Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 22, 2009 20:10 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Na pewno Farciku jesteś najpiękniejszym modelem jakiego ostatnio spotkałam... :D :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw paź 22, 2009 20:11 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

No dobrze już wam nie marudze ide pogadać z kumplami z kumplami :piwa: dam znać jak coś nowego się wydarzy :ryk:
Tylko nie zapominajcie o mnie bo jakoś tak lżej się zyje jak wiem że mam na kogo liczyć i że ktoś może mi podać łapkę w potrzebie
Obrazek

krzsztof

Od: Nie wrz 27, 2009 15:43

Post » Czw paź 22, 2009 20:13 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

aha zapomniałem chciałem podziękować tym którzy pomagaja dużemu :ok: .......bo jeszcze nigdy nie spotkałem takich dużych a mam już 1,5-2 lata czyli co nie co przeżyłem :twisted:
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 20:13 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Ale tutaj dużo takich Dużych.... :lol: :lol:

kristinbb

Post » Czw paź 22, 2009 20:17 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Słuchajcie ja od jutra do Poniedziałku jestem bez internetu ......mam prośbę nie pozwólcie małemu spaść z górnej pozycji :ok:
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 20:20 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Ok.
będę zaglądać i podrzucać do góry... :D

kristinbb

Post » Czw paź 22, 2009 20:33 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Dzięki :lol:
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 20:43 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Cześć
Właśnie był u mnie duży człowiek......jakiś taki dziwny przyjechał późnym wieczorem .....zaczoł rozmawiać z dużą co się mną opiekuje coś jej dał i powiedział że to na zbieg dla mnie .......jaki zbieg :roll: Duża mu powiedziała że w sumie to ze mną nie jest źle tylko złapałem katar....i jak mi go wyleczą to mnie położą na stół.... :ryk: jak bym sam nie umiał :twisted:
coś mi przerwało co to ja aha ...ten co przyszedł nachylił się do mnie i zaczął mnie wołać 8O ...ale ja nie chciałem do niego iśc bo się obraziłem (wcale nie ze strachu)...bo duża wcześniej zrobiła mi zastrzyk..... :? więc po co ryzykować
Duża zaczeła mu o mnie opowiadać że ktoś znalazł mnie na działkach jak się tam chowałem....i dał mi wyprawke tzn...reklamówke z zupką podobno z papierka.......może nie miał innej albo nie było go stać

ciekawe jak mnie naprawią :?: duża powiedziała tamtemu co przyszedł że dadzą znać co ze mną ale ciekawski :wink: i duzy tak na mnie patrzył i chyba cos mu wpadło do oka bo mu się zaczeły pocić ale tylko ja to widziałem :lol: ......nie mówcie że wam mówiłem
Później powiedzieli że poszukają dla mnie domku,i że będzie to domek wyjątkowy tylko dla mnie i na zawsze i że wy im w tym pomożecie :wink:
fajnie nie......i duży poszedł.......szkoda może dałbym mu sie pogłaskać :kotek:Może jeszcze kiedyś do mnie przyjdzie zobaczymy ........może jakąś zabawke mi przyniesie
....bo bo ja to mam tam dużo kumpli ...takich maluchów :twisted: ale wcale na nich nie prycham wię może w domku .....no wiecie tym moim też będzie jakiś kumpel.......albo dziewczyna.......No i wiecie ja jestem magicznym kotem i umiem czytać w myślach :ok: tylko sza nikomu ani słowa i ten duży pomyślał ....że jestem przepiękny :kotek: i że zdjęcia te co mi robili żebym został gwiazdą nawey w połowie nie oddają mnie naprawde i że mam pyszczek jak maskotka w sklepie albo te koty co reklamuja jedzenie :? .......i że mam przepiękną białą sierśc tylko ktoś mnie chyba pochlapał czarnym atramentem ......i teraz jestem w łaty :roll:no czyli niezły ze mnie model....tylko ten duży to chyba jest zaślepiony mną albo co ....mam nadzieje że w nowym domku też się tak spodobam :ok:No dobrze już wam nie marudze ide pogadać z kumplami z kumplami :piwa: dam znać jak coś nowego się wydarzy :ryk:
Tylko nie zapominajcie o mnie bo jakoś tak lżej się zyje jak wiem że mam na kogo liczyć i że ktoś może mi podać łapkę w potrzebieaha zapomniałem chciałem podziękować tym którzy pomagaja dużemu :ok: .......bo jeszcze nigdy nie spotkałem takich dużych a mam już 1,5-2 lata czyli co nie co przeżyłem :twisted:
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 23:57 przez krzsztof, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 20:45 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Przepraszam że się powtarzam ale tak się jakoś Farcik rozgadał że .....podzielił się na dwie strony :lol:
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 20:46 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Farcik szuka DS lub DT

Satyr77 pisze:Wstawiam te zdjęcia które są na stronie
Obrazek

kristinbb

Post » Czw paź 22, 2009 20:50 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

oooo no właśnie to ja tylko jestem troche większy niż na zdjęciu ale wiecie :ok:
Obrazek

krzsztof

Post » Czw paź 22, 2009 21:18 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Podrzucę ciebie Farciku jeszcze na dobranoc... :)

kristinbb

Post » Czw paź 22, 2009 21:53 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

:ok:
krynia08

Post » Pt paź 23, 2009 7:11 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Farcik skacze od rana, by ktoś go zauważył!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt paź 23, 2009 8:09 Re: Bezłapek - w malutkim ciałku wielki duch

Wracamy na pierwszą stronę koteczku w poszukiwaniu domku! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]