Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 22:38 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

ina11 pisze: To jesteśmy umówione w poniedziałek? o 16 wychodzę i byśmy się spotkały
:lol:

Tak a więcej szczegółów jeszcze ustalimy! Bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć – poznałam i kotkę i pieski, zobaczyłam Twój ogród!!! Kwiaty mogę stopniowo oglądać. Rozchodnik masz inny – to jest ten wcześniejszy jaśniejszy. Floksy to chyba są te pachnące.

Też bardzo lubię byliny ale dużo ich tracę. Smagliczkę też straciłam a kiedyś ją rozdawałam....

Zawsze mnie rozczula widok suki leżącej brzusiem do gry – to jest ulubiona pozycja Choco! Ta pozycja i zalizywanie nas przy każdej okazji! Twoje suczki też Was tak zalizują?

Co napisałam w nocy?:

kussad pisze:Wieczorem „zostałam porwana” na spacer, tuż przed bramą spotkaliśmy Krzysia. Wróciliśmy do domu po 21 i dopiero wtedy mogłam cokolwiek zrobić.... – typowy przykład mojego braku asertywności w stosunku do najbliższych ale... nie wiadomo kiedy wyjeżdża Krzyś czy nie już jutro...

Krzyś wyjechał dziś w ciągu dnia! Za tydzień początek roku akademickiego!!!

Monika Mayka w jakim wieku są Wasi synowie? Dami nie pamiętam, Twój Mayka chyba w trochę podobnym jak Krzyś, Krzyś jest na 2 roku – tego Monika możesz już nie pamiętać...

kussad pisze:W „Echo Miasta” przeczytałam wzmiankę o Pikniku i wiadomość o tej stronie:
http://powislenia.blogspot.com/
http://powislenia.blogspot.com/2011/09/ ... ramie.html

Monika, Kasia, Agnieszka i już nie wiem kto jeszcze – o której godzinie w sobotę będziecie w „Kafce”?

Góry?
Czekam na opowiadanie na temat wyjazdu...
Przypominają mi się moje podróże.
Jeszcze nie mieliśmy Choco gdy kiedyś w nocy przy świetle latarek wyruszyliśmy z Lipnicy na Babia Górę...

Dwa lata później ojciec z synem po raz ostatni pojechali w Tatry Wysokie a ja ze zwierzakami zostałam w domu. Nie porywałam się na taką wyprawę. Nawet TZ już później nigdzie się nie wybierał – nie ten wiek, nie ta kondycja mimo, że był taternikiem, i na serce już trzeba uważać. Ja wolałam niższe góry. Zawsze się bałam i nie lubiłam chodzenia po drabinach, po łańcuchach, po moście łańcuchowym, przeciskania się przez komin.... w bardzo różnym okresie i w różnym towarzystwie... Bałam się nawet gdy przechodziłam przez przełęcz po oślizgłych omszonych trochę ruszających się kamieniach albo na szczycie góry gdy trzeba było przechodzić nad przepaścią tylko po głazach... trochę mam lęk wysokości... ale za to po takiej trasie jaką miałam satysfakcję, że gdzieś weszłam, coś zdobyłam, coś zobaczyłam, zwłaszcza gdy była dobra widoczność, wspaniale widoki, gdy pojawiły się jakieś zwierzaki...
Po tej ostatniej wyprawie długo niczego nie napisałam.
Nigdy nigdzie nie było żadnych zdjęć z tamtych wakacji.... to były ostatnie zdjęcia, które robiłam Mruczusiowi.
Zginał kilka dni później tuż po powrocie do domu....

.......
Zostałam zaproszona na przeprowadzenie badań do Wojewódzkiego Ośrodka Koordynującego Populacyjne Programy Wczesnego Wykrywania Raka Piersi oraz Profilaktyki i Wczesnego Wykrywania Raka Szyjki Macicy.... .... czy w Waszym regionie też są takie akcje...? Dobrze, że u nas – przynajmniej w mojej dzielnicy to działa – skąd mogą wiedzieć czy i kto ma własnego lekarza... faktycznie dawniej u nich bywałam i mają mnie w ewidencji....

Tradycyjnie jeszcze teraz sprawdzę od kogo dostałam wydarzenia na FB – czy nie opuściłam jakiegoś osób , do których wysyłam własne.......

Na dobranoc dziś zapraszam Was na wspólną wyprawę na Babią Górę...

Nie mogę się zdecydować co wybrać – pokażę wszystkie ujęcia, które wtedy wybrałam!
Obserwujemy słynne „morze mgieł” - stosunkowo rzadko spotykane zjawisko!:

2005-10-31 05:48
Obrazek

2005-10-31 06:09
Obrazek

2005-10-31 06:10
Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw wrz 22, 2011 22:39 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

2005-10-31 06:22
Obrazek

2005-10-31 06:41
Obrazek

Ludzie nocowali na stoku w namiocie!
2005-10-31 06:55
Obrazek

2005-10-31 07:40
Obrazek

2005-10-31 07:44
Obrazek

Lód na ścieżce długo się utrzymywał:
2005-10-31 10:44
Obrazek

2005-10-31 12:31
Obrazek

Życzymy miłych i spokojnych snów! Dobranoc!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt wrz 23, 2011 7:33 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Jakie cudne widoczki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 23, 2011 9:20 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Erin pisze:Jakie cudne widoczki :1luvu:

Bardzo nam miło :piwa:

Dziewczyny czy pamiętacie o comiesięcznym głosowaniu na Krakvet, w którym od kilku lat biorę udział co miesiąc i proszę o pomoc . Przypomnę Wam i zacytuję post z wątka głosowań:

NITKA/KARINKA pisze:We wrześniu kandydata wybierała Dogomania.
Wybrano przytulisko Znajdki.pl Jolanty Boczkowskiej
Wątek przytuliska na dogo
http://www.dogomania.pl/threads/173686- ... YCZNA-HELP

Strona internetowa
http://www.znajdki.pl/

W sierpniu głosowaliśmy na KrakVecie
na pozycję 4 (czwartą) - Fundacja KOT z Torunia

Banerek KOT-a na Krakvet

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14037][img]http://img18.imageshack.us/img18/1184/logoiro.jpg[/img][/url]

Obowiązujący aktualnie regulamin konkursu schronisk Krakvetu
Marek pisze:Regulamin:

Zasady ogólne
1. Wzięcie udziału w głosowaniu jest równoznaczne z akceptacją niniejszego Regulaminu.

Zgłaszanie do głosowania
2. Od około 1 dnia każdego miesiąca do około 16 należy zgłaszać schroniska lub inne podmioty pomagające bezdomnym zwierzętom, które wezmą udział w głosowaniu.
3. Pod nazwą „schronisko lub inny podmiot pomagający bezdomnym zwierzętom” organizator rozumie każdego typu podmiot, którego podstawowym celem jest opieka nad bezdomnymi zwierzętami i zapobieganie bezdomności zwierząt.
4. Głosowanie na schronisko lub inny podmiot pomagający bezdomnym zwierzętom jest otwarte – każdy podmiot pomagający zwierzętom ma prawo wziąć w nim udział, o ile spełnia warunki z punktu 3. niniejszego Regulaminu.
5. Zgłoszenia należy wstawiać w tym wątku, podając podstawowe informacje o zgłaszanym podmiocie (nazwę, miejscowość, stronę internetową itp.).

Głosowanie
6. Około 16 dnia miesiąca zostanie utworzona ankieta, w której będzie można oddać głos na jedno z zaproponowanych schronisk.
7. Aby mieć możliwość oddania głosu należy zarejestrować się na forum. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont w celu oddania więcej niż jednego głosu.
8. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.
9. W przypadku stwierdzenia przez administratorów faktu oddawania przez jednego użytkownika kilku głosów lub innych nieprawidłowości związanych z rejestracją kont i głosowaniem, administrator ma prawo do usunięcia kont i/lub odjęcia głosów z nich oddanych.
10. Administrator zakłada dobrą wolę każdego podmiotu zgłoszonego do ankiety i nie będzie podawał do wiadomości publicznej, które głosy zostały odjęte. Jednak w przypadkach ewidentnego i celowego łamania Regulaminu przez któryś ze zgłoszonych podmiotów, administrator ma prawo do dyskwalifikacji podmiotu i nieuwzględniania go w kolejnych głosowaniach.
11. Od momentu rozpoczęcia głosowania temat zostanie zamknięty, a na forum nie będą mogły się pojawić ŻADNE wypowiedzi związane z głosowaniem. Wątpliwości i uwagi dotyczące głosowania można przesyłać moderatorom na PW lub maila.

Rozstrzygnięcie głosowania
12. Schronisko lub inny podmiot pomagający zwierzętom, który uzyska największą liczbę głosów, otrzyma pomoc w postaci wybranych przez nie produktów (karm i żwirków) o wartości:
- sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schroniskom
- kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako wsparcie dla schroniska.
13. Oficjalna informacja o wyniku głosowania i wartości wygranej pomocy rzeczowej zostanie zamieszczona na forum po ostatecznej weryfikacji głosów.
14. Przekazanie wygranej wiąże się ze złożeniem przez Zwycięzcę specjalnego zamówienia na wybrane artykuły priorytetowe (dowolne karmy dla zwierząt i żwirki).
15. W sytuacjach szczególnych Zwycięzca może złożyć dwa lub trzy oddzielne zamówienia (na łączną kwotę określoną w wyniku głosowania). Zamówienia te mogą być składane w różnych terminach i/lub wskazywać różne miejsca dostawy.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Wrzesień 2011”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 12(dwunasta) Prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

Aktualny banerek dla Przytuliska Znajdki mam tutaj:

NITKA/KARINKA pisze: Przelinkowany banerek z głosowania wewnętrznego.(rozmiar 200 x 100 px)
Obrazek

[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172][img]http://img215.imageshack.us/img215/5403/znajdka6.png[/img][/url]
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt wrz 23, 2011 11:21 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Robi się coraz bardziej pilna sprawa kotów i psów z Wawra, które zostały same po śmierci właścicielki. Mają czas do niedzieli bo w poniedziałek mija kolejny termin opuszczenia lokalu komunalnego – ten przedłużony po naszej petycji....

Rano było tam jeszcze 9 kotów i 2 psy bez DT czyli pojutrze trafią do schroniska ! :(

Kasia założyła drugi wątek na „Koty!.
viewtopic.php?f=13&t=132347&start=240

viewtopic.php?f=1&t=133464

Nie mamy aktualnego banerka!

kussad pisze:Znalazłam jakiś, który zamawiała Kasia :1luvu:
Zaraz go sobie wkleję do podpisu - jest do tej poprzedniej częsci, przelinkować do aktualnego nowego wątka ani żadnego nie umiem :oops: :oops: :oops:

amyszka pisze:
Kaprys2004 pisze:Czy ktoś już zamiawiał banerek do tego wątku?

viewtopic.php?f=13&t=132347

Jeżeli nie, to bardzo proszę i z góry dziękuję!

Obrazek

[URL=http://tiny.pl/h5bn8][IMG]http://i.imgur.com/p6FKy.gif[/IMG][/url]

Przelinkowałam sobie tylko jeszcze muszę pomyśleć jak wkleić kod :twisted: Do czego to podobne żebym ja czegoś nie umiała wrrr.... :twisted:

Może tak:
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133464&start=15][IMG]http://i.imgur.com/p6FKy.gif[/IMG][/url]

Kasia, Zofia, Agnieszka na którą godzinę przychodzicie do "Kafki" - miniemy się bo to będzie trwało cały dzień.... jeszcze odwiedzę Wasze wątki różnych kotków, Wasze wydarzenia bo zapomnimy o kotkach, które czekają już dłużej :wink:
Wydarzenia ponownie udostępniam, coś dopisuję i rozsyłam do kolejnych znajomych! Niestety bardzo dużo osób na nie nie odpowiada i nie dołącza :( :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt wrz 23, 2011 21:32 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Ewuś,piękne zdjęcia,niektóre to ma się wrażenie,jakby się było w chmurach

Resztę Twoich postów doczytam na spokojnie jutro ,bo dzisiaj już odpadam,a jutro trza się jeszcze zerwać

Buźź:)
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 23, 2011 21:47 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Och Ewo, obudziłaś tęsknotę za górami :( Ja kocham te najwyższe - Polskie i Słowackie... aż zaczęłam przeglądać zdjęcia i pozwól, że pociągnę klimat i pokażę to - mam nadzieję, że się nie gniewasz :)
Obrazek Obrazek

A tak wyglądały Tatry dokładnie dwa lata temu :)
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt wrz 23, 2011 22:52

Myszolandia pisze:Ewuś,piękne zdjęcia,niektóre to ma się wrażenie,jakby się było w chmurach Buźź:)

Miło mi! Właśnie takie są „morza mgieł”!

szybenka pisze:Och Ewo, obudziłaś tęsknotę za górami :( Ja kocham te najwyższe - Polskie i Słowackie... aż zaczęłam przeglądać zdjęcia i pozwól, że pociągnę klimat i pokażę to - mam nadzieję, że się nie gniewasz :) A tak wyglądały Tatry dokładnie dwa lata temu :)]

Agnieszko sprawiłaś mi tym wielką przyjemność – wiesz dawniej za krakowskich czasów częściej jeździłam w góry
Też miałaś „morze mgieł” Niestety nie mam z tego okresu zdjęć ale.... może coś znajdę z tej ostatniej wyprawy TZ z Krzysiem, o której pisałam wczoraj w nocy... Przypomniało mi się coś jeszcze ale to już nie w tej chwili.... i troszkę pasuje do tematu....

Na Krakvet aktualnie jest tak:
Fundacja Grey Animals 229
Prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina 331

Sylwia te moje „nieodebrane” maile to subskrypcje z różnych forum i przekierowywanie do mnie nie mojej korespondencji.......

Piekarnika dalej nie ruszyłam... :oops: . poczytałam instrukcję „przed pierwszym użyciem” i chwilowo zrezygnowałam – muszę wtedy dłużej przebywać w domu w kuchni.... przy otwartych oknach i bez komarów czyli nie wieczorem....
Mam tremę – przez całe życie używałam kuchnie gazowe z wbudowanym termometrem i wiedziałam jaka jest temperatura – teraz muszę polegać na producencie i zastanawiam się jak długo będę ogrzewać piekarnik żeby była odpowiednia temperatura... znowu musze poczytać instrukcje... naiwna myślałam, że wczoraj wieczorem sobie coś „na szybko” odgrzeję...

Mam coś dziwnego z aplikacją „Zwierzoluby” , w której karmimy zwierzaki z Przystani „Ocalenie”. Używam jej już od pewnego czasu, zaprosiłam dużo znajomych ale nie ma śladu kogo.... Gdzieś tam jest ślad że to używam ale pogubiłam się w tym, nie widzę opcji, które wtedy widziałam wrr....

Chodzi o aplikację, o której jest mowa w tym poście:
ewado pisze:przeklejam z wątku Przystani Ocalenie :arrow: viewtopic.php?f=21&t=118746&start=225
i proszę o rozsylanie gdzie tylko możecie. Przystań bardzo potrzebuje pomocy :kotek:

Kochani bardzo Was prosimy o wejście na http://apps.facebook.com/zwierzoluby i kliknięcie na dowolnego naszego zwierzaka, uzyskane w ten sposób punkty zamienią sie w realną i wymierną pomoc dla naszego przytuliska.
Prosimy też promować tą aplikację wśród swoich znajomych i w ogóle gdzie sie tylko da. Im więcej osób będzie z niej korzystać tym więcej pomocy otrzymamy.

Agnieszka – wyjeżdża jutro rano, Kasia to samo – nie spotkamy się jutro w „Kafce” a w ostatnim czasie najczęściej ze sobą współpracowałyśmy.... Ciekawe o jakiej porze będzie Zofia.... jeszcze będzie JoKot, będzie Koteria.... tylko ciekawe na czyj dyżur trafię.... :twisted:

Bohaterowie wątka zapraszają:

Obrazek

Obrazek

Takiego obrazka już nigdy nie zobaczę: :cry:
Obrazek

Obrazek

Brązowa plama na dole to Choco w swojej norce:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

i życzymy Wszystkim spokojnej nocy i miłego weekendu!
Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob wrz 24, 2011 9:35 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Ale super foty :ok:
Prosimy o więcej :)

I bardzo prosimy o podrzucanie bazarków, bo sytuacja robi się nieciekawa.
Wczoraj wydałam u weta 44zł :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 24, 2011 21:20 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

I ja Ciebie - dziękuję za dzisiejsze wsparcie moralne :D

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob wrz 24, 2011 22:37

alix76 pisze:I ja Ciebie - dziękuję za dzisiejsze wsparcie moralne :D
:oops:

Serdecznie witamy na naszym wątku! Bardzo miło było Cię poznać, :1luvu: ponownie spotkać Zofię, Janę i Adę i wspólnie spędzić czas... :1luvu:
Nie zmarzłaś, nie zmokłaś? W momencie już w drodze powrotnej wydawało mi się, że powinnam się napić czegoś "na rozgrzewkę" a potem szłam bardzo szybko i pod górę...
Nie przegięłam więc mam teraz czas na planowanie co zrobię za tydzień.... :wink:
Na Waszym wątku wydało się gdzie dziś byłam... U Was nigdy nie byłam tylko na nazwę kiedyś zwróciłam uwagę widując go w podpisie :wink:
Rozśmieszyło mnie Twoje zdanie na temat przyjazdu telewizji... Kto jeszcze wtedy miał wszystko rozłożone?
Wiesz, że ten rudy piesek z Milanówka trafił do schroniska miesiąc później niż Choco na Paluch - 5,5 roku temu i nadal tam jest :(
Jestem, zdążyłam pomieszkać... Szybko dojechałam i zdążyłam z przygotowaniem obiadu a potem ze wszystkim. Nawet była premiera piekarnika - średnio udana bo trochę mi się przypaliło...
Au, Au, Au... pracuję równocześnie nad kilkoma tematami i ktoś mnie udeptuje po brzuchu!
Sama zobacz – nic nie wyszło – tego nie ma co nigdzie wklejać. Myślałam, że coś się uda wykadrować ale widzę że zupełnie nic – jestem zła! Jako takie są z Milanówkiem i „Koterią” a nasze znacznie gorsze! Może lepsze wyszły zdjęcia Ady i nie pamiętam kto jeszcze coś robił!

Chciałaś motylka? Proszę:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie
Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie wrz 25, 2011 9:51 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Dzień dobry :D
Ale mam doczytywania, czemu, ach to czemu nie zarejestrowałam się wcześniej :placz:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Nie wrz 25, 2011 10:24 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

:ok: :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie wrz 25, 2011 14:01 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Ewa, super foty, motylek :1luvu: ... na przyjazd telewizji reszat jeszcze sie załapała, tylko może ze słabsza frekwencją .. wciskałam do kadru moje plecy z nazwą Fundacji, ale wątpię, żeby ktoś to wyemitował :lol:
Cieszę się, ze Twój harmonogram dnia przebiegł bez zakłóceń i zobaczymy się za tydzień :D

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie wrz 25, 2011 15:28 Re: Choco Mruczek[*] i Mikuś 3

Obrazek
Kocham takie kocurowe umaszczenie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

:( :( :( :( :(

Obrazek
jakie to musiały być piękne widoki,wszędzie razem :1luvu: :(
Żałuję,że nie zobaczymy to w czasie teraźniejszym :(

Sylwia te moje „nieodebrane” maile to subskrypcje z różnych forum i przekierowywanie do mnie nie mojej korespondencji.......

Ja jakis czas miałam też "zakodowane" subskrypcje,powiadomienia itp,ale zablokowałam to ,bo codziennie miałam zawalona pocztę i jak usuwałam,to dobrze,ze sprawdzałam,bo bym przypadkiem wywaliła i inne wieści.Teraz mam czyściutko jak łza na poczcie

Piekarnika dalej nie ruszyłam... :oops: . poczytałam instrukcję „przed pierwszym użyciem” i chwilowo zrezygnowałam – muszę wtedy dłużej przebywać w domu w kuchni.... przy otwartych oknach i bez komarów czyli nie wieczorem....
Mam tremę – przez całe życie używałam kuchnie gazowe z wbudowanym termometrem i wiedziałam jaka jest temperatura – teraz muszę polegać na producencie i zastanawiam się jak długo będę ogrzewać piekarnik żeby była odpowiednia temperatura... znowu musze poczytać instrukcje... naiwna myślałam, że wczoraj wieczorem sobie coś „na szybko” odgrzeję...

Ja też się bałam wczesniej w naszej i tego piekarnika,bo na starym miejscu w wynajmowanym mieszkaniu mieliśmy tak zdezelowaną kuchnię i piekarnik,ze się bałam go odpalać
A nie masz takiej lampki w tej kuchni,że jak się piekarnik nagrzeje do temperatury to gaśnie?

Robi się coraz bardziej pilna sprawa kotów i psów z Wawra, które zostały same po śmierci właścicielki. Mają czas do niedzieli bo w poniedziałek mija kolejny termin opuszczenia lokalu komunalnego – ten przedłużony po naszej petycji....

Rano było tam jeszcze 9 kotów i 2 psy bez DT czyli pojutrze trafią do schroniska !

Smutna historia :(,mam nadzieję,ze uda im się poznajdywac domy
Mi cały czas spokoju nie daje sprawa koteczki 14-letniej Agusi z tego wątku łódzkiego schroniskowego,podaję tę stronę ,bo tu jest filmik podany przez ruru i przez ten filmik sobie miejsca znaleźć nie mogę :(,przedostatni post na stronie :(

viewtopic.php?f=1&t=127030&start=1110

Nigdy nigdzie nie było żadnych zdjęć z tamtych wakacji.... to były ostatnie zdjęcia, które robiłam Mruczusiowi.
Zginał kilka dni później tuż po powrocie do domu....

:( :( :(

Serdecznie witamy na naszym wątku! Bardzo miło było Cię poznać, :1luvu: ponownie spotkać Zofię, Janę i Adę i wspólnie spędzić czas... :1luvu:

Mam nadzieje,że i nam kiedyś będzie dane się zobaczyć Ewuś

No, w miarę nadgoniłam
Sorki Ewuś,że tak w locie i zdawkowo pisałam wcześniej,ale nie miałam mocy w tym tygodniu jakoś do ogólnie pisania,poza tym zanim się dobiłam do kompa na dłużej to już prawie pora była spaciać o i tak wyłaziło

Aaa i witamy w ogóle :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]