Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 17:11 Re: Moja gromadka

anita5 pisze:U mnie to nie pomogło, teraz rozważam uszycie takiej wielkiej kołdry jak dwie połączone, ale czy to da gwarancję, ze nie zabiorą? :x :wink:

Zabiorą :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 04, 2011 17:23 Re: Moja gromadka

Obrazek

Taką budkę dostał Puchatek od Barbarak8. Cudna, prawda? Jeszcze była w niej wszyta u góry myszka na sznureczku, ale musiałam ją odciąć, ponieważ PEWNE koty bardzo chciały tą myszkę zagryźć i wlokły ją w zębach, a tym samym wlokły po domu budkę! No po prostu demolka. Na zdjęciu budka zajęta przez Elelka, ale Puchatek się zgodził, więc nie było problemu.

A teraz sesja specjalnie dla barbarak8, tylko oczka nie zostały oczyszczone, model nie chciał...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu jeszcze koci stół:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie gru 04, 2011 18:28 Re: Moja gromadka

ale macie cudne nakrycie stołu :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie gru 04, 2011 18:31 Re: Moja gromadka

No. :D Przy tym stole się nie je, na nim się śpi. 8)

Dziękuję taizu za wsparcie dla Trusi! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie gru 04, 2011 22:17 Re: Moja gromadka

anita5 pisze:Obrazek

Taką budkę dostał Puchatek od Barbarak8. Cudna, prawda? Jeszcze była w niej wszyta u góry myszka na sznureczku, ale musiałam ją odciąć, ponieważ PEWNE koty bardzo chciały tą myszkę zagryźć i wlokły ją w zębach, a tym samym wlokły po domu budkę! No po prostu demolka. Na zdjęciu budka zajęta przez Elelka, ale Puchatek się zgodził, więc nie było problemu.

A teraz sesja specjalnie dla barbarak8, tylko oczka nie zostały oczyszczone, model nie chciał...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu jeszcze koci stół:

Obrazek Obrazek

Dziekuje Wam pieknie :1luvu: , takie sliczne zdjecia specjalnie dla mnie wlasnie dzisiaj - to wspanialy prezent imieninowy :piwa: ! Puchatek to bardzo urodziwy mlodzieniec, ma juz calkiem dlugie lapunie, a jeszcze niedawno byl taki malenki......Pyszczek tez Mu tak jakos wyszlachetnial, no no :1luvu: !

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Nie gru 04, 2011 23:19 Re: Moja gromadka

Ale straszną minkę robi Puchatek - straszliwe ma zębiska :lol:

Co do kołdry - nie miej złudzeń Anita - zabiorą każdą :twisted: My też mamy dwie kołdry, a dodatkowo koce, żeby było zawsze coś do wyszarpania spod tych futrzanych przycisków do pościeli. Ale i tak bywa ciężko :roll:
Tż jakoś to znosi - ale jemu spanie bez przykrycia za bardzo nie przeszkadza. Ale mnie jest zimno. Poza tym większość kotów sypia jednak na mnie. No i czasem jak się już wścieknę na nie, to trudno - wyrywam spod nich tą kołdrę czy koc... :roll:

A co do pani pajęczycy to....hmmm... ja się bardzo boję pająków :oops: Staram się ich nie zabijać, bo jednak mi głupio ale wypraszam z domu, najczęściej przy pomocy słoika :| Oczywiście jeśli koty ich wcześniej nie dopadną... :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 05, 2011 7:53 Re: Moja gromadka

katebush pisze:ale macie cudne nakrycie stołu :1luvu: :1luvu:

a jak dobrane kolorystycznie :lol: :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto gru 06, 2011 19:05 Re: Moja gromadka

Koty dziś dostały prezenty zza mórz i oceanów. Na Mikołaja akurat. Dwa świetne tunele i uroczą zabawkę. Tunele takie, co się nie zaginają, są usztywnione, i dlatego nie da się ich od razu zdemolować. Mają już taki jeden, bardzo długi, ale jest już mocno nadwerężony, i teraz koleżanka przysłała mi kolejne, troszkę mniejsze, ale ekstra. Ale jest zabawa!

Eduś był u weterynarza... Znowu paszczka bardzo boli, miał stan podgorączkowy, znowu musiał dostać steryd... Biedny nasz Eduś, ciągle walczymy z tymi jego usteczkami, i poprawa jest na miesiąc, może troszkę dłużej. A na domiar złego on jest panikarzem i bardzo trudno mu podać cokolwiek. :cry:

O Puchatka też się bardzo martwię, niby było lepiej, ale z drugiej strony dziwnie się ostatnio zachowuje.

No i tak to jest.

Aha, Witolda ma się dobrze i chyba zamierza u nas przezimować. Niech se tam siedzi za tymi panelami. Jest ogrooomna.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto gru 06, 2011 19:20 Re: Moja gromadka

Proszę mnie tą Witoldą nie straszyć :strach: :lol:

To się Mikołaj udał no,no ... :D :1luvu:
Fotki będą ?

Kciuki za cudnego Edusia i Puchatka :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 06, 2011 21:43 Re: Moja gromadka

Czy koty nie interesują się Witoldą? Nie polują na nią?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 06, 2011 21:47 Re: Moja gromadka

pająki są dobre... smaczne... Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 06, 2011 23:52 Re: Moja gromadka

Nasz pająk zza okna nazywa się Zygmunt. Boje się pająków. Ale takich co mieszkają nie w domu - to nie. Tylko ich nie zapraszam.
Ostatnio edytowano Nie gru 11, 2011 1:25 przez pucka69, łącznie edytowano 1 raz

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Czw gru 08, 2011 18:51 Re: Moja gromadka

Bazyliszkowa pisze:Czy koty nie interesują się Witoldą? Nie polują na nią?

Nie mają jak, bo Witolda mieszka w przedpokoju, a tam ma wstęp tylko Gucio, który jest zainteresowany wyłącznie zżeraniem papirusów. :D

Bardzo podoba mi się imię pająka pucki. 8)

Chciałam bardzo podziękować Kotyszkom Amyszki za karteczki. :1luvu: Są śliczne. Wczoraj już nie zdążyłam, bo net znowu padł.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob gru 10, 2011 18:50 Re: Moja gromadka

W 4 poście na 1 stronie umieściłam rozliczenie za listopad, ale i tu chciałabym serdecznie podziękować za wsparcie i pamięć wszystkim, którzy nas lubią. :mrgreen: :1luvu:
Dziękuję więc bardzo taizu, mahob i jej TŻ, alince6, dagmarze-oldze, amyszce, Liwii_, barbarak8 i oczywiście osobom biorącym udział w bazarkach...
To są podziękowania za bazarki, pomoc finansową, ale też za fanty na bazarki i karmę oraz zabawki, piękną budkę dla Puchatka...
Dziękuję. :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie gru 11, 2011 14:33 Re: Moja gromadka

To my Wam pieknie dziekujemy :1luvu: :1luvu: , ze okazujecie tyle serca biednym, bezdomnym Koteczkom :ok: :ok: !!

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

[poprzednia][następna]