Podsumowanie...
Od 01.01.09 do 31.12.09 przez mój dom przewineło się 12 kotów. Najczęściej ze schroniska, czy ulicy, po przejściach, miziaki i dzikusy. 9 kotów znalazło cudowne domki, z czego 7 forumowych. Dwa koty są w domku z poza forum, jeden odszedł za TM ['] a dwa obecnie szukaja domków.
I tutaj chciałabym serdecznie podziękować kilku osobom, bez których moja "praca" nie miałaby sensu.

Dziękuje domkom moich kotów
(Ira., jadwiga28, myszka007, lara1974-34, Senioor, stola, szybenka) za wspaniałą opiekę nad "moimi" kotami

Naszym wiernym "kibicom", którzy są z nami i dzielnie nas wspierają, podnosząc na duchu czy trzymając magiczne kciuki
alus1, Babett_B, Boo77, CatherineTheGreat, cypisek, czycha3, Dama Ya, DJ, dzikus, Erin, Etka, ewung, Georg-inia, Gohag, gosiaa, Ira., iskra666, jerzykowka, kalair, Kaprys2004, kasia86, Kociara82, kociczka39, kristinbb, kropkaXL, kussad, lara1974-34, lolak, magu, marivel, maxiking, mls, mokkunia, mrr, Mruczka78, muac, Myszeńk@, myszka007, Nah, nika28, Otiskowa Mama, pisiokot, puss, Romas, ruru, rybcie, Satyr77, Tajemniczy Wujek Z., tillibulek, violavi.
A w szczególności....
- Agn za gg rady
- pisiokotowi, gosce_bs, Boo77 za rozmowy z domkami
- Etce, kropceXL, iskrze666, Juscie&Zwierzaki, Kociarze82 za wszystko
- Tajemniczemu Wujkowi Z.
- Oldze-Negrze za wypatrzenie Espi na forum i opiekę nad nią, przez ten miesiąc

- ruru, Korciaczkom, muac, amyszce za magiczne banerki

- puss za jej magiczne allegro, które wielokrotnie przyniosło moim kociakom szczęście

- Petce-P1 za gumtree, ogłoszenia

- Łódzkim wolontariuszkom za ogłoszenia
- piotrowi568, capricornie, maxiking, Satyrowi77, kiche_wilczycy, Duszkowi686 - za transport

- marivel, CatherinieTheGreat, Nah, Irze., myszce007, kropceXL, Myszeńk@, larze1974-34, adze9955, Łódzkim i Milanowskim wolontariuszom - za ogromne wparcie finansowo/paczkowe

Bez Was nie dałabym rady

o, przepraszam - kociaki nie dałyby rady

To był bardzo "pracowity" rok!
Penelopa vel Fortuna
Forca, kot z obozu koncentracyjnego
Pirat. Bo liczy się wnętrze
Cudowna Alicja z krainy czarów
Esperanza znaczy nadzieja
Jak z kociaka zrobić miziaka - Gucio
To będzie bajka o białym Kayu z Milanówka
Goldie "wyrzut sumienia"
ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem