Szczyt paniki - czyli wyjazd z rujką na ostry dyżur..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 14:20 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

Miko, nie martw nas :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 27, 2010 14:30 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

i jak zwykle zostalam sama 8O ..Pan Maz wyjechal w wieczna trase :roll: ..
Bazyliszkowa jak ja mam wyzdrowiec skoro ciagle jestem zestresowana,a stres nie jest wskazany..niedlugo pewnie siwa zostane..a Miko dzis krwawi jakby mniej,ale jeszcze krwawi..zobaczymy co powie CC w sobote..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro sty 27, 2010 14:38 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

Dobrze, że krwawienie się uspokaja. :ok:

Rady lekarzy typu "proszę unikać stresu" zawsze mnie śmieszą - ciekawe jak to niby zrobić :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 27, 2010 15:28 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

no wlasnie jak :roll: ..jak wszystko jest na mojej biednej glowie 8O ..dom..samochod..zwierzeta..corka..kredyt..remont..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 12:04 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

bedzie mroz,bo koty lapki chowaja pod siebie :roll: zreszta i tak juz jest wystarczajaco zimno..
zawieja jednak to straszna rzecz 8O ..mowili ze bedzie 20 cm sniegu..jak u mnie spadlo juz ponad 30cm i jak tu wierzyc komukolwiek 8O .. Pan Maz z wiecznej trasy dzwonil i mowi,ze wszedzie slisko 8O ..naczepa to mu bokiem jezdzi po ulicy 8O ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 18:43 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

Dzień dobry wieczór :)
zaglądam sobie :)
Przeczytałam o tej rujce na pierwszej stronie i normalnie w szoku jestem
Moja chili to tylko lekko pomraukiwala i ogonek nieco na bok ale zadnego
tupotania nie było ani wycia ani nic
to sie podobno nazywa cicha ruja
no ale ja juz wole taką ....
ten twój paraliz mnie przeraził....
od razu wymysliłam ze jej kregosłup złamała :cry:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw sty 28, 2010 18:45 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

dune ja tak samo pomyslalam haha: ze sparalizowalo mi kotka..nawet nie masz pojecia,co ja przezylam..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 20:40 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

no kurcze...niewesoło
zwłaszcza ze podobno ciężko ranne koty wlasnie mruczą
zeby zwrócic na siebie uwagę
czytalam o kotach potrąconych przez samochód

Wiesz :oops: z kotkami jak z kobitkami
kazda po swojemu przezywa :ryk:
Obrazek

dune

Post » Czw sty 28, 2010 20:44 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

dune jak wrocilam z Wawy byla prawie 4.30..ludzie do pracy sie szykowali,a ja wracalam z kotka w rui haha :ryk: .. teraz to sie smieje z tego,ale naprawde wygladalo to niewesolo..ten placz..ta zalosc..i ta moja niemoc,co tu zrobic zeby moj Cycek nie cierpial..
Ostatnio edytowano Czw sty 28, 2010 21:13 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 21:08 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

no nie na darmo ludzie po krzakach niemowląt szukają
jak sie koty marcują :ryk:
ale wracałas jak na skrzydłach za to
a wogóle nie mialas blizej do łodzi?
Obrazek

dune

Post » Czw sty 28, 2010 21:13 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

dune w necie wyskakiwaly mi same kliniki we Wawie..w sumie to jeden czort bo do Lodzi mam 89 km do Wawy tez jakos tyle..dla mnie wazne bylo,zeby moc pomoc kotce,chocbym miala i jechac do Honolulu

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 21:24 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

Ja kiedys woziłam na wakacje mame z małą Gabi
Koło Przedborza
pieknie tam było nad Pilicą
cudny las, cudnie
i dobra droga
zwłaszcza o takiej porze :)

człowiek jak mieszka w takim miejscu gdzie wszystko jest
to jakos nie kojarzy ze mozna miec taki problem
ze kawał drogi do weta...czasami nawet nie do całodobowego
ale do jakiegokolwiek....
Obrazek

dune

Post » Czw sty 28, 2010 22:01 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

lubie takie niezaludnione miejsca..pochodze z Władysławowa nad morzem i lato jest fajne,ale bez turystow haha..
pusta plaza i ta bloga cisza..to jest to co lubie..ale czasami trza pojechac i poazac sie w cywilizacji.. dobrze ze droga na tarchomin teraz jest juz prosta i nie trzeba kluczyc po Wawie

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 28, 2010 22:08 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

Ciepła pisze:lubie takie niezaludnione miejsca..pochodze z Władysławowa nad morzem i lato jest fajne,ale bez turystow haha..
pusta plaza i ta bloga cisza..to jest to co lubie..ale czasami trza pojechac i poazac sie w cywilizacji.. dobrze ze droga na tarchomin teraz jest juz prosta i nie trzeba kluczyc po Wawie

A to gdzie ty jechałas? Do vetki czy na śreniawitów?
Obrazek

dune

Post » Czw sty 28, 2010 22:14 Re: Szczyt paniki - czyli szukam hotelu dla 2 kotow i psa..

wyladowalam prawie w Zabkach
za elektocieplownia Zeran tam za szkola wyzsza mieszka moja byla tesciowa i czesto tam jezdze zawozac corke

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]