Kot Hippis i jego dwaj podopieczni ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 17:17 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiem :kotek: Noo Gandalfik przygotowywuj się :ryk:

O jak słitaśnie :1luvu: Nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :D Chyba że Gandalf jedzie do Hippisa :?:
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

Post » Nie lut 26, 2012 17:43 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Gourmet pisze:
Meloch pisze: Aaa w kwietniu.... spotkanie z braciszkiem :kotek: Noo Gandalfik przygotowywuj się :ryk:

O jak słitaśnie :1luvu: Nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :D Chyba że Gandalf jedzie do Hippisa :?:

Nieee, ja do brata, przy okazji pobiegam se na szeleczkach po Twoim podwórku :D
"Czas spędzony z kotem nigdy nie jest stracony." - Colette
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek
ZAPRASZAMY! --> viewtopic.php?f=1&t=137109

Meloch

Od: Wto sie 02, 2011 22:06

Post » Pon lut 27, 2012 15:32 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Jak miło :D mam nadzieję, że tym razem na tyle, żebym się zdążył rozkręcić zanim wyjedziesz 8)

AgataN.

Od: Nie lis 13, 2011 17:35

Post » Pon lut 27, 2012 15:45 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Meloch pisze:Nieee, ja do brata, przy okazji pobiegam se na szeleczkach po Twoim podwórku :D

Ma się rozumieć, że są jakieś postępy w nauce? Czy może miałeś to w genach i od razu załapałeś o co biega?
Ja tam opracowałem starą, dobrą technikę "zdechły kot", która w terenie się nie sprawdza, ale na domowych lekcjach chodzenia na szelkach jak najbardziej :mrgreen: .

AgataN.

Post » Wto lut 28, 2012 15:15 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

AgataN. pisze:

Jak miło :D mam nadzieję, że tym razem na tyle, żebym się zdążył rozkręcić zanim wyjedziesz 8)

Oj no nie wiem... 7 dni chyba wystarczy... :ryk:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto lut 28, 2012 15:37 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

A ja oczekuję dokładnej, długiej relacji, zdjęć i filmików. :)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto lut 28, 2012 21:23 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

No na wiosnę przeczuwam zakładanie siatki na balkonie z czego bardzo się cieszę, bo będę mógł sobie trochę na świat popatrzeć :mrgreen: Na pewniaka jakaś sesyjka też będzie :roll: Jak na razie to sobie śpię wygodnie na łóżku pańci i wcale mi się wstawać nie chce :twisted: Bez mięsa muszę jeszcze przeżyć aż 3 dni :cry: A najgorsze jest to, że jestem zdrowy, a jutro muszę iść na kolejny zastrzyk :evil: Na szczęście doktorek powiedział, że już na ostatni :ok:
No to teraz jakieś byle jakie zdjęcia, jakość słaba, ale ważne, że foty są :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Pon mar 12, 2012 18:08 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

MariaD pisze:A ja oczekuję dokładnej, długiej relacji, zdjęć i filmików. :)

Się nie bojjji :D Jak Meloch bedzie pilnowała kota to bedę focić ile się da (jeśli ktoś da mi aparat w moje ręki :lol: )
Meloch pisze:
Gourmet pisze:

Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę :ok:
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

Post » Pon mar 12, 2012 19:01 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

Gourmet pisze:
MariaD pisze:A ja oczekuję dokładnej, długiej relacji, zdjęć i filmików. :)

Się nie bojjji :D Jak Meloch bedzie pilnowała kota to bedę focić ile się da (jeśli ktoś da mi aparat w moje ręki :lol: )
Meloch pisze:
Gourmet pisze:

Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę :ok:

8O a do czego linka?! Co ty mi chcesz zrobić?! :mrgreen:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Pon mar 12, 2012 19:22 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę :ok:

Matko biedactwo planują przywiązać Cię do drzewa, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że linka jest zielona

Wyciągnij panią na jakiś spacerek...wiosna idzie :)

AgataN.

Post » Pon mar 12, 2012 19:49 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

AgataN. pisze:
Gourmet pisze:Ależ bez problemu. Jak Meloch chce to mam taką 10 - metrową zieloną linkę :ok:

Matko biedactwo planują przywiązać Cię do drzewa, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że linka jest zielona

Już byłem :mrgreen: W prawdzie na 5 min., bo się bałem, ale ważne, że byłem :ryk:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Pon mar 12, 2012 20:01 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

Meloch pisze:
AgataN. pisze:

Już byłem :mrgreen: W prawdzie na 5 min., bo się bałem, ale ważne, że byłem :ryk:

:D Gandalf też dłużej niż 5 min nie wytrzymał, ale temperatura była na minusie...

AgataN.

Post » Pon mar 12, 2012 20:07 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

AgataN. pisze:
Meloch pisze:
AgataN. pisze:

:D Gandalf też dłużej niż 5 min nie wytrzymał, ale temperatura była na minusie...

Oj tam, oj tam :D Na minusie czy na plusie, nie ma różnicy :ryk:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Sob mar 17, 2012 22:49 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

Wiosenne rewolucje czas zacząć :D Na razie na smyczy i pod okiem pańci, ale ważne, że są :mrgreen: pierwsze zdj już zrobione, najbardziej spodobały mi się doniczki z ziemią 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz zdjęcia z innej beczki :D Sesja w misce 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Nie mar 18, 2012 18:36 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadani

Ale tygrys 8O .
Rośnie chłopak.

AgataN.

[poprzednia][następna]