Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Na drugiej fotce Bombi ma rozanielony uśmiech
EdytaB_a pisze:no to 100 lat
Co do choinki to często sprzedawane są w doniczkach ale mają bardzo obciachany system korzeniowy i trudno jest potem drzewku go odbudować.
Najlepiej przezimować drzewo w bardzo chłodnym miejscu (garaż, piwnica) może być również balkon, podwórko (ale wtedy trzeba styropianową donica obłożyć) I pamiętać o podlewaniu ! To są drzewa zimozielone i potrzebują wody do fotosyntezy. Po wsadzeniu wiosną do gruntu podlewać trzeba nawet wiadro wody dzienni. I to wszystko przy założeniu , ze drzewko zostało wykopane i wsadzone do donicy zgodnie ze sztuką ogrodniczą a nie na dowal się dla zysku pana sprzedającego
EdytaB_a pisze:ja Tu nowa jestem i tak sobie chodzę i zwiedzam, oglądam, czytam, ..... papiery w pracy się piętrzą a co tam
EdytaB_a pisze::mrgreen: wiem wiem
A jestem sama w pokoju dziś więc nawet poczucie przyzwoitości , że inni pracuja a ja nie - gdzieś się schowało
sunshine pisze:Przede mną jutro 7 godzin sam na sam z kompem. Będę jedyna w całej poradni. Co ja będę robić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości