Moje jak grymaszą, to na wierzch jedzenia dostają pokruszoną ulubioną kurczakową cosmę. Zazwyczaj to wystarcza, zeby zaczęły jeść.
Migotko kochanie jedz proszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Dzis jest dzień niejedzenia, Migotka tylko podziubala kurczaczka i drugie też.
Może powinnam dać jej lek na apetyt Może podpowiecie co można podać żeby było skuteczne, jakiś syropek ?
Na apetyt - mirtor. 1/4 tabletki.
A może jakiś smaczek? Sabcia dziś ładnie zjadla miamor cat snack.
SabaS pisze:Oj Migotko, Ty to lubisz jak Duża się tak martwi o Ciebie, podsuwa miseczki i mizia, żebyś tylko jadła.
Moje jak grymaszą, to na wierzch jedzenia dostają pokruszoną ulubioną kurczakową cosmę. Zazwyczaj to wystarcza, zeby zaczęły jeść.
Migotko kochanie jedz proszę
SabaS pisze:Tereska dostaje Metoclopramidum. Na perystaltykę jelit, ale tez na zachamowanie mdłości i odruchów wymiotnych. Doczytalam, ze jest dobry nawet na mdlosci przy migrenie, więc się czasem dzieliny prochami.
SabaS pisze:Oby Ci się udało w koncu trafić w jej gusta smakowe na dłużej![]()
Ps. Zahamować przez ch. Jaki wstyd
Gosiagosia pisze:SabaS pisze:Oby Ci się udało w koncu trafić w jej gusta smakowe na dłużej![]()
Ps. Zahamować przez ch. Jaki wstyd
Jaki wstyd nawet nikt nie zauważy
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Dzis jest dzień niejedzenia, Migotka tylko podziubala kurczaczka i drugie też.
Może powinnam dać jej lek na apetyt Może podpowiecie co można podać żeby było skuteczne, jakiś syropek ?
Na apetyt - mirtor. 1/4 tabletki.
A może jakiś smaczek? Sabcia dziś ładnie zjadla miamor cat snack.
Nic nie chce nawet swoich ulubionych smaczków. Chyba wczoraj za bardzo ją chwaliłam![]()
O Mirtorze słyszałam że jest skuteczny, porozmawiam z wetem bo ona jest na receptę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 29 gości