SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 22, 2011 9:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Dobrze, że pojechali do innego weta :ok:
Jest karma wątrobowa, leki też się podaje - niech zawalczą o psinkę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 22, 2011 9:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Beagle.

Może 2 wet coś wymyśli. Najważniejsze, by ustalić przyczynę, no i by pies niepotrzebnie nie cierpiał.
najszczesliwsza

Post » Czw gru 22, 2011 9:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Faktem jest ze piesek jest aż nadto spasiony.. niestety, może dlatego problemy z watrobą
nic to jadą z Mikołowa do Siemianowic zobazymy, ale po jej telefonie alarmowym nic nie umiem teraz robić - ten psiak to jak ich dziecko ..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 22, 2011 9:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

No tak, tusza wątrobie średnio służy.
Oby było dobrze :ok:

Erin

Post » Czw gru 22, 2011 14:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Myjeździmy do Parczyka w Chorzowie.
Bardzo sensowny wet.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw gru 22, 2011 14:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Wątroba ma duże zdolności do regeneracji. Bąbolina z chorą wątrobą przeżyła na lekach 2 lata od diagnozy. A to był kompletny dzikun, bez szansy na systematyczne leczenie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 22, 2011 14:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

są w domu - piesek z lekami i na 16 znowu na zastrzyk
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 22, 2011 14:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mamaGiny pisze:są w domu - piesek z lekami i na 16 znowu na zastrzyk

Jeszcze a propos przetuczonych psów.

Kiedyś u weta spotkałam pana z psem. Pies stary, ledwo szedł, roztyty jak balon. Miał bardzo chore serduszko. Bardzo panu współczułam.
Potem ja weszłam do weta i zaczęłam się martwić, że starszy pan, tak kocha psa, stary chory pies to pewnie sens jego życia....
Wet dostał piany na pysku. Jaki stary, po prostu zatuczony z miłości. I z tej miłości 3 :!: letni pies ma serce na wykończeniu.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 22, 2011 17:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mi jest znana historia jorka który bryka dziś szczęśliwie z TM...
był żywiony serkami homo i pasztetami, bo to nie pies, tylko jork jest...
a to taki jorczek jak mój Azor bengal...
najszczesliwsza

Post » Czw gru 22, 2011 20:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Ja tak na chwilę tylko, bo do pracy muszę :( ...
Urobiłam się znowu jak dziki osioł, ale satysfakcję mam...i ani odrobiny siły, zwłaszcza na dźwiganie zacisków :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw gru 22, 2011 20:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Wytłumacz się biegusiem z tych zacisków, bo u mnie dzisiaj inteligencja na bardzo niskim poziomie, za to emocje rozbujane :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 22, 2011 20:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:Wytłumacz się biegusiem z tych zacisków, bo u mnie dzisiaj inteligencja na bardzo niskim poziomie, za to emocje rozbujane :mrgreen:

Wpisz se w Google zaciski Częstochowa.
najszczesliwsza

Post » Czw gru 22, 2011 20:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Emocjonalnie tłumaczę, że robię zaciski hamulcowe, z których każdy ma kilka do kilkunastu kilo, a przerzucić muszę tego całe setki :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw gru 22, 2011 20:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Matkobosko, toć sie spóźnię 8O !
Cioteczki, pa pa, całusków 102 :ryk: .
Do jutra, wejdę na forum o bardzo nieprzyzwoitej porze :ryk: .
No chyba, że padnę przy wejściu i tam będę kimać :ok: .

vip

Post » Czw gru 22, 2011 20:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Będziem czekać :P

Erin

[poprzednia][następna]