Ancymon to już 4 lata!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 8:21 Re: Bury Książę i ja niegodna

Fajny ten Twój Ancymon :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 14, 2009 9:14 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati pisze:Poza tym TŻ mojej mamy mówi, że Ancy byłby ładny gdyby jeszcze trochę utył, bo kot to musi być taki duży, duży, a nie taki no mizerny :D

mizerny 8O jak on jest mizerny, to ja jestem chińska księżniczka :roll: wielki jak byk, umięśniony, zgrabny...

Malati pisze:I wiecie jak Jego by się dobrze leczyło?

aha :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 14, 2009 9:35 Re: Bury Książę i ja niegodna

Georg-inia pisze:
mizerny 8O jak on jest mizerny, to ja jestem chińska księżniczka :roll: wielki jak byk, umięśniony, zgrabny...

O to, to, to! A zgrabny koteczek nie może mieć pufek od tycia! :D

Hehe jeszcze co do leczenie, to wczoraj byłam u znajomych i coś opowiadam o Ancy no i patrzą się na mnie podejrzliwie i słyszę nieśmiałe, pełne niedowierzania pytanie, ale On jest taki młody i taki zdrowy? :roll: O przypadłościach pewnych, przecież w sumie to niewielkich to już nie wspomniałam ;)

No i tak sobie pomyślałam, bo jest zima a Anciemu oczka się brudzą , w sensie, że zafaflunione są i troszkę kichuni. Ale się nie przejmuję (jakoś bardzo)

Gosiaa fajny, fajny oo jaki fajny :D I wszystkim mówię, że sory to mój kot jest najładniejszy! (No dobra nie mówię tak Tufcio bo się troszkę boję ;) )

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro paź 14, 2009 10:36 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati pisze:
Georg-inia pisze:

O to, to, to! A zgrabny koteczek nie może mieć pufek od tycia! :D

Hehe jeszcze co do leczenie, to wczoraj byłam u znajomych i coś opowiadam o Ancy no i patrzą się na mnie podejrzliwie i słyszę nieśmiałe, pełne niedowierzania pytanie, ale On jest taki młody i taki zdrowy? :roll: O przypadłościach pewnych, przecież w sumie to niewielkich to już nie wspomniałam ;)

No i tak sobie pomyślałam, bo jest zima a Anciemu oczka się brudzą , w sensie, że zafaflunione są i troszkę kichuni. Ale się nie przejmuję (jakoś bardzo)

Gosiaa fajny, fajny oo jaki fajny :D I wszystkim mówię, że sory to mój kot jest najładniejszy! (No dobra nie mówię tak Tufcio bo się troszkę boję ;) )

No :!: :evil:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Śro paź 14, 2009 11:48 Re: Bury Książę i ja niegodna

tufcio pisze:
Malati pisze: (No dobra nie mówię tak Tufcio bo się troszkę boję ;) )[/b]

etam, nie taka Tufcio straszna jak ją malują. Widziałam oczami: ogniem nie zieje, zębisków i szponów też nie ma :mrgreen:

Georg-inia

Post » Śro paź 14, 2009 12:57 Re: Bury Książę i ja niegodna

Georg-inia pisze:
tufcio pisze:
Malati pisze: (No dobra nie mówię tak Tufcio bo się troszkę boję ;) )[/b]

etam, nie taka Tufcio straszna jak ją malują. Widziałam oczami: ogniem nie zieje, zębisków i szponów też nie ma :mrgreen:

Cicha woda... :roll: no i ma pewien ten no ma pewną przewagę nade mną ;) No na przykład już się nie ośmielę śmiać z krzywiutkich nóź Ernsta! (bo wiecie co Oni zrobili!! Ernest, to jest tak naprawdę Ernst, spróbujcie pieszczotliwie to powiedzieć słodkim głosem "Mój Ty Ernście" :roll: )

A własne M coraz bliżej w zasięgu wzroku. Myślicie, że ustawienie całej masy gustownych pudeł wszędzie gdzie się da doda mu niezwykłego uroku? Taką nową modę bym wprowadziła. I oczywiście pierwsze co zrobię to zdemontuję muszlę ;)

Malati

Post » Śro paź 14, 2009 12:59 Re: Bury Książę i ja niegodna

:D

Inga świetny banerek kocich staruszków!

Od razu mi się skojarzyło, że ja to mam w domu - jabola - kota dla prawdziwych koneserów!

:twisted:

Malati

Post » Śro paź 14, 2009 18:10 Re: Bury Książę i ja niegodna

:lol: :lol: :lol:
A tak se podczytuję.

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto paź 20, 2009 7:26 Re: Bury Książę i ja niegodna

A ja wczoraj widziałam koteczka! I dzisiaj rano też! :1luvu: Ostatnio rzadko mi się to zdarza (wyrodna Duża), koteczek piękny, coraz ekhm większy i.... na początku nie zrozumiałam o co chodzi. Kocia miska stała na stole... w kuchni! 8O Rano zrozumiałam już w czym rzeczy. Malutkie kociątko siedziało sobie na stoliku i wcinało sobie pyszny posiłek w cywilizowanych warunkach :roll:
Dodatkowo mój tata wysnuł teorię, że Ancymon powinien cały czas mieć pełną miskę... do posiadania cały czas pełnej miski to chyba powinien mieć też niewolnika, który by ją napełniał non stop. A w przyszły weekend Księciunio jedzie ze mną w gości! To znaczy chyba no i już zaczęłam powtarzać "grzeczny kotek, o jaki grzeczniutki, o jaki kochany bamburczik, tirlirirlii aaaaa". Sto razy powtórzone kłamstwo staje się prawdą, a to jest bardzo grzeczny, cywilizowany kotuś!

Malati

Post » Wto paź 20, 2009 8:15 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati, a gdzie zdjęcia Księciunia :?: :mrgreen:

Ja wiem, mam te z lecznicy i też jeszcze u mnie w komórce, no, ale Ty masz okaz na co dzień, plizz, pstryknij fotę fotogenicznemu pięknemu :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto paź 20, 2009 8:31 Re: Bury Książę i ja niegodna

:oops:
no ten no... w weekend postaram się jakieś piękne foteczki strzelić. Ale chyba lepiej, żeby CC ich nie zobaczyła :oops:

Malati

Post » Wto paź 20, 2009 8:33 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati pisze::oops:
no ten no... w weekend postaram się jakieś piękne foteczki strzelić. Ale chyba lepiej, żeby CC ich nie zobaczyła :oops:

wiedziałam! :twisted: upasła kota!

Georg-inia

Post » Wto paź 20, 2009 8:37 Re: Bury Książę i ja niegodna

Georg-inia pisze:

Nie ja!! To nie ja!!! I ten On po prostu w domu jak odżył okazał się kotkiem grubokościstym, ekhm baaardzo grubokościstym!

Malati

Post » Wto paź 20, 2009 8:55 Re: Bury Książę i ja niegodna

Malati pisze:
Georg-inia pisze:

Nie ja!! To nie ja!!! I ten On po prostu w domu jak odżył okazał się kotkiem grubokościstym, ekhm baaardzo grubokościstym!

Bardzo dobrze zbudowanym? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 20, 2009 9:32 Re: Bury Książę i ja niegodna

Dorota pisze:
Malati pisze:Nie ja!! To nie ja!!! I ten On po prostu w domu jak odżył okazał się kotkiem grubokościstym, ekhm baaardzo grubokościstym!

Bardzo dobrze zbudowanym? :twisted:

słuchaj, Zu, nauczyli mnie ostatnio na zajęciach jaki procent masy ciała to kościec, więc już mi tu nie wmawiaj, dobra? :twisted:
:mrgreen:
najgorsze, że sama sobie też nie mogę wmawiać, że ten rozmiar i kg na wadze to moje "grube kości" :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]