisze:Czekaj zaraz namierzę i sobie poczytam.. :ryk:

Nie poczytasz.