Pod palacem prezydenckim kolo krzyza stali ludzie z transparentem: "nie zapomnimy o mordzie naszego Prezydenta"... Podeszła do nich starsza pani i powiedziala: "Trudno będzie o niej zapomnieć bo taka sama jest w Sejmie"
Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)
hej ja to szczerze powiem obiektywna jestem co do polityki .. własciwie obojetna .. tak miedzy nami .. to dobry dowcip z tego powiedzonka .
a te rudaski to takie słodziaki mmmmmm ... podczytuję cały czas wątki ten i ten załozony przez Agatkę i co raz bardziej chce się mi tymczasików jak za starych dobrych czasów .. co nie znaczy ze owe są gorsze
Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych na koncert organizowany przez Letnią Szkołę Dziennikarstwa, w której uczy się nasza Edytka dochód z koncertu będzie przekazany na leczenie i sterylizację podopiecznych TOZ
Basiu to całkiem jak u mnie w domu Władeczek właśnie tak się układa w psich miskach to ja nie wiedziałam o tej diecie, muszę go pogonić z miski bo moje stare psy to już na niskobiałkowej muszą być
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.
zobacz Aniu...człowiek całe życie się uczy i durny umiera a pozycji Twoim kotom zazdroszczę...tylko sierściuchy trzeba podepilować....bo sie psy zakłaczą
Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Bardzo przepraszam, że nie na temat. Pilnie potrzebuję klatki łapki dla osoby przebywającej w tej chwili niedaleko Białegostoku. Bardzo proszę o pomoc.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja też trochę odbiegnę od tematu. Czy wiecie może, gdzie prowadzą zbiórkę ubrań używanych? Caritas nie przyjmuje, a słyszałam, że z ubraniami wrzucanymi do kontenerów PCK dzieją się różne rzeczy. Mam dwa worki niezniszczonych, używanych ubrań do oddania.