Moderator: Estraven
margaretka2002 pisze:A moja k.... trzeba zawiezc do tesciowej i podmienic z jej choinka, bo jej sie nie podoba, ze za duza, a moja jest mniejsza o 10 cm.![]()
![]()
![]()
Wiem, co powiesz...
Tesciowej tez nie ma.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze.
margaretka2002 pisze:Serio, serio...
Ja mam migrene i malo mnie obchodzi generalnie, tez nie sprzatam, alma przywiezie jutro cos do jedzenia albo i nie, tylko pare prezentow musze zawinac i choinke ubrac. Jak juz ja podmienimy.![]()
![]()
TO-TAL-NE-GO 

OKI pisze:Nie wiem, mam to samo z TaćkąMyślisz, że mnie traktuje jak kocura?
![]()
Chce, żeby ją głaskać. W pewnym momencie gryzie - zabieram rękę - Taćka wywala brzuchol, składa łapki i robi minkę Jestem malutkim koteckiem, pogłaszcz mnieWyciągam rękę i... dziab
Ale przecież jestem malutkim koteckiem...
margaretka2002 pisze:Moja nie jest zlym czlowiekiem, jest tylko mega upierdliwym, zameczajacym ta upierdliwoscia glownie siebie sama, wiec dotyczy nas to tylko 2 razy w roku i niestety sa to zawsze swieta.
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie wiem, mam to samo z TaćkąMyślisz, że mnie traktuje jak kocura?
![]()
Chce, żeby ją głaskać. W pewnym momencie gryzie - zabieram rękę - Taćka wywala brzuchol, składa łapki i robi minkę Jestem malutkim koteckiem, pogłaszcz mnieWyciągam rękę i... dziab
Ale przecież jestem malutkim koteckiem...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak tych kotow nie kochac?? czysta slodycz
Dziab
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości