Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Marchew lub seler czy pietruszka z rosołu - pycha, uwielbiam.
Haker wegetarianin
MalgWroclaw pisze:Haker1 pisze:Marchew lub seler czy pietruszka z rosołu - pycha, uwielbiam.
Haker wegetarianin
Duża opowiadała, że jak Frania była malutka, bardzo lubiła kalafior. I z warzyw lubiła jeszcze fasolkęnawet miała przez chwilę ksywkę Frania Fasolka. To nie wiem, czemu mnie nie lubi
(chociaż dobrze, że mnie nie zjadła) Fasolka
Dorota pisze:Fasolko,
nie kojarz swojego imienia z warzywami.
Ty masz muzyczne imie!
Do-re-mi-fa-sol-la.
Mru
Alyaa pisze:Moja Duże nie jada brie, ani innych takich serów pleśniowych, bo ma alergie. I potem kicha.
I w lato kicha, duuuużo kicha![]()
Ogryzek
Alyaa pisze:Ale fajnie Twojej Dużej, Inko. U nas filharmonia dopiero się buduje... A jak Duża widzi ceny do teatru to stwierdza, że za jeden bilet to będzie miała karmy dla nas na tydzień.Tylko dlaczego, skoro do tego teatru nie chodzi, to nie daje nam więcej karmy?
głodny Ogryzek
Bazyliszkowa pisze:A dlaczego Frania i Pralcia muszą jeździć na kroplówki? To jest okropne! Moja Duża też mnie kiedyś woziłą, ale teraz chyba o tym zapomniała i bardzo się boję, żeby sobie kiedyś nie przypomniała. Strasznie nie lubiłam kroplówek i bardzo wyraźnie to mówiłam, ale nikt mnie nie chciał słuchać.![]()
Mir Murka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości