madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Ja bym powiedziała że kicha z impetem
To niech impet też przestanie
Może tylko impet niech przestanie, wtedy Ofelce będzie lżej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Ja bym powiedziała że kicha z impetem
To niech impet też przestanie
Silverblue pisze:Ofelio kichająca, wykichaj co masz wykichać i zdrowiej! A może Ciocia Jola powinna Ci uszyć chusteczkę do nosa z koronką?
MB&Ofelia pisze:Kicha nadal. Nie wiem nawet, czy nie gorzej. A jak na złość, naszej pani doktor dziś i jutro nie ma (podobno ma chorego psa). Jest tylko awaryjne zastępstwo, z tego co zrozumiałam, tylko na kontynuacje leczenia. Udało mi się tylko odebrać wyniki badań.
No i mam zagwozdkę - czekać do środy z mocno zakichanym kotem, czy próbować jutro wbić się do konkurencji, która to konkurencja nie zna kota?
Jak nie urok, to... apsik
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Kicha nadal. Nie wiem nawet, czy nie gorzej. A jak na złość, naszej pani doktor dziś i jutro nie ma (podobno ma chorego psa). Jest tylko awaryjne zastępstwo, z tego co zrozumiałam, tylko na kontynuacje leczenia. Udało mi się tylko odebrać wyniki badań.
No i mam zagwozdkę - czekać do środy z mocno zakichanym kotem, czy próbować jutro wbić się do konkurencji, która to konkurencja nie zna kota?
Jak nie urok, to... apsik
O kurczę, nie wiem
MB&Ofelia pisze:Ja chyba też się zdecyduję na konkurencję. Tym bardziej że Ofelia źle znosi przeziębienia. Zobaczymy czy uda mi się umówić...
Nie mam zaufania do tej konkurencji, ale będę im uważnie patrzeć na ręce i trzy razy dopytywać, co podają kotu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości