kociczka39 pisze:
Mysiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:
bozena640 pisze:Jeden biega z braciszkiem i synusiem Gabryni, czasami się zapędzi i podejdzie bliżej. Niestety pozostałą 2 oglądam z pewnej odległości jak jedząbliżej nie chcą podejść. Ale cierpliwa jestem i poczekam aż podejdą bliżej, w końcu przez żołądek powinnam trafić do ich serduszek
bozena640 pisze:trawa11 pisze:bozena640 pisze:Tak, 3 czarnuszki. Bliżej nie udaje mi się podejść
to i tak super Ci się udało je zfotografować,![]()
Teraz tylko trochę czasu ,zeby się ciut oswoiły,ale to mozę potrwać pewnie jeszcze długo.
Jeden biega z braciszkiem i synusiem Gabryni, czasami się zapędzi i podejdzie bliżej. Niestety pozostałą 2 oglądam z pewnej odległości jak jedząbliżej nie chcą podejść. Ale cierpliwa jestem i poczekam aż podejdą bliżej, w końcu przez żołądek powinnam trafić do ich serduszek
kociczka39 pisze:bozena640 pisze:trawa11 pisze:
to i tak super Ci się udało je zfotografować,![]()
Teraz tylko trochę czasu ,zeby się ciut oswoiły,ale to mozę potrwać pewnie jeszcze długo.
Jeden biega z braciszkiem i synusiem Gabryni, czasami się zapędzi i podejdzie bliżej. Niestety pozostałą 2 oglądam z pewnej odległości jak jedząbliżej nie chcą podejść. Ale cierpliwa jestem i poczekam aż podejdą bliżej, w końcu przez żołądek powinnam trafić do ich serduszek
Nie no na pewno w końcu podejdą,będą starsze,będą widziały,że dzięki Tobie maja co jeść,spoko
Ja jeszcze jak kiedyś miałam na wsidwa kociaki,rodzeństwo,jeden taki stalowy ,jak z reklamy łiskacza,a kicia burasia z białym,bardzo podobna do Antosi KropkiXL to tą udało mi się oswoić,że dawała się brać na ręce,często ja jej żarełko dawałam i jak jadła próbowałam ją pogłaskiwać
Kociara82 pisze:czesc moje kochane pyszczki :*:*:*:*:* buuuuuuuuuziam kazdy pysio, oczeta, noski, uszka....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości