MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 10:41 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon maja 30, 2011 10:51 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

bozena640 pisze:Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale superowe :mrgreen:

Wieści z wizyty u weta :
Maniek wymiotuje z powodu bólu brzucha , dostał 2 zastrzyki i dzis musi być na głodówce a od jutra na saszetkach Sensitivity , dostał na razie tylko 4 szt , może to wystarczy a jak nie to bedzie musiał być na nich dłużej :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto maja 31, 2011 19:45 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Przed chwilka patrzyłam w TVN UWAGA i nie moge przestać myslec o tej suni która została zagłodzona na śmierć przez swego ''właściciela'' :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!:

Maniuś w nocy znów zwymiotował :( , nie chce jeść sensitivity :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 31, 2011 23:42 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

kochanie, co sie dzieje? Powiedz mi, pyszczku, co ci jest? Chce ci pomoc, nie chce, bys z jakiegokolwiek powodu cierpial, slonko ty moje kochane! Przyjacielu... prosze! :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 01, 2011 10:18 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

MANIUŚ NIE ZAMARTWIAJ NAS PROSIMY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 01, 2011 15:35 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

nie wiem dokladnie, o co chodzi, ale Justa mowila mi, ze weci stwierdzili, ze te problemy zoladkowe Manka to z kregoslupa... :roll:

Kociara82

Post » Śro cze 01, 2011 19:34 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Wieści po wizycie u weta:
Maniek ma bolesny juz cały kręgosłup i brzuch też :cry: ( rano też wymiotował ) , dostał zastrzyki u weta i teraz bedzie na środkach przeci bólowych ... wymioty mogą być spowodoane bólem kręgosłupa , jeśli nadal bedzie wymiotoać to bedzie miał pobieraną krew .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 01, 2011 21:55 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Manieczku, nie bądź taki, biedaku, nie martw nas... :(
Wracaj szybko do zdrowia - chcemy czytać o Twojej wesołości!

A najbardziej chcielibyśmy przeczytać o domku, jego własnym domku... :(
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro cze 01, 2011 23:06 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

VVu :1luvu: dzieki za wsparcie :)

Szczerze mowiac, nie zrozumcie mnie zle... ale czasem naprawde nachodza mnie watpliwosci, czy on znajdzie domek... :roll:
Po pierwsze nawet jesli kogos nie przestraszy sama jego choroba, to musi to byc ktos, kogo nie tylko finansowo bedzie stac na utrzymanie Manka (przypominajace dawki interferonu, leczenie w razie infekcji, a niestety Maniek "lubi" czesto cos zlapac, leczenie na kregoslup, jedzenie-wiadomo, ze niestety jest wybredny w tej kwestii, najchetniej jadlby wylacznie gotowane miesko lub surowe nawet lub royala, na inna karme kreci nosem), ale tez musi byc to ktos cierpliwy, kto nie bedzie narzekal, kiedy Maniek bedzie mial okresy gorszego samopoczucia, jak np teraz, kiedy bedzie trzeba z nim czesciej do weta chodzic, ktos kto "wytrzyma" jego charakter... Wiem, latwo nie bedzie, wcale, dlatego nachodza mnie nieraz watpliwosci. Natomiast-jak mowia-nadzieja umiera ostatnia, wiec wciaz mam te nadzieje, ze gdzies tam jest TEN domek :)
Ci, co znaja Juste i jej tymczasy dluzej, zapewne pamietaja zezolke Aishe :1luvu: Piekna kotenka, ktora tez niestety miala trudny charakterek, potrafila sie zachowywac jak dzikuska. A jednak znalazl sie ktos, kto pokochal ja taka jaka jest, taka ja zaakceptowal :) Teraz Aisha zlagodniala znacznie, milosc Duzych stopila w niej zlosc :)
Natomiast nie zmienilo sie nic w kwestii relacji Aishy z innymi kotami-traktuje je podobnie jak Maniek traktuje Lussi, poniewaz Aisha tez woli byc jedynaczka.
Dokladnie o takim domku dla Manka marze :) Cierpliwym w kwestii leczenia i czestych wizyt u weta (Aisha w DS przeszla KK), znoszacym humorki Jasnie Pani :lol:
Wiec gdy nachodza mnie watpliwosci, przypominam sobie historie Aishy i-choc wiem, ze latwo nie bedzie-nie trace nadziei i wiara w to, ze gdzies sie czai Maniusiowy Domek-powraca :) Przeciez skoro Aishy udalo sie znalezc TAKI domek :1luvu: :ok: (naprawde lepiej trafic nie mogla), to dlaczego Maniek mialby byc gorszy? :ok:

Maniusiu, slonko moje kochane :piwa: zdrowiej mi szybciutko :) Juz wole jak ci palma odbija, jak szalejesz pod narzuta, jak spod niej atakujesz dla zabawy... chocbym z tego powodu miala byc podrapana-ok, jakos to zniose :roll: bylebys TY byl zdrowy :1luvu:
Miziam pysio :1luvu:

Kociara82

Post » Śro cze 01, 2011 23:45 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

mam jedna kotptymistyczna wiadomosc dla fanow Manieczka :)
"pomogl" Juscie scielic lozko, tak, jak "pomagal" do tej pory :ok: Tzn.szalejac pod narzuta :1luvu: To chyba znaczy, ze czuje sie ciut lepiej :ok:

muuuuuuuuuuahhh :*:*:*:*

Kociara82

Post » Czw cze 02, 2011 10:58 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw cze 02, 2011 11:12 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Maniusiu kocham Cię.
jesteś wspaniałym koteckiem i należy Ci się jak najlepszy domek.
On musi się zjawić.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 02, 2011 17:17 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

:oops: :oops: :oops: :oops:
Maniek zawstydzony kotplementami

meksykanka masz racje, to wspanialy kotek, choc czasem charakterek ma trudny... ale ktoz z nas jest doskonaly i bez wad? Kiedy go mizialam po pysiu, on z czuloscia lizal mnie po rece :1luvu: :1luvu: :1luvu: to bylo takie slodkie i roczulajace :1luvu: On jest taki kochany :1luvu: jak kocha, to calym soba :1luvu:

Kociara82

Post » Czw cze 02, 2011 18:07 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

Maniulku, i jak tan? Trzymamy kciuki Kotuniu!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 02, 2011 18:12 Re: MANIEK (FIV+) ZBUNTOWANY ANIOŁ W KOCIM WCIELENIU SZUKA DS

dzis nie wymiotowal :ok: ale lekow sobie podac nie da :roll: zmiata gdzie popadnie

Kociara82

[poprzednia][następna]