I bez ceremonii wyrzucam go na halę, gdzie są dwa całkiem wygodne miejsca
Moderator: Estraven
psiama pisze:O właśnie miałam zapytać gdzie koteczki podróżują w czasie lotu. Dawno temu były dla nich specjalne luki bagażoweA skoro teraz da się razem to super. Czy jest jakiś limit kotów na pokładzie ?
Np. moje cztery plus pies by wlazły ? Pytam czysto teoteric, bo na razie nie zamierzam nigdzie latać
![]()
Gibuciu, a ile kosztuje kot w stosunku do ceny za człowieka ? Jest ryczałt jak np. w PKP czy bilet ulgowy czy może gancegal cena taka sama ? Gibutkowa pisze:Jeśli idzie o LOT to 1 kot na 1 pasażera. W Lufhansie to jeden gość kotu miejsce wykupił i transporter miał na siedzeniu obok
Erin pisze:Gibutkowa pisze:Jeśli idzie o LOT to 1 kot na 1 pasażera. W Lufhansie to jeden gość kotu miejsce wykupił i transporter miał na siedzeniu obok
A zniżkę na dziecko dostał?
psiama pisze:AYO, tak trzymać. MLASK = KOP![]()
Osobne miejsce dla kociastego. To sie nazywa gest![]()
Gibuciu, a ile kosztuje kot w stosunku do ceny za człowieka ? Jest ryczałt jak np. w PKP czy bilet ulgowy czy może gancegal cena taka sama ?
Gibutkowa pisze:Natenczas wiem że wynajęcie busa na tej trasie to koszt ok. 5.000zł

aburacze pisze:Gibutkowa pisze:Natenczas wiem że wynajęcie busa na tej trasie to koszt ok. 5.000zł
Hm, sporo. A jazda autobusem nie wchodzi w grę? Na voyager.pl są kursy z Wrocławia do Londynu po 320-390 PLN. Wyjazd jest np. o 16-18 z Wrocławia i następnego dnia o 12-13 jest się w Londynie. Na tej stronie nie piszą o przewozie zwierząt, bo różni przewoźnicy to różnie określają, np. Eurolines nie pozwala na przewóz zwierząt, a Sindbad jak najbardziej, wówczas zwierzę musi mieć paszport, chip itp. i jak jest małe (np. kot) to płaci się za nie 50% ceny normalnego biletu. Zaznaczają też że jeżeli chce się przewozić zwierzęta to trzeba się z nimi wcześniej skontaktować, zanim kupi się bilet. Może coś takiego?
Ja wiem że taki autobus jest mało wygodny, bo ciasno i długa jazda, a kierowcy robią tylko co kilka godzin 15-minutową przerwę, ale z drugiej strony jest po lądziei nie spłuczesz się z kasy.
Pozdrawiam!
Adam
Gibutkowa pisze:Zwierzaków mam 3 szt. Pewnie parę rzeczy będziemy zabierać. No nie wiem...![]()
to działa 
SecretFire pisze:A ja glupia idiotka jeszcze pieklam ciasto dla nich, bo sie cieszylam, ze kogos z bliskiego bede miala pod dachem. Boze, jaka ja jestem glupia idiotka!
Rozdzielenie jakoś wytrzymają

psiama pisze:O właśnie miałam zapytać gdzie koteczki podróżują w czasie lotu. Dawno temu były dla nich specjalne luki bagażoweA skoro teraz da się razem to super. Czy jest jakiś limit kotów na pokładzie ?
Np. moje cztery plus pies by wlazły ? Pytam czysto teoteric, bo na razie nie zamierzam nigdzie latać
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości