Co do jej ząbków, P. Basia mówiła, że na razie jest ok. nie trzeba czyścić, oddech nie jest porażający

trochę jestem zła

do mnie przychodzi, ale nie tak często..chlip..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosikbaum pisze::lol: no to trzeba drugiego devonka.......
Devony uwielbiają wszystko,co tłuste i mlecznegosikbaum pisze:panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadła
FluszakPluszak pisze:Devony uwielbiają wszystko,co tłuste i mlecznegosikbaum pisze:panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadłaNiestety moja tak uwielbiała,że musiała być odchudzana.Teraz waży 2,5 kg i nareszcie wygląda dobrze.
FluszakPluszak pisze:Zaczęlismy barfować i Aida schudla.Wątek o BARFie jest na podforum hodowcow.(nie moge zalinkowac,bo pisze z komorki) Wczesniej tez karmilam koty karma dla kastratow,ale koty na niej tyły i zaczeły miec problemy urologiczne,ktorym rzekomo podawane przeze mnie karmy miały zapobiegac. A BARF jest mniej skoplikowany niz sie wydaje. I cenowo tez korzystny -na Aide licze 90 gramow miesa z suplementami czyli jak na 3 kg kota,bo ona jest bardzo ruchliwa.
gosikbaum pisze:panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadła, wsadzają mi pyszczki w miskę, a że kamień na zębach mają koszmarny to lodów mi sie odechciało po ich chuchu......![]()
yogusia pisze:gosikbaum pisze:panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadła, wsadzają mi pyszczki w miskę, a że kamień na zębach mają koszmarny to lodów mi sie odechciało po ich chuchu......![]()
Gosiu, a może by przy okazji sterylki i narkozy ten kamień usunąć?
FluszakPluszak pisze:Devony uwielbiają wszystko,co tłuste i mlecznegosikbaum pisze:panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadłaNiestety moja tak uwielbiała,że musiała być odchudzana.Teraz waży 2,5 kg i nareszcie wygląda dobrze.
FluszakPluszak pisze:Zaczęlismy barfować i Aida schudla.Wątek o BARFie jest na podforum hodowcow.(nie moge zalinkowac,bo pisze z komorki) Wczesniej tez karmilam koty karma dla kastratow,ale koty na niej tyły i zaczeły miec problemy urologiczne,ktorym rzekomo podawane przeze mnie karmy miały zapobiegac. A BARF jest mniej skoplikowany niz sie wydaje. I cenowo tez korzystny -na Aide licze 90 gramow miesa z suplementami czyli jak na 3 kg kota,bo ona jest bardzo ruchliwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości