Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
O jak słitaśnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
Gourmet pisze:Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
O jak słitaśnieNie mogę się doczekać kiedy go zobaczę
Chyba że Gandalf jedzie do Hippisa
Meloch pisze:Nieee, ja do brata, przy okazji pobiegam se na szeleczkach po Twoim podwórku
AgataN. pisze:Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
Jak miłomam nadzieję, że tym razem na tyle, żebym się zdążył rozkręcić zanim wyjedziesz
MariaD pisze:A ja oczekuję dokładnej, długiej relacji, zdjęć i filmików.
Meloch pisze:Gourmet pisze:Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
Nieee, ja do brata, przy okazji pobiegam se na szeleczkach po Twoim podwórku
Gourmet pisze:MariaD pisze:A ja oczekuję dokładnej, długiej relacji, zdjęć i filmików.
Się nie bojjjiJak Meloch bedzie pilnowała kota to bedę focić ile się da (jeśli ktoś da mi aparat w moje ręki
)
Meloch pisze:Gourmet pisze:Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiemNoo Gandalfik przygotowywuj się
Nieee, ja do brata, przy okazji pobiegam se na szeleczkach po Twoim podwórku
Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę
Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę
AgataN. pisze:Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę
Matko biedactwo planują przywiązać Cię do drzewa, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że linka jest zielona
Wyciągnij panią na jakiś spacerek...wiosna idzie
Meloch pisze:AgataN. pisze:Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę
Matko biedactwo planują przywiązać Cię do drzewa, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że linka jest zielona
Już byłemW prawdzie na 5 min., bo się bałem, ale ważne, że byłem
AgataN. pisze:Meloch pisze:AgataN. pisze:Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę
Już byłemW prawdzie na 5 min., bo się bałem, ale ważne, że byłem
Gandalf też dłużej niż 5 min nie wytrzymał, ale temperatura była na minusie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1249 gości