moś pisze:Domówka to DS![]()
wróż moś
O, wróżu mosiu! Jakżeż ja Ci się odwdzięczę!
(i dobrze, że uświadomiła zabersa I Niekumatego. I dobrze. A to byście się, babsztyle nieużyte, nad zabersem pastwiły bez umiaru. A tak? "Pozamiatane"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Domówka to DS![]()
wróż moś
Blusik pisze:Będzie zabers kotkę czesać w warkoczyki, sukieneczki jej szyć! Taka śliczna mała córeczka! I za chwilę już nawet nie pomyśli, żeby mamusię dla jakiegoś chłopa porzucić, a wnuki nie będą groziły!
moś pisze::mrgreen:
200zl sie nalezy
jaaana pisze:Każdy powinien mieć choć jednego kota do mega zakłaczania domu i do czesania.
To niesprawiedliwe, że jedni toną w kłakach, i kupują coraz bardziej wymyślne szczotki, i zapycha im się ciągle rura od odkurzacza, a inni leniuchują głaszcząc krótkowłose.
Jeśli ma więcej niż trzy takowe, to w ramach rekompensaty kolejnego może sobie zafundować golasa.
moś pisze:Że mam napluc na swoj- newer
![]()
Dobranoc
Blusik pisze:Będzie zabers kotkę czesać w warkoczyki, sukieneczki jej szyć! Taka śliczna mała córeczka! I za chwilę już nawet nie pomyśli, żeby mamusię dla jakiegoś chłopa porzucić, a wnuki nie będą groziły!
filo pisze:Blusik pisze:Będzie zabers kotkę czesać w warkoczyki, sukieneczki jej szyć! Taka śliczna mała córeczka! I za chwilę już nawet nie pomyśli, żeby mamusię dla jakiegoś chłopa porzucić, a wnuki nie będą groziły!
Rujka jest. Jest. To oznacza, że i ucieczka do chłopa grozi i wnuki mogą być
zabers pisze:filo pisze:Blusik pisze:Będzie zabers kotkę czesać w warkoczyki, sukieneczki jej szyć! Taka śliczna mała córeczka! I za chwilę już nawet nie pomyśli, żeby mamusię dla jakiegoś chłopa porzucić, a wnuki nie będą groziły!
U mnie to tylko niepokalane poczęcie
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Blusik pisze:Będzie zabers kotkę czesać w warkoczyki, sukieneczki jej szyć! Taka śliczna mała córeczka! I za chwilę już nawet nie pomyśli, żeby mamusię dla jakiegoś chłopa porzucić, a wnuki nie będą groziły!
U mnie to tylko niepokalane poczęcie
A wariant z gigantem nie wchodzi w rachubę?
jaaana pisze:Wysokie płoty Zabers grodził
wysokie płoty Zabers grodził
żeby do Saszy, do Saszy żeby
żeby do Saszy nikt nie chodził!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Majestic-12 [Bot] i 30 gości