moje trzy Piranie i ja...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 17:30 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

czytałyście to:

Pod palacem prezydenckim kolo krzyza stali ludzie z transparentem: "nie zapomnimy o mordzie naszego Prezydenta"...
Podeszła do nich starsza pani i powiedziala:
"Trudno będzie o niej zapomnieć bo taka sama jest w Sejmie"
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lip 30, 2010 18:07 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

hej
ja to szczerze powiem obiektywna jestem co do polityki .. własciwie obojetna .. tak miedzy nami .. to dobry dowcip z tego powiedzonka .

a te rudaski to takie słodziaki mmmmmm ... podczytuję cały czas wątki ten i ten załozony przez Agatkę i co raz bardziej chce się mi tymczasików jak za starych dobrych czasów .. co nie znaczy ze owe są gorsze :D
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Pt lip 30, 2010 18:21 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

coś Ci chyba dokocenie znowu chodzi po głowie? :mrgreen:

a ja pozbyłam sie już moich tymczasów.... został tylko pumek...ale to już chyb a rezydent :roll:

Basica

Post » Sob lip 31, 2010 6:52 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basico, wysłałam PW :-)
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Nie sie 01, 2010 11:43 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych na koncert organizowany przez Letnią Szkołę Dziennikarstwa, w której uczy się nasza Edytka
dochód z koncertu będzie przekazany na leczenie i sterylizację podopiecznych TOZ

http://www.mmbialystok.pl/artykul/ko...ek-173210.html

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon sie 02, 2010 12:22 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Tu mam mały bezcukrowy rodzynek dla wszystkich odchudzajacych się na diecie wysokobiałkowej, zwanej też dietą Dunkana :

Obrazek

Basica

Post » Śro sie 04, 2010 13:52 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basica pisze:Tu mam mały bezcukrowy rodzynek dla wszystkich odchudzajacych się na diecie wysokobiałkowej, zwanej też dietą Dunkana :

Obrazek

Basica Ty łobuzie :ryk:
Podaj mi tel komórkowy do Ciebie, bo posiałam ..

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro sie 04, 2010 17:32 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

dlaczego od razu "łobuzie" :mrgreen: przecież widzisz, że w miseczce psiej jest samo białko.... może tylko trzeba by je troszkę wydepilować przed podaniem psu :mrgreen:

Basica

Post » Pt sie 06, 2010 21:13 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Basiu to całkiem jak u mnie w domu 8O Władeczek właśnie tak się układa w psich miskach 8O to ja nie wiedziałam o tej diecie, muszę go pogonić z miski bo moje stare psy to już na niskobiałkowej muszą być :lol:
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Pt sie 06, 2010 21:27 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

zobacz Aniu...człowiek całe życie się uczy i durny umiera :mrgreen:
a pozycji Twoim kotom zazdroszczę...tylko sierściuchy trzeba podepilować....bo sie psy zakłaczą :mrgreen:

Basica

Post » Nie sie 08, 2010 9:47 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Hejka!
Dzięki za wycieczkę :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 08, 2010 9:57 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Cześć Izunia.... mnie również miło było na wspólnym wypadzie, wielkie dziękjuję Tobię i Arcanie, buziaczki :1luvu:

Basica

Post » Pon sie 09, 2010 2:02 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Bardzo przepraszam, że nie na temat. Pilnie potrzebuję klatki łapki dla osoby przebywającej w tej chwili niedaleko Białegostoku. Bardzo proszę o pomoc.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sie 10, 2010 8:28 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Bry! 8)
Coś słodkiego z rana:
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 11, 2010 15:09 Re: Alternatywny wątek białostocki...wszystkie koty nasze są :)

Ja też trochę odbiegnę od tematu. Czy wiecie może, gdzie prowadzą zbiórkę ubrań używanych? Caritas nie przyjmuje, a słyszałam, że z ubraniami wrzucanymi do kontenerów PCK dzieją się różne rzeczy. Mam dwa worki niezniszczonych, używanych ubrań do oddania.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]