dziekuję Alu!
Tak sobie myślę,ze najlepsze co mogłam zrobić,to własnie zalogowanie sie na Miau-ilu mądrych rzeczy się tu dowiedziałam,ilu cudownych ludzi poznałam-to naprawdę bezcenne!
Wy rozumiecie mnie ,ja rozumiem Was-wszyscy tu pomagamy sobie nawzajem,bez tego byłoby cięzko!
Nie wszystko mówię Mamie,czy siostrze,nie mówię im jak mi czasem ciężko,ze nie zawsze daję radę,ze mi smutno i źle,bo usłyszałabym:-daj sobie spokój-świata nie naprawisz,wszystkich kotów nie uratujesz,pomyśl o sobie!
Ale może jakiemuś kotu własnie uratuje swiat,dam mu zdrowe życie,pomoge przetrwac-dla mnie to wazniejsze niż zagraniczne wycieczki,samochód(bo i tak nie zrobię prawa jazdy) dom,drogie ciuchy!
Kupuje czesto ciuchy w szmateksach,ale w związku z tym moge pomóc zwierzętom,kupić im karmę,czy wysterylizowac,gdyby jeszcze koleżanka oddała mi dług,mogłabym więcej zrobić,ale ona ciągle zwleka ze spłatą,ostatnio napisała,że do końca października oda mi wszystko,oczywiście nie wierzę w to,bo skoro pożyczyłam jej pieniądze w zeszłym roku we wrześniu,a ona do tej pory oddała mi tylko850 zł,to jakim cudem teraz odda duuużo więcej?