Daga a gdzie ty psia kupe znalazlas? na studiach dawali w promocji na ciwczeniach czy..u siebie w domku? hy? - detektyw mos

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Daga a gdzie ty psia kupe znalazlas? na studiach dawali w promocji na ciwczeniach czy..u siebie w domku? hy? - detektyw mos
dagmara-olga pisze:dziś był jednak też niezły dzień - w szkole byliśmy w laboratorium i za pomocą fajnych "zabawek" do pobierania i wyławiania badaliśmy baardzo wodnistego kooopala na obecność jaj pasożytów, jak już coś wyszukaliśmy to rysowaliśmy toto i mieliśmy oznaczyć z pomocą atlasu. Ale było fajniedo tego na za tydzień mamy tego "swojego" pasożyta dokładnie opisać - objawy, drogi zakażenia, leczenie itp. Dla uspokojenia przed jutrem zrobiłam sobie już tę pracę na jakieś 5 stron
![]()
sorry jesli ktoś to czyta przy kolacji...
moś pisze:Gina- ty sie nade mna nie pastw, nie doczytalam no![]()
Chyba wroce do dawnego zawodu- najlepiej mi idzie donoszenie
Georg-inia pisze:moś pisze:Gina- ty sie nade mna nie pastw, nie doczytalam no![]()
Chyba wroce do dawnego zawodu- najlepiej mi idzie donoszenie
a ja zgubiłam Twój wątek na amen
potem chwilowo odnalazłam i zdążyłam się dowiedzieć, że rzuciłaś palenie?
potem znów mi zniknął. Ale jak znam życie, to pewnie już zostały trzy strony do setki, to poczekam na nowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości