SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 26, 2011 0:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Megana pisze:
ilgatto pisze:
vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Impreza jest?

No ba, znieczulamy sie ogólnie forumowo :mrgreen: .

Czyli najzdrowiej, bo wirtualnie Obrazek

O bardzo przepraszam, ale wirtualnie to ja mogę różne rzeczy, ale piję osobiście, się nie migam!
Dziś nalewkę malinową, na ten przykład. Własnej roboty ofkoz, rocznik... zaraz... 2008.
Mniam. :D

Zazdroszczę, chociaż bardziej lubię wiśnióweczkę....a popijam waleriankę.
Nie chorujcie dziewczyny.
A teraz zmykam Obrazek. Dobranoc.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob lis 26, 2011 6:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ślepiotka to jest śmierdzący ściek, który kiedyś był rzeczką, płynie przez Panewniki, Ligotę i koło klasztoru w Panewnikach.. śmierdzi jak diabeł , choć chyba ją ktoś odtruwał..
ciekawe o od czego wzięło nazwę jak trucizna ta sama
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lis 26, 2011 7:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 26, 2011 8:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:Ślepiotka to jest śmierdzący ściek, który kiedyś był rzeczką, płynie przez Panewniki, Ligotę i koło klasztoru w Panewnikach.. śmierdzi jak diabeł , choć chyba ją ktoś odtruwał..
ciekawe o od czego wzięło nazwę jak trucizna ta sama

Ślepotka, bo to jak ruletka rosyjska, jak się pije metanol, to można oślepnąć. Mi to tak się tłumaczy jakoś.
A wódka z mety to to samo?
najszczesliwsza

Post » Sob lis 26, 2011 9:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Agata a jak Łukaszek? a tak BTW co Ty studiujesz? bo potrzebuję inspiracji.. padam z makroekonomii :twisted:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 26, 2011 9:15 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No właśnie, jak tam nasz biedronek?
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 26, 2011 9:16 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:Agata a jak Łukaszek? a tak BTW co Ty studiujesz? bo potrzebuję inspiracji.. padam z makroekonomii :twisted:

Jakiej inspiracji potrzebujeszdo makroekonomii?

Dziś przed szóstą rano zbudziły mnie odgłosy rzygania synchronicznego - moje panny dorwały się w nocy do wrzosu :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 26, 2011 9:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

piszę pracę na 4 tematy :
Polityka ekonomiczna w gospodarce otwartej.
Krzywa bilansu płatniczego.
Równowaga w gospodarce otwartej.
Wzrost gospodarczy
i nie mam nic na krzywą bilansu płatniczego.. i jak mam być szczera to z pierwszego i ostatniego też niewiele
nie miałam z makro zajeć- zaliczenie to tylko praca, błądzę i nie wiem o czym tak naprawdę pisać..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 26, 2011 9:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Pedagogika Opiekuńczo Resocjalizacyjna.
Biedronek wydaje mi się cieplejszy niż ja, ale nie mam termometru.
Ogólnie znów niegrzeczny, więc zdrowieje (tfu tfu by nie zapeszyć)
najszczesliwsza

Post » Sob lis 26, 2011 9:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

o a ja z tego ponad 20 lat temu zrezygnowałam ... byłam na US-iu ..poszłam na praktyki do pogotowia opiekuńczego i wymiękłam..
teraz się męczę..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 26, 2011 9:30 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:piszę pracę na 4 tematy :
Polityka ekonomiczna w gospodarce otwartej.
Krzywa bilansu płatniczego.
Równowaga w gospodarce otwartej.
Wzrost gospodarczy
i nie mam nic na krzywą bilansu płatniczego.. i jak mam być szczera to z pierwszego i ostatniego też niewiele
nie miałam z makro zajeć- zaliczenie to tylko praca, błądzę i nie wiem o czym tak naprawdę pisać..

Może zerknij: http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzywa_J http://coin.wne.uw.edu.pl/brokicki/makr ... twarta.pdf
http://coin.wne.uw.edu.pl/brokicki/mode ... leming.pdf

Pozdrowienia dla Biedronka :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 26, 2011 9:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:o a ja z tego ponad 20 lat temu zrezygnowałam ... byłam na US-iu ..poszłam na praktyki do pogotowia opiekuńczego i wymiękłam..
teraz się męczę..

Ja pracowałam w ośrodku szkolno wychowawczym.
Podobała mi się ta praca, ośrodek sąsiaduje z pogotowiem, rożne rzeczy widziałam całkowicie z zewnątrz.
Wszystko przede mną.
:)
najszczesliwsza

Post » Sob lis 26, 2011 9:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

wielkie dzięki - te ćwiczenia wyguglałam, problem w tym, że nie wiedziałam czy to aby napewno to :1luvu:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 26, 2011 13:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Witamy się sobotnio :D

Czy ja dobrze trafiłam ? :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 26, 2011 14:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Sprzątaaaaam :mrgreen:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]