Witajcie popołudniową porą Dziś jest dla nas szczególny dzień , dokładnie trzy lata temu wpadła mi w oko pewna śliczna małolata i los sprawił że w niezbyt długim czasie zawitała w naszych skromnych progach
bubor pisze:Witajcie popołudniową porą Dziś jest dla nas szczególny dzień , dokładnie trzy lata temu wpadła mi w oko pewna śliczna małolata i los sprawił że w niezbyt długim czasie zawitała w naszych skromnych progach
jakie to slodkie malenstwo nie dziwie sie, ze wpadla w oko i w serce zapewne tez no to zycze obojgu wam z tej okazji dlugiego, szczesliwego, beztroskiego zycia razem
Wszystkiego najpomyślniejszego dla Was obojga , pociechy z siebie nawzajem i przede wszystkim zdrowia
Samej wydaje mi się, że przyniosłam do domu mojego pierworodnego maleńkiego 5-tygodniowego Julka tak niedawno - a minęło od tego czasu już przecież ponad pięć i pół roku
A Kropusia jako kociak też cudowna
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Piękna rocznica, cieszymy sie razem z Wami I jak najwięcej powodów do świętowania życzę Kropci gratuluję tak wspaniałego domku i Dużego I niech się trzyma zdrowo panienka
Witajcie popołudniową porą Nie wiem , być może źle się wyraziłem ale do rocznicy przyjazdu nakrapianej pannicy do Krakowa jeszcze trochę zostało , trzy lata temu w te dni cieszyłem się kolejnymi wieściami z Kropusiowego DT u Brukselki ...........
To fakt Marcelibu , z osób piszących w tamtym pierwszym Kropusiowym wątku tylko Ty i Theodora towarzyszycie nam przez ten cały czas .