Ja troche w innym sensie, tylko już wczoraj nie było czasu. Mam u Matuli całą, wielką szufladę zdjęć i klisz autorstwa Ojca, również takich obudowującego sie Gdańska i miejsc, które teraz zupełnie inaczej wyglądają. Targnęła mną wczoraj taka tęsknota za Nim, że aż się poryczałam A forum świetne. Doopa nie oficer jestem bo przeciez na pewno jest wiecej takich rzeczy w sieci tylko mi to do tego pustego łba nie przyszło...
ja jestem szperaczem i przez przypadek często trafiam na prawdziwe perełki ale jak szukam czegoś konkretnego, to oczywiście same śmieci mi wujek gugl wyrzuca no, tom ręki przyłozyła do Twoich łez
Jesli serio chce tego kota z karnisza ściągnąć to tylko czymś skusić a przede wszystkim udać, że się przestało interesować sprawą i sam zlezie znudzony
Witajcie Słonka! U mnie koty same wchodzą na karnisz i same schodzą
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Na piękną sierść polecam olej z łososia, tran z wątroby dorsza(bo te rybne oleje podobne lepsze dla kotów) no i jeszcze drożdże piwne. Futerko po tym jak puszek i ładnie lśni